bebek cinsiyet belirleme..

gecmiş olsun inş bi sorun cıkmaz.

herkese selam...

yeni yılınızı kutluyorum...herkesin gönülden istedikleri gerçekleşir inşallah...

aminnn sagolasın

bişi degil cnm.keçi boynuzu suyunu içirsen daha ii olur.

Elaracım cnm sen nasılsın bıttımı utun temızlıgın

hamarat arkadasımız bızım ellerıne saglık....

temizlik ütü bitermi bernilcimm ya.iki makina camaşır yıkandıı beni bekliyor ütü yinee

gecmiş olsun cnm.
kalitesiz spermle döllenme olduysa ilerisini düşünerek düşükle sonuclanması daha iyi olur.ama inşallah bi sorun yoktur.

geçmiş olsun canım inşALLAH bebeğin sana sıkıca tutunur stres yaaapma

geçmiş olsun bu tür şeylerle çok sık karşılaşılıyo

asilmavi canım 2li test duyarlılığı yüksek bir test canım ihmal etme sanırım hcg yüksek çıktı senin bazı sendromlarda hcg yüksek çıkıyor bu da 2li testte olasılığı yükseltiyor canım bence iyi bir perinatolağa yorumlattır ama şu da sana teselli olsun ense kalınlığı olmaması sevindirici o olsaydı durum daha vahimdi canım bir de bence sanırım riskin o kadar yüksek değil eğer çok yüksek olsaydı direk gel cvs yada amniosentez yapalım bir ay sonra derlerdi çok geçmiş olsun

nisan81 canım benim hergün kahverengilerim var hemde ne çok geliyor bilsen ve benimde korkum doktora gidince gelişememiş demesi çünkü evet böyle şeyler oluyor maalesef ama sen içini ferah tut kardeşimin pedlerce kanması oldu yinede de sağsalim doğurdu oğlunu hakkımızda hayırlısı inşallah

asil mavi inş bişey yoktur sende bol bol dua et hamileliğin ilk aylarında BU TÜR ŞEYLERLE ÇOK SIK KARŞILAŞILIYO AMA BENİM DUYDUĞUMUN ÇOĞUNDA BİŞEY ÇIKMIYO BENCE TEDBİR AMAÇLI CANIM ÜZME KENDİNİ

hereze merhaba dıeyerek baslıyorum kızlar..ve cnmm nısan bence uzulme eger dogucagı varsa ınan sen neyaparsan yap ona bı sey olmaz ve elera dogru sölıyor eger saglıksız bı bebekse bıde öle dusun herseyden önce sen hayırlısı ıcın ve saglıklı olması ıcın dua et bende edeıcem cnmm ve uzulmemeye calıs..

inşallah sağ salim kucağına bebişini alanlardan oluruz...beklemekten başka çaremiz yok..13 haftalık olana kadar ....13 hafta dan sonra düşük riski azalıyomuş..

dualarımız seninle canım, benim hamileliğimdede gelmişti kırmızı lekelenme sanırım 8 9 haftalıkken, bebeğin kalp atışlarına bakmışlardı. olumsuz düşünme sakın, moralin kötü olursa bebeiş için daha zor olur

asilmavi inşallah doktorun terettüdü doğru değildir....inşallah bebişin sağ salim olduğu haberlerini de yazarsınbir kaç arkadaşta öyle oldu...

ayy bende aynı dertten muzdaribim.6 haftalık hamileyim ve ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor.Daha önceden 2 düşüğüm olduğu için çok endişeliyim.Doktor normal diyor.Ama çok canımı sıkıyor.Rabbim hepimize yardım etsin.

Canım çok geçmiş olsun inşallah sadece yerleşme kanamasıdır sen moralini yüksek tutmaya çalış stres de iyi gelmez biliyorsun. Allah ın takdiri neyse onu yaşıyoruz. Bol bol istirahat et, dualarımız seninle.

Geçmiş olsun canım doktorlar oldukça temkinli yaklaşıyorlar değerlerin sınırda demiş, yüksek veya düşük dememiş. Sen yine de tedbiri elden bırakma başka doktora da görün bence. İçini ferah tut sen, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

çin takvimi bende ve coğu arkadaşta tutmuyor. bende kesinlikle tutmuyor. ama ıkısını denk getir aklında kalmasın

teşekkür ederim tazmanya da bekliycek urumum yok 34 yaşındyım hemen olması lazım ben şu adetten sonra 4 gün kız günü olayını deniycem kısmet artık...

elara teşekkürler...sen biyerde 9.günle ilgili olarak yumurtlama olur diye yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sordum yumurtlama 28 günde bir adet gören kadınlarda 14. gün mü oluyor die :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…