- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.321
selam kızlarrrr.....:92:
bence bı dahakı ay bı bakarsın durumuna duzenlı tarıhte gelır belkı. Sen sağlığına dıkkat et. üzme kendini ama teravetin takvımı uyuyorsa günün o 3 ay ilaç almadan saatli bakıyo
evet ben teravetin saatine uyuyodum ama tabii hayırlısı
bidaha ay bakalım bakim
canım sağol ya doğum tarihim 15.12.1979
ilişki 14. 16. 18. günler
adet döngüm 30 28 arası en son 28 di son adet 22 ekim
elara ben clear bleu testi gordum burada daki yorumlari gorunce giitm almaya burada cok uuczmus ama kullanimi nasil mesala gulen guz iki gun ust usute kullaniyliyomus tam yumrtanin catmasini nasila nliyoruz benim icin yumurtanin catlamasi onemli eger anliyamiyosam almiyim diyorum eger alirsam ihtiyaci olan birine gondericem istiyen varsa gonderirim burada 200 fr kartimla daha ucuza aliyorum bana tam anlatta tam ovulasyonu gosteriyomu tam yumurta catma ignesinden 38 saat sonra carliyo ya bu da oylemi acaba yardim etz lutfen hemen alacam
Arkadaşlar internette gördüm 'Boy Girl' isimli bir cinsiyet belirleme testi varmış. Gebeliğin 10. haftasında idrar örneğiyle yapılıyormuş cinseyiti hakkında % 90 doğru sonuç veriyormuş. Deneyen var mı hiç??
Arkadaşlar peki yumurtanın çatlaması 14. gün oluyor bunun dışında başka belirtileri var mı bu çatlama olaylarının....Elara ve diğerleri var mı bir sonuç benim bildiğim 14. gün tek ilişki ile kesin erkek oluyor...sizlerin söylediklerinin tersinide ben uygulamayı düşünüyorum peki çin takvimi olayına ne diyorsunuz onu uygulayacak mısınız
Arkadaşlar peki yumurtanın çatlaması 14. gün oluyor bunun dışında başka belirtileri var mı bu çatlama olaylarının....Elara ve diğerleri var mı bir sonuç benim bildiğim 14. gün tek ilişki ile kesin erkek oluyor...sizlerin söylediklerinin tersinide ben uygulamayı düşünüyorum peki çin takvimi olayına ne diyorsunuz onu uygulayacak mısınız
günaydın kızlarrrrr
nasılsınız 2011 inşallah hepimize uğurlu gelir
nasılsınız kızlarrr iyimisiniz hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim...umutlarınız hiç bitmesin bu yıl bol bol sağlık mutluluk bebiş sizlerin ossunnnn....hadi bakalım yeni yılın ilk hamişi kim olucak bakalımBen tahminde bulunuyorum ezel....hadi bakalım ezel bu ay senden umutluyum ben....
:
umutçuumm günaydııııınnn
kızlar hepinize günaydınlarr sizi çok özlediiiiiiiimmm yeni yılın ilk ayında bakalım kimler hamile kalacaakkkkk
günaydınnnn
sen deneme yaptınmı
evet umut yaptım otları gördüm 3. Günü yaptım cumartesi sabahı
Ama daha öncede denemeler olmuştu acaba iki kezmi yumurtluyorum ben yaaa adetimin 12. Günü silik çizgi vardı ovülasyon testinde 14. Günü yumurtam çatladı gibi hissetmiştim ya öyle birşey mümkün mü acaba yumurta çatlamadan şeffaf yumurta akı kıvamında akıntı gelebilir mi_?
herkese günaydın kızlar. umut hamiş değilmişsin. hayırlısı olsun. inşallah tüm hazırlıklarını yapar için rahat kalırsın. herkesin yeni yılını tekrar kutluyorum.
herkese günaydın kızlar. umut hamiş değilmişsin. hayırlısı olsun. inşallah tüm hazırlıklarını yapar için rahat kalırsın. herkesin yeni yılını tekrar kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?