- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.481
oğlak
şoklar içindeyim .. okurken gözümden canlardım
yarıda kesecektim .. ben okumaya dayanamadım
bi de yaşayanı düşünemiyorum ama neyse ki
çok şükür atlattın .. yola bi daha çıktın
Allah seninde benimde tüm bebek bekleyenlerin
yüzünü güldürsün inş. ama gittiğin hastanede çok sorumsuzmuş
mezbamı orası ya
slm kızlar
dra gıttım bugun troıdım dusmus cok sukur sımdılık bır sorun yok
ordan kadın doguma gıttım bebegım 6+4 haftalık olmus ancak karından baktı bebek gorunmuyor dedı kıst var ama korkma hamılelıgın ılk 3 ayında olabılır kendılıgınden gıder dedı.daha sonra alttan baktı keseyı gorduk ama kızlar kalp atısları henuz baslamamıs 10 gun sonra yıne gel dedı normalmı dedım olabılır dedı kızımda 6 haftalıkken hem karnımdan gormustuk hemde kalp atıslarını duymustuk neyse oyle yanı bende ıszlere haber vermek ıcın ısyerıne geldım sımdı cıkmam lazım yarın aksamdan sonra gelıyorum :)
ahhhhayatım anlatsam roman olur
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ligim-21-haziran-pazartesi-sonlandirildi.html
istersen oku canım uzun uzun anlatmıştım
okudum şok oldum o nasıl bişeydi öyle iyi dayanmışsın.ama ölü doğum yapanlara genelde öyle davranıyorlar.içerde de de bebek çıkmak için çaba sarf etmiyor annenin işi iyice zorlanıyor.inşallah bunu 10dk doğurursun.
nisan81 canım ya
kendi derdim kör etti beni senin yazıyı atlamışım
Allahım meleğini ve seni korusun
gerçi arkadaşlarda yazmıştır ama
sakın yorma kendini yatabildiğin kadar yat
stres zaten bebeğe iyi gelmiyor ama
elimizde değil insan bebeğine bişi olacak die ödü patlıyor
Rabbim bizi yavrularımızla sınamasın .. amin
ahhhhayatım anlatsam roman olur
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ligim-21-haziran-pazartesi-sonlandirildi.html
istersen oku canım uzun uzun anlatmıştım
gözünaydın tiroid düşmüş canım bundan sonrada allahım sağlıkla rast getirsin hep işlerinizi
Iyiyim bengü . Sağol. şimdilik herşey yolunda. Geçmişe de yazdığım gibi nasıl hamileyim hiç bilmiyorum. Bulantı , ağrı hiçbirşeyim yok. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın ? Sanırım deneme olmuş. Ovulasyonu neyle tesbit ettin?
slm kızlar
ordan kadın doguma gıttım bebegım 6+4 haftalık olmus ancak karından baktı bebek gorunmuyor dedı kıst var ama korkma hamılelıgın ılk 3 ayında olabılır kendılıgınden gıder dedı.daha sonra alttan baktı keseyı gorduk ama kızlar kalp atısları henuz baslamamıs 10 gun sonra yıne gel dedı normalmı dedım olabılır dedı kızımda 6 haftalıkken hem karnımdan gormustuk hemde kalp atıslarını duymustuk neyse oyle yanı bende ıszlere haber vermek ıcın ısyerıne geldım sımdı cıkmam lazım yarın aksamdan sonra gelıyorum :)
nisancim gecmis olsun canim dikkat dinlen bol bolllllll yattt
bugün topic çok sessiz
slm kızlar
oğlakcığım hikayeni okudum ve şok oldum inanki
inşallah birdaha yaşamazsın canım
gurbet abla sağol...yatıp dinleniyorum progestanda kullnaıyorum..artık Allah a emanet ettim..hayırlısı ne ise o olsun istiyorum..lekelenmelerimde azaldı inşallah tamamen kesilir...
oğlak kötü şeyler yaşamışsın...ama hepsi geride kaldı..bebişinle ailenle bundan sonra Allah mutlu mesut üzntüsüz sıkıntısız günler yaşatsın Allah...
asılmavı ınsallah gonlundekını hayırlısıyla kucagına alırsın saglıkla
benımde 3 de tıroıdım cıkmıstı bırde akraba evlılıgı ve kan uyusmazlıgı var RABBIM e cok sukur kımseyı korktuguna ugratmasın SEN ICINI RAHAT TUT
nısan ınsallah sende bebegını saglıkla ve hayırlarla kucagına alırsın
ıyı dusun ıyı olsun
oglakcım buraya gırınce hemen sana bakıyorum kanaması nasıl oldu dıye ınsalllahhhh tez zamanda sona erer de bebegınle bırlıkte hamılelıgın tadını cıkarırsınya umutlandırmak ıstemem ama ben oyle duymustum erkek bebegın tutunması daha zor oluyormus onun ıcın kanama olabılıyomus
kanaması olan arkadaslar bol bol dınlenın gercekten ıhtıyac olmayınca ayaga kalkmayın ben 2 cı bebegımde az kanamam vardı bıde doktor hatası ılac falan vermedı benım cahıllıgımde var tabı gelen gıden cok oluyordu kaynanamlar hergun bana yemege neyım gelıyodu hıc yatamadım maalesef dustu
ama RABBIM ondan sonra 2 tane daha dunya guzelı kız verdı belkıde hayırlısı boyleydı sımdı 3 kızım var belkı o dusen bebegım erkektı ama olmadı ama o erkek olsaydı belkı bıdaha bebek dusunmeyecektık ama cok cocuklu bır ev olmanın tadına varamayacaktık ben sımdı 4 cuyu bıle dusunuyorum RABBIM ELLERIMIZI BOZ CEVIRME INSALLLAHHHHHH amınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?