- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.421
teşekkür ederim tazmanya da bekliycek urumum yok 34 yaşındyım hemen olması lazım ben şu adetten sonra 4 gün kız günü olayını deniycem kısmet artık...
elara teşekkürler...sen biyerde 9.günle ilgili olarak yumurtlama olur diye yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sordum yumurtlama 28 günde bir adet gören kadınlarda 14. gün mü oluyor die :26:
internette dolasirken bir vajinal dusa raslarim sperm dostu falan diyor ph yi 7.5 yapiyormus acaba dogrumu hic bu markayi kullanan varmi veya bir fikriolan varmi ben yumurta takibi ve catlatma ignesi yaptirmayi dusunuyorum insallah mart gibi dusunuyorum pre -SEED DOGAL sansi arttirmak icin ne dersiniz bir goz atin
gunaydın kızlar ....
Berracım cnm g. olsun
hayırlısıyla ıns bu evrelerı gecırırsın cnm
günaydın bernil. teşekkür ederim cnm. umarım sıkıntı olmadan bu süreci atlatırım. zaten ne biçim hamileyim anlamadım. herşey çok normal. ne kasık ağrısı . ne bel ağrısı , ne bulantı ne kusma hiç birşeyim yok. bazen yoksa hamile değilmiyim acaba diyorum?
cnm aman massallah de ıns hep böle gıdersın
kızında nasıldın hatırlıyomusun ???
kızımda 5-6 kere kustum. kusmam az oldu ama hergün bulantım olurdu. özellikle de sabahları. mutfağa hiç giemezdim. yemekleri hep eşim yapardı. şimdi bulantım hiç yok. ama bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş ya o yüzden bazen endişeleniyorum.
berracm o hıc bellı olmaz cnm
bebegındednde oluyo bulantı
sakın öle aklına bıle getırme ınsss oglun gelıyo cıktı yola
Günaydın kızlarrr nasılsınız ?????
gunaydın cnmm bız ıyıyız sen nasılsın ???
herkeze günaydıııııııınnn çok şükür gelebildim dün bütün gün uğrayamadım üzüldüm
bengücüm hayırlı olsun hamile olma ihtimalin varmış sanırım
asilmavi hiç korkma canım eminim bişey yoktur
nisan arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
umutçuumm sen mikroskopla ilgili ne merak ediyorsun ccanımmm yardımcı olabileceğim birşey var mı_?
evetttt sen nerelerdesin
yoksa sendemi hamilesinhani gidiyoya hamileler
mikroskobu kullnıyorum şu an problem yokta o kaçıncı günde denemiş onu soracaktım ama olmadı
hayırlısı olsun
sen denemelere devammı :))
iyi yıllar arkadaşlar...benim 2-3 gündür kahverengi lekelenmelerim var dıprogestan kullanıyodum...dün gece hafif kırmızı leke geldi bizde acile gittik...doktor bebek pek gelişmemiş kanamada var sağlıklı gebelik olduğunu düşünmüyorum falan filan dedi.....sabaha kadar ağladımmm...sabah kalkıp kendi doktoruma gittim ama o farklı şeyler söyledi ...ultrasonda baktı..bebek rahimde kendine yer etmiş falan filan dedi...düşük olabilir de olamayabilirde sürekli dinlen dedi...progestan sayısını artırdı....dua edin arkadaşlar inşallah bebişime bir şey olmaz..
esra erolda hamileymişşş:)
3 aylık olmuşş.
iişler çok yoğundu dün girmeye çalıştım ama yok olmadı hamile falan değilim aralığım 19 da bide 21 de denemiştim ya bu sabah gebelik testi yaptım negatif umudum yok bu ayda olmicak
dun mısafırlerım vardı cnm oyuzden gıremedım...aynı işte canım ya uğraş dur dünya işleri kaç gündür kimse yoktu nerelerdeydiniz ??
Evetttt sen nerelerdesin
yoksa sendemi hamilesinHani gidiyoya hamileler
mikroskobu kullnıyorum şu an problem yokta o kaçıncı günde denemiş onu soracaktım ama olmadı
hayırlısı olsun
sen denemelere devammı :))
öncelikle elaracım sana çok teşekkür etmek istedim.harfiyyen uygulıycam.inşallah bende bu ay tutar.bio ritim kızda ama yinede denemeye karar verdim.adet geciktirici kullansamm düzenim şaşar diye yapmıycam.rabbime dua etcem kısmet artık.eşim.iki kavanoz k.boynuzu pekmezi bitirdi.iki aydır içiyor.işallah bu ay olur...
