bebek cinsiyet belirleme..

asilmavi kendini strese sokma canım . inşallah problem olmadan yavrunu kucağına alacaksın. doktorlar her zaman temkinli davranmak istiyorlar. sen kalbini bozma. umarım herşey yolunda olur.

asil hayırlısı olsun.çok takma kafana başka doktoro git.ben hiçbir doktora güvenmiyorum.en az üç doktor aynı şeyi söylerse o zaman doğrudur.

günaydın ezelcim.dün seni göremedim.bilmiyorum valla bir haftam var ama arasıra sol kasığımda iğne batması gibi bide rahmimin aşağısına doğru hafif bir sızlama var.psikolojikte olabilir.ayy aynı aylara denk gelse hamişliğimiz ne güzel olur canım.

canım bilmiyorum bu ay kaç oldu deniyoruz sorun olduğunu düşünmeye başladım bakalım mikroskopa göre yaptık 1 ocak sabahı onun sonucu ne olacak

canım içini ferah tut bence erkek olduğu için hızlı geliştiğinden ense kalınlığı sınırda çıktı
kıs yarım yumalak okuyon ayşe ense kalınlığım normal çok şükür
şimdi kk'dan bi arkadaş sağolsun sonuçları
ablasının çalıştığı özel bi hastanede
başka doktora gösterdi .. benim değerlerimin iyi olduğunu
sadece kandaki bilmem ne değeri yüksek çıktığını korkulacak
bişi olmadığını söylemiş

Asilmavi
başka doktora gidecekmisin canım
evet bi doktora daha gidicem
ama zamanım geçtiği için testi tekrarlatma şansım yok
başka bi yöntem varmı ona bakalım

asilmavi kendini strese sokma canım . inşallah problem olmadan yavrunu kucağına alacaksın. doktorlar her zaman temkinli davranmak istiyorlar. sen kalbini bozma. umarım herşey yolunda olur.
çok sağol ..

asil hayırlısı olsun.çok takma kafana başka doktoro git.ben hiçbir doktora güvenmiyorum.en az üç doktor aynı şeyi söylerse o zaman doğrudur.
bende böyle düşünüyorum tek bi doktor yorumuyla
hemen ah vah etmek doğru değil
ama içime bi kere kurt düşürdü

nisan81 canım ya
kendi derdim kör etti beni senin yazıyı atlamışım
Allahım meleğini ve seni korusun
gerçi arkadaşlarda yazmıştır ama
sakın yorma kendini yatabildiğin kadar yat
stres zaten bebeğe iyi gelmiyor ama
elimizde değil insan bebeğine bişi olacak die ödü patlıyor
Rabbim bizi yavrularımızla sınamasın .. amin

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okuyodum haberler üzdü yaaaaa....ama allahın izniyle hiç bişi olmadan geçicek bu günlerde...

oğlak lekelenmen varmış canım keyifsizlik falan 12.haftaya girdiğinde hepsi yavaş yavaş kaybolcak lekenlenmeleride kafana takma yat bol bol dinlen progestanı iç ama
boncuk bulantıların başlamaışşş hadi hayırlı olsun bebişin büyüyo...inş. en yakın zamanda atlatırsın....

nisan cnm çok üzüldüm canını sıkma benim içinde neler dedi doktorlar bak şimdi allahın izniyle büyüyo...yattım serumlar ilaçlar öle böle atlatıyosun sende atlatıcaksın eminim moralini yüksek tut bu dünyada alacağı nefes varsa öle yada böle doğuyo çocuk herşeyin hayırlısı cnm çok geçmiş olsun...

asilmavi cnm bu doktorlar adamı endişelendirmekten başka ne yapar bilmiyorum tedbir diye bazen çok büyütüyolar buda anne adaylarını nasıl etkilemez kemirip durur hiç endişelenme herşey normal çıkıcak ense kalınlığı normal çıkmış zaten labarotuar sonuçları da yanlış çıkabilir canını sıkma başka bi doktora daha göster oğluşunun hiç bişiyi yok aslan gibi maşalahhhhh

elara cnm sen nasılsın iyisindir umarım...bu soğukta halıya portakal suyu dökmüş kızın nasıl kuruttun valla çamaşırlar kurumazken

haskenada hastamı sesi yok meraklandık...

ya artık gamzecim gelmiyoooo artık bağlatta internet bi konuşakkk belkide hamiş kaldı bu kadar taşınmanın arasında

hepinizi öpüyoyoreeeeeee.........

asilmavicim bebeğin ense kalınlığında bir problem yokmuş sevindim canım.

firegil valla sağolun kızlar yaw
sayenizde epey rahatladım ... tek derdim
doktor kuruntusu yüzünden amniyosenteze gitmesin iş
çünkü şimdi uzman tv falan deli gibi araştırıyorum
3 lü testte genelde zaten yüksek çıkarmış
o da yüksek die amniyosenteze sokmasın yaw

evet haklısın neremle okumuşum ki

1 ocakta olduysa ,iki hafta içinde belli olabilir tatlım.

evet canım işte son deneme için 2 hafta beklicez

Iyiyim bengü . Sağol. şimdilik herşey yolunda. Geçmişe de yazdığım gibi nasıl hamileyim hiç bilmiyorum. Bulantı , ağrı hiçbirşeyim yok. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın ? Sanırım deneme olmuş. Ovulasyonu neyle tesbit ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…