bebek cinsiyet belirleme..

Arkadaşlar internette gördüm 'Boy Girl' isimli bir cinsiyet belirleme testi varmış. Gebeliğin 10. haftasında idrar örneğiyle yapılıyormuş cinseyiti hakkında % 90 doğru sonuç veriyormuş. Deneyen var mı hiç??

evet ben teravetin saatine uyuyodum ama tabii hayırlısı
bidaha ay bakalım bakim

evt cnm hayırlısı olsun gec olsun güç olmasın acele etme iki kızın varmış beklersin bakalım. teravetinkine sorup cıkıyolar bı sonuclarını yazan yok. ama tahmını yumurtlama tarıhıne bakıyo galıba demi?

Arkadaşlar peki yumurtanın çatlaması 14. gün oluyor bunun dışında başka belirtileri var mı bu çatlama olaylarının....Elara ve diğerleri var mı bir sonuç benim bildiğim 14. gün tek ilişki ile kesin erkek oluyor...sizlerin söylediklerinin tersinide ben uygulamayı düşünüyorum peki çin takvimi olayına ne diyorsunuz onu uygulayacak mısınız

sana mesaj yazcam sakin kafayla

evet 2 arkadaş denedi.1 arkadaşınki dogru sonuc cıktı.

yumurtlama günü kişinin adet döngüsüne göre degişir
adet döngüsü 28 gün olaan kadının yumurtlama günü 14.gün olabilir
30 günde adet olan kadının yum günü 16.gündür
yumurtlama belirtilerine googleden bakabilirisn

çin takvimi bende ve coğu arkadaşta tutmuyor. bende kesinlikle tutmuyor. ama ıkısını denk getir aklında kalmasın

canıımmm çok teşekkürlerrr inşaallah olur korkmaya başladım bebişim olmicakmı diye

günaydınnnn

sen deneme yaptınmı

evet umut yaptım otları gördüm 3. Günü yaptım cumartesi sabahı
Ama daha öncede denemeler olmuştu acaba iki kezmi yumurtluyorum ben yaaa adetimin 12. Günü silik çizgi vardı ovülasyon testinde 14. Günü yumurtam çatladı gibi hissetmiştim ya öyle birşey mümkün mü acaba yumurta çatlamadan şeffaf yumurta akı kıvamında akıntı gelebilir mi_?

valla akıntılarımı ben zaten anlamıyorum güzelim
hadi hayırı uğurlu olsun
benimde adetim bitti şu an temiz ot mot yok zaten normalide böyle olmalı bakalım :)

herkese günaydın kızlar. umut hamiş değilmişsin. hayırlısı olsun. inşallah tüm hazırlıklarını yapar için rahat kalırsın. herkesin yeni yılını tekrar kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…