asilmavi canım çok ii anlıyorum seni.rabbimin taktiri herşey biliyor sun ama yinede yazmak istedim.bence hiçbir problem çıkmayacak.rabia arkadaşında amniyosentezi temiz çıktı hatırlarsan.inşallah sendede bi problem olmıycak.sağlıcakla doğsun inşallah
canım hemen paniğe kapılma bu testler sadece risk olabilir diye gösterir...testinde bazı anomolilerin değerleri var 1/400 1/600 1/200 gibi eğer senin test sonucun 1/200'e yakın bir değer çıkmışsa dr tedbir almak istemiştir... 1/200'ün altında çıkan değerlere(1/76 1/120 gibi) risk var gözüyle bakıyo drlar...ama senin bebişin ense kalınlığıda normal çıkmış...çok endişelenme..3'lü testide hemen yaptıramazsın zaten 16.-20 haftalar arasında...hem şimdi drlar bütün testleri istiyolar...4'lü test bile çıkmış...benim oğlumun zamanında 4'lü yoktu mesela...
onun için sakin ol,panik yapma biraz zamana bırak...senin şimdi ilk bebeğin diye daha heyecanlı ve paniksin tabi...olumlu düşün olumlu olsun...stress yapıp bebeğide üzme...
asill merak etme hiiiiiiçbişey çıkmaz.
herkese sınırda diyorlar galiba bu ara.
bizim gelininki de sınırdaydı:))
ama ne yalan söylüyüm o da senin gibi dellenmişti.
3 tane ayrı pahalı doktora daha gittiii garanti olsun diye
asilmavi sıkma canını bu tip şeyler çok duyyoruz sonra birşey çıkmıyor, biraz bence doktorlar fazla panik yapıyo, tabiki takibini yap ama içinide rahat tut allahın izniyle bir şey çıkmıcak görürsün
SLM KIZLAR HEPINIZE IYI SENELER.........
MISAFIRIM VARDI BUGUN PEK GIREMEDIM....
asılmavıcım cnm telas etme
ıns bısey yokdur cnm dr bazen cok yanılabılıyo
pasamız ıns saglıkdır cnm duaalarım senınle ....
asilmavi canım 2li test duyarlılığı yüksek bir test canım ihmal etme sanırım hcg yüksek çıktı senin bazı sendromlarda hcg yüksek çıkıyor bu da 2li testte olasılığı yükseltiyor canım bence iyi bir perinatolağa yorumlattır ama şu da sana teselli olsun ense kalınlığı olmaması sevindirici o olsaydı durum daha vahimdi canım bir de bence sanırım riskin o kadar yüksek değil eğer çok yüksek olsaydı direk gel cvs yada amniosentez yapalım bir ay sonra derlerdi çok geçmiş olsun
asil mavi inş bişey yoktur sende bol bol dua et hamileliğin ilk aylarında BU TÜR ŞEYLERLE ÇOK SIK KARŞILAŞILIYO AMA BENİM DUYDUĞUMUN ÇOĞUNDA BİŞEY ÇIKMIYO BENCE TEDBİR AMAÇLI CANIM ÜZME KENDİNİ
asilmavi inşallah doktorun terettüdü doğru değildir....inşallah bebişin sağ salim olduğu haberlerini de yazarsınbir kaç arkadaşta öyle oldu...
Canım çok geçmiş olsun inşallah sadece yerleşme kanamasıdır sen moralini yüksek tutmaya çalış stres de iyi gelmez biliyorsun. Allah ın takdiri neyse onu yaşıyoruz. Bol bol istirahat et, dualarımız seninle.
Geçmiş olsun canım doktorlar oldukça temkinli yaklaşıyorlar değerlerin sınırda demiş, yüksek veya düşük dememiş. Sen yine de tedbiri elden bırakma başka doktora da görün bence. İçini ferah tut sen, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
kızlar destekleriniz için Allah sizden razı olsunherkeze günaydıııııııınnn çok şükür gelebildim dün bütün gün uğrayamadım üzüldüm
bengücüm hayırlı olsun hamile olma ihtimalin varmış sanırım
asilmavi hiç korkma canım eminim bişey yoktur
nisan arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
umutçuumm sen mikroskopla ilgili ne merak ediyorsun ccanımmm yardımcı olabileceğim birşey var mı_?
kız hemencecikte test yapmışelinin altında 10 tane var sanırım
dur hemen teslim olmaaaaa
kızlar destekleriniz için Allah sizden razı olsun
amniyosentez beni çok endişelendirdi .. Allahım inş. ona gerek
kalmaz .. .3 lü testin 2 li test kadar güvenilirliği yokmuş
sanki amniyosentezin ihtimali yüksek gibi
kafama takılan ... usg de yavrumun herşeyi normal
deli dana gibi dönüyordu içerde
benim kandan çocuğun zeka geriliği nasıl belli olur ya
bana çok uçuk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?