bebek cinsiyet belirleme..

allah düşmanımın başına vermesin canım hayatımın en zor saatleriydi

gözünaydın tiroid düşmüş canım bundan sonrada allahım sağlıkla rast getirsin hep işlerinizi

Slmm kızlar internetimiz 1 haftadır yoktu çok özledim sizleri sanki ailemden birilerini özlemiş gibi özledim umarım hepiniz iyisinizdir müjdeli haberler vardır yeni yıl hepinize sağlık mutluluk yeni bebişler kız isteyene kız erkek isteyene erkek bebişler getirir inş ayyyy çok özlemişim valla günlerimde bi boşluk vardı geçmişi okumaya başlayım 2 gün sürer heralde öptüm hepinizi

asil önemli değil arkadaşım..hepimiz bebeişlerimizin derdindeyiz...stres yapamamaya çalışıyorum..bakalım hepimizin sonunu Allah hayır etsin...

berra ne güzel hiç sıkıntın yokmuş.inşallah sonuna kadar böyle gider...benim sabahları bulantım çokk oluyo.akşama doğru azalıyo...bebişim iyi olsun da benim sıkıntılarım umrumda değil..

boncuk özlettin kendine...artık 5 ocaktan sonra daha sık takılırsın...kalp atışı da görülür canım daha erken..ilk hamilelikle sonraki bir olmayabilir...sağlıklı sıhatli olsun da önemli olan bu.kist bende de sağdan yumurtlamış ben bebek sağ da kistimde sağ tarafta ..doktorum bir şey olmaz dedi...

nerdesin yaaaa tamda sana ihtiyacım olacak zamanda yok oldun
neyse geliyomuşsun sevindim
henüz erken değilmi canım bebiş için artık stres yapma rahat ol
nedir bizim derdimiz bebiş olana kadra sıkıntı olduktan sonra sıkıntı :97:

asılmavı ınsallah gonlundekını hayırlısıyla kucagına alırsın saglıkla
benımde 3 de tıroıdım cıkmıstı bırde akraba evlılıgı ve kan uyusmazlıgı var RABBIM e cok sukur kımseyı korktuguna ugratmasın SEN ICINI RAHAT TUT

nısan ınsallah sende bebegını saglıkla ve hayırlarla kucagına alırsın
ıyı dusun ıyı olsun
oglakcım buraya gırınce hemen sana bakıyorum kanaması nasıl oldu dıye ınsalllahhhh tez zamanda sona erer de bebegınle bırlıkte hamılelıgın tadını cıkarırsın ya umutlandırmak ıstemem ama ben oyle duymustum erkek bebegın tutunması daha zor oluyormus onun ıcın kanama olabılıyomus

kanaması olan arkadaslar bol bol dınlenın gercekten ıhtıyac olmayınca ayaga kalkmayın ben 2 cı bebegımde az kanamam vardı bıde doktor hatası ılac falan vermedı benım cahıllıgımde var tabı gelen gıden cok oluyordu kaynanamlar hergun bana yemege neyım gelıyodu hıc yatamadım maalesef dustu
ama RABBIM ondan sonra 2 tane daha dunya guzelı kız verdı belkıde hayırlısı boyleydı sımdı 3 kızım var belkı o dusen bebegım erkektı ama olmadı ama o erkek olsaydı belkı bıdaha bebek dusunmeyecektık ama cok cocuklu bır ev olmanın tadına varamayacaktık ben sımdı 4 cuyu bıle dusunuyorum RABBIM ELLERIMIZI BOZ CEVIRME INSALLLAHHHHHH amınnnn

doktorumuz ne derse uyuyoruz arık canım allah hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…