- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.441
geçenlerde tv programına baktım sadece içime doğdu bu hamile dedim.bak gerçek çıktı:))))esra erolda hamileymişşş:)
3 aylık olmuşş.
geçenlerde tv programına baktım sadece içime doğdu bu hamile dedim.bak gerçek çıktı:))))
herkeze günaydıııııııınnn çok şükür gelebildim dün bütün gün uğrayamadım üzüldüm
bengücüm hayırlı olsun hamile olma ihtimalin varmış sanırım
asilmavi hiç korkma canım eminim bişey yoktur
nisan arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
umutçuumm sen mikroskopla ilgili ne merak ediyorsun ccanımmm yardımcı olabileceğim birşey var mı_?
demekki sende hamilesin hamile hamileyi hissedermiş
günaydın ezelcim.dün seni göremedim.bilmiyorum valla bir haftam var ama arasıra sol kasığımda iğne batması gibi bide rahmimin aşağısına doğru hafif bir sızlama var.psikolojikte olabilir.ayy aynı aylara denk gelse hamişliğimiz ne güzel olur canım.
kıs yarım yumalak okuyon ayşecanım içini ferah tut bence erkek olduğu için hızlı geliştiğinden ense kalınlığı sınırda çıktı
evet bi doktora daha gidicemAsilmavi
başka doktora gidecekmisin canım
çok sağol ..asilmavi kendini strese sokma canım . inşallah problem olmadan yavrunu kucağına alacaksın. doktorlar her zaman temkinli davranmak istiyorlar. sen kalbini bozma. umarım herşey yolunda olur.
bende böyle düşünüyorum tek bi doktor yorumuylaasil hayırlısı olsun.çok takma kafana başka doktoro git.ben hiçbir doktora güvenmiyorum.en az üç doktor aynı şeyi söylerse o zaman doğrudur.
1 ocakta olduysa ,iki hafta içinde belli olabilir tatlım.canım bilmiyorum bu ay kaç oldu deniyoruz sorun olduğunu düşünmeye başladım bakalım mikroskopa göre yaptık 1 ocak sabahı onun sonucu ne olacak
biliyormusun içimden sende geçiyorsun.hadi bakalım
peşinizdende ben sizi yakalarım
asilmavicim bebeğin ense kalınlığında bir problem yokmuş sevindim canım.
kıs yarım yumalak okuyon ayşeEnse kalınlığım normal çok şükür
şimdi kk'dan bi arkadaş sağolsun sonuçları
ablasının çalıştığı özel bi hastanede
başka doktora gösterdi .. Benim değerlerimin iyi olduğunu
sadece kandaki bilmem ne değeri yüksek çıktığını korkulacak
bişi olmadığını söylemiş
1 ocakta olduysa ,iki hafta içinde belli olabilir tatlım.
kızlar nerdesnizzzzzzzzz
kimse yokmu ki((
şekercim biz buranın müdavimleri olduk. Senle benden başka kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?