bebek cinsiyet belirleme..

internette dolasirken bir vajinal dusa raslarim sperm dostu falan diyor ph yi 7.5 yapiyormus acaba dogrumu hic bu markayi kullanan varmi veya bir fikriolan varmi ben yumurta takibi ve catlatma ignesi yaptirmayi dusunuyorum insallah mart gibi dusunuyorum pre -SEED DOGAL sansi arttirmak icin ne dersiniz bir goz atin

elara teşekkürler...sen biyerde 9.günle ilgili olarak yumurtlama olur diye yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sordum yumurtlama 28 günde bir adet gören kadınlarda 14. gün mü oluyor die :26:

yazdıgım mesajı kopy yaparsan neden öyle yazdıgımı acıklayabilirim
adet döngüsü - 14 =yumurtlama günüdür

28-14=14. gün yum günü oluyor.
ama bazen bu yum günü degişebiliyor.en iyisi ovulasyon testiyle takip etmektir.

erkek cocuk için vaji ph sının 7,5-9 arası olması gerekiyor

senin ph 7.5 dan yukarı olsa bile pre seed kullandıgında ph 7.5 olur
o nedenle erkek cocuk için cokta ideal degil.
ama diet ve takviye uygulamıcak kişiler için hiç yoktan iyidir.

gunaydın kızlar ....

Berracım cnm g. olsun

hayırlısıyla ıns bu evrelerı gecırırsın cnm

günaydın bernil. teşekkür ederim cnm. umarım sıkıntı olmadan bu süreci atlatırım. zaten ne biçim hamileyim anlamadım. herşey çok normal. ne kasık ağrısı . ne bel ağrısı , ne bulantı ne kusma hiç birşeyim yok. bazen yoksa hamile değilmiyim acaba diyorum?

cnm aman massallah de ıns hep böle gıdersın

kızında nasıldın hatırlıyomusun ???

cnm aman massallah de ıns hep böle gıdersın

kızında nasıldın hatırlıyomusun ???

kızımda 5-6 kere kustum. kusmam az oldu ama hergün bulantım olurdu. özellikle de sabahları. mutfağa hiç giemezdim. yemekleri hep eşim yapardı. şimdi bulantım hiç yok. ama bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş ya o yüzden bazen endişeleniyorum.

berracm o hıc bellı olmaz cnm

bebegındednde oluyo bulantı

sakın öle aklına bıle getırme ınsss oglun gelıyo cıktı yola

herkeze günaydıııııııınnn çok şükür gelebildim dün bütün gün uğrayamadım üzüldüm

bengücüm hayırlı olsun hamile olma ihtimalin varmış sanırım

asilmavi hiç korkma canım eminim bişey yoktur

nisan arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

umutçuumm sen mikroskopla ilgili ne merak ediyorsun ccanımmm yardımcı olabileceğim birşey var mı_?

gunaydın cnmm bız ıyıyız sen nasılsın ???

aynı işte canım ya uğraş dur dünya işleri kaç gündür kimse yoktu nerelerdeydiniz ??

evetttt sen nerelerdesin
yoksa sendemi hamilesin hani gidiyoya hamileler
mikroskobu kullnıyorum şu an problem yokta o kaçıncı günde denemiş onu soracaktım ama olmadı
hayırlısı olsun
sen denemelere devammı :))

iişler çok yoğundu dün girmeye çalıştım ama yok olmadı hamile falan değilim aralığım 19 da bide 21 de denemiştim ya bu sabah gebelik testi yaptım negatif umudum yok bu ayda olmicak

canım bol bol yat dinlen doktorun tekrar kontrole çağırmıştır herhalde
hayırlısı olsun moralde çok önemli bebiş için

esra erolda hamileymişşş:)
3 aylık olmuşş.

ne çabuk yaaaa ben kaç aydır uğraşıyorum ((

iişler çok yoğundu dün girmeye çalıştım ama yok olmadı hamile falan değilim aralığım 19 da bide 21 de denemiştim ya bu sabah gebelik testi yaptım negatif umudum yok bu ayda olmicak

kız hemencecikte test yapmış elinin altında 10 tane var sanırım
dur hemen teslim olmaaaaa

dun mısafırlerım vardı cnm oyuzden gıremedım...

Haskenacım cnm ıns ıyılesmıssındır .....

asilmavi inşallah doktorun terettüdü doğru değildir....inşallah bebişin sağ salim olduğu haberlerini de yazarsınbir kaç arkadaşta öyle oldu...

kızlar destekleriniz için Allah sizden razı olsun
amniyosentez beni çok endişelendirdi .. Allahım inş. ona gerek
kalmaz .. .3 lü testin 2 li test kadar güvenilirliği yokmuş
sanki amniyosentezin ihtimali yüksek gibi
kafama takılan ... usg de yavrumun herşeyi normal
deli dana gibi dönüyordu içerde
benim kandan çocuğun zeka geriliği nasıl belli olur ya
bana çok uçuk geliyor

kız hemencecikte test yapmış elinin altında 10 tane var sanırım
dur hemen teslim olmaaaaa

canım ne olucak yol üstünde adımı atsan eczane alıveriyorum işte akşam eve giderken aklımda kalacağına ama hemencecik değil ya ayı 21 den bu yana kaç gün geçtiiii olsa çıkardı bakalım geçen gecenin sonucu ne olacak mikroskopa güvendik onda da ama kısmet

canım içini ferah tut bence erkek olduğu için hızlı geliştiğinden ense kalınlığı sınırda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…