- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.501
bugün nasılsın canım???
umut diğer günlere oranla daha iyiyim..çok az bi leke geldi bir defa ..diğer günlerde çok geldiği için bu bile beni sevindir di...bakalım sonumuz ne olcak ..zaman gösterecek..zaten 1 yılda korunmadım zor hamile kaldım..kız erkek artık umrumda değil bebeğim benimle kalsın çok istiyorum..
erkek cocuk için vaji ph sının 7,5-9 arası olması gerekiyor
senin ph 7.5 dan yukarı olsa bile pre seed kullandıgında ph 7.5 olur
o nedenle erkek cocuk için cokta ideal degil.
ama diet ve takviye uygulamıcak kişiler için hiç yoktan iyidir.
slm kızlar
dra gıttım bugun troıdım dusmus cok sukur sımdılık bır sorun yok
ordan kadın doguma gıttım bebegım 6+4 haftalık olmus ancak karından baktı bebek gorunmuyor dedı kıst var ama korkma hamılelıgın ılk 3 ayında olabılır kendılıgınden gıder dedı.daha sonra alttan baktı keseyı gorduk ama kızlar kalp atısları henuz baslamamıs 10 gun sonra yıne gel dedı normalmı dedım olabılır dedı kızımda 6 haftalıkken hem karnımdan gormustuk hemde kalp atıslarını duymustuk neyse oyle yanı bende ıszlere haber vermek ıcın ısyerıne geldım sımdı cıkmam lazım yarın aksamdan sonra gelıyorum :)
Slmm kızlar internetimiz 1 haftadır yoktu çok özledim sizleri sanki ailemden birilerini özlemiş gibi özledim umarım hepiniz iyisinizdir müjdeli haberler vardır yeni yıl hepinize sağlık mutluluk yeni bebişler kız isteyene kız erkek isteyene erkek bebişler getirir inş ayyyy çok özlemişim valla günlerimde bi boşluk vardı geçmişi okumaya başlayım 2 gün sürer heralde öptüm hepinizi
slm kızlar
dra gıttım bugun troıdım dusmus cok sukur sımdılık bır sorun yok
ordan kadın doguma gıttım bebegım 6+4 haftalık olmus ancak karından baktı bebek gorunmuyor dedı kıst var ama korkma hamılelıgın ılk 3 ayında olabılır kendılıgınden gıder dedı.daha sonra alttan baktı keseyı gorduk ama kızlar kalp atısları henuz baslamamıs 10 gun sonra yıne gel dedı normalmı dedım olabılır dedı kızımda 6 haftalıkken hem karnımdan gormustuk hemde kalp atıslarını duymustuk neyse oyle yanı bende ıszlere haber vermek ıcın ısyerıne geldım sımdı cıkmam lazım yarın aksamdan sonra gelıyorum :)
oğlakcığım hikayeni okudum ve şok oldum inanki
inşallah birdaha yaşamazsın canım
haskena hiç gelmemiş dün çok mu hasta acaba o olmayınca topiğin neşeside olmuyor yaaa
umut diğer günlere oranla daha iyiyim..çok az bi leke geldi bir defa ..diğer günlerde çok geldiği için bu bile beni sevindir di...bakalım sonumuz ne olcak ..zaman gösterecek..zaten 1 yılda korunmadım zor hamile kaldım..kız erkek artık umrumda değil bebeğim benimle kalsın çok istiyorum..
bende okudum oğlak çok geçmiş olsun. allahım birdaha hiç kimseye yaşatmasın. bende kürtaj olduğumda drdan cok kötü muamele gördüm kabus gıbıydı. bı daha hamile kalmaktan cok korktum. daha 19 yasında psikolojimi bozdu benim. seni çok iyi anlıyorum cnm. kızın en buyuk tesellin olmuştur bu günlerinde eminim.
oğlakcım çok üzüldüm yaa okuyunca allah bir daha böyle bişiyi ne sana ne bi başkasına yaşatmasın çok zor şeyler eltimde 28. haftada böbrekleri su toplayınca bebeğini kaybetti ölü doğum yaptı ilk bebeğiydi erkekti. erkeklerin pipisinde tıkanıklık oluyomuş sanrım bu yüzden kaybetti..çok zor şeyler yaşadı odaa yetmezmiş gibi dış gebelik geçirdi arkasından iki seferde kimyasal gebelik yaşadı bunları gördükçe okadar üzüldümki bide aynı apartmanda oturuyoruz ben hamile olduğumu öğrenince sanki ona ihanet ediyomuş gibi oldum oturdum saatlerce ağladım çok zor inanki bide iyice içine kapandı
merhaba yaprakçım, nasılsın, evde durumlar nasıl, hamilelik nasıl gidiyor alıştınmı oğluşuna iyice..
kızlar saolun ya 1 haftadır yoktum kimse farketmemiş bile yokluğumu bir kişi sormamış noldu bu yaprağa gelmiyo diye buarada asilmavi tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inş.bence bişey çıkmaz meraklanma çok oluyo öle hatalar sude küsmüş gitmiş heralde oğlakcım okurken çok üzüldüm hayırlısı inş. sağlıkla alırsın bu kez bebeğini kucağına ben de küstüm sizeyok küsmedim ama azıcık merak etseydiniz hoşuma giderdi yani neyse canınız saolsun iz bırakamadım demekki olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?