bebek cinsiyet belirleme..

canım tam olarak konuşmadınmı doktorla ne dedi,
sıkma canını bişey yoktur merak etme
anlıyorum seni içine kurt düştü ama Allahın izniyle sanmıyorum

öncelikle elaracım sana çok teşekkür etmek istedim.harfiyyen uygulıycam.inşallah bende bu ay tutar.bio ritim kızda ama yinede denemeye karar verdim.adet geciktirici kullansamm düzenim şaşar diye yapmıycam.rabbime dua etcem kısmet artık.eşim.iki kavanoz k.boynuzu pekmezi bitirdi.iki aydır içiyor.işallah bu ay olur...
asilmavi canım çok ii anlıyorum seni.rabbimin taktiri herşey biliyor sun ama yinede yazmak istedim.bence hiçbir problem çıkmayacak.rabia arkadaşında amniyosentezi temiz çıktı hatırlarsan.inşallah sendede bi problem olmıycak.sağlıcakla doğsun inşallah

Son düzenleme:
doktor sınırda olduğunu söyledi
ayın 20 sinde gel 3 lüyü yapalım dedi
ama ayın 20 sini kim bekler

canım hemen paniğe kapılma bu testler sadece risk olabilir diye gösterir...testinde bazı anomolilerin değerleri var 1/400 1/600 1/200 gibi eğer senin test sonucun 1/200'e yakın bir değer çıkmışsa dr tedbir almak istemiştir... 1/200'ün altında çıkan değerlere(1/76 1/120 gibi) risk var gözüyle bakıyo drlar...ama senin bebişin ense kalınlığıda normal çıkmış...çok endişelenme..3'lü testide hemen yaptıramazsın zaten 16.-20 haftalar arasında...hem şimdi drlar bütün testleri istiyolar...4'lü test bile çıkmış...benim oğlumun zamanında 4'lü yoktu mesela...

onun için sakin ol,panik yapma biraz zamana bırak...senin şimdi ilk bebeğin diye daha heyecanlı ve paniksin tabi...olumlu düşün olumlu olsun...stress yapıp bebeğide üzme...

asill merak etme hiiiiiiçbişey çıkmaz.
herkese sınırda diyorlar galiba bu ara.
bizim gelininki de sınırdaydı:))
ama ne yalan söylüyüm o da senin gibi dellenmişti.
3 tane ayrı pahalı doktora daha gittiii garanti olsun diye

doktor sınırda olduğunu söyledi
ayın 20 sinde gel 3 lüyü yapalım dedi
ama ayın 20 sini kim bekler

asilmavi sıkma canını bu tip şeyler çok duyyoruz sonra birşey çıkmıyor, biraz bence doktorlar fazla panik yapıyo, tabiki takibini yap ama içinide rahat tut allahın izniyle bir şey çıkmıcak görürsün

SLM KIZLAR HEPINIZE IYI SENELER.........

MISAFIRIM VARDI BUGUN PEK GIREMEDIM....

asılmavıcım cnm telas etme

ıns bısey yokdur cnm dr bazen cok yanılabılıyo

pasamız ıns saglıkdır cnm duaalarım senınle ....

Elaracım cnm sen nasılsın bıttımı utun temızlıgın

hamarat arkadasımız bızım ellerıne saglık....

iyi yıllar arkadaşlar...benim 2-3 gündür kahverengi lekelenmelerim var dıprogestan kullanıyodum...dün gece hafif kırmızı leke geldi bizde acile gittik...doktor bebek pek gelişmemiş kanamada var sağlıklı gebelik olduğunu düşünmüyorum falan filan dedi.....sabaha kadar ağladımmm...sabah kalkıp kendi doktoruma gittim ama o farklı şeyler söyledi ...ultrasonda baktı..bebek rahimde kendine yer etmiş falan filan dedi...düşük olabilir de olamayabilirde sürekli dinlen dedi...progestan sayısını artırdı....dua edin arkadaşlar inşallah bebişime bir şey olmaz..

cnm ıns ınan benden

parca parca kırmızı et parcaları gıtmıstı sakın korkma

yasayacagı varsa hıc bırsey olmuyo ıns senınde olmaz

yat dınlen bol bol cok gecmıs olsun .....

..

nisan kanama yaşayan çok hamile var her doktorda çok bilgili olmuyo malesef üzülme inş bebege bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…