- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.521
kızlar saolun ya 1 haftadır yoktum kimse farketmemiş bile yokluğumu bir kişi sormamış noldu bu yaprağa gelmiyo diye buarada asilmavi tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inş.bence bişey çıkmaz meraklanma çok oluyo öle hatalar sude küsmüş gitmiş heralde oğlakcım okurken çok üzüldüm hayırlısı inş. sağlıkla alırsın bu kez bebeğini kucağına ben de küstüm sizeyok küsmedim ama azıcık merak etseydiniz hoşuma giderdi yani neyse canınız saolsun iz bırakamadım demekki olsun
herkeze günaydınlaaarrr
günaydın ezel. nasılsın ? bugün keyifler iyyi herhalde
asilmavi sanada günaydın . sen nasılsın ?
kızlar saolun ya 1 haftadır yoktum kimse farketmemiş bile yokluğumu bir kişi sormamış noldu bu yaprağa gelmiyo diye buarada asilmavi tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inş.bence bişey çıkmaz meraklanma çok oluyo öle hatalar sude küsmüş gitmiş heralde oğlakcım okurken çok üzüldüm hayırlısı inş. sağlıkla alırsın bu kez bebeğini kucağına ben de küstüm sizeyok küsmedim ama azıcık merak etseydiniz hoşuma giderdi yani neyse canınız saolsun iz bırakamadım demekki olsun
slm yaprak bende yeniyim burda. ama yılbaşı falan pek giren yok ki
selammmmmm kızlar 4 gundur yoktum izmire cenazeye gıtmıstım saglıktan onemlı bısey yok allah saglık wersın herkese
İyiyim canım teşk evde durumlar iyi yavaş yavaş konuşmalar başladı tam barışmadık daha hamilelik çok iyi farkında bile değilim oğluşa alışamadım bide cinsiyeti değişenler oldu onlara takıldım inş. öle bişey olmaz sende iyisindir umarım
günaydın canım çok şükür Allah bugünümüzü aratmasıngünaydın ezel. nasılsın ? bugün keyifler iyyi herhalde
asilmavi sanada günaydın . sen nasılsın ?
Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YILIN HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YILIN HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
aaaa canım ya geçmiş olsun okadar ileri gitti yani benim aklıma mide üşütmesi gelmişti ama demekki enfeksiyon kaptın çok geçmiş olsun düzelmene sevindim
bizde soruyoduk nerelerde diye
çok geçmiş olsun canım. umarım artık daha iyisindir. kendine dikkat et. en kısa sürede iyileş ve eski neşene dön cnm . seninde yeni yılın kutlu olsun. rabbim gönlündeki dileklerini kabul etsin inşallah.
Ay canlarim ya cok tesekkür ederim gecmisi okuyayim dedim ama baktim ki cok fazla vazgectim aksam okurum artik hepinize ayri ayri tesekkür ederim beni düsünüp merak ettiginiz icin benimde aklim hep sizdeydi neler oldu yeni hamileler varmi diye.....Hadi bakalim verin havadisleri Umut var mi birsey...
haskena hiç gelmemiş dün çok mu hasta acaba o olmayınca topiğin neşeside olmuyor yaaa
Haskenacım cnm ıns ıyılesmıssındır .....
haskenada hastamı sesi yok meraklandık...
:
ezel sana katılıyorum haskena güzin ablası buranın
kızlar dün akşamdan beri müthiş bir baş ağrısı çekiyorum. başım çatlıyor resmen. ilaç da almak istemiyorum. başımın ağrısından yatamıyorum da. bana tavsiye edeceğiniz birşey var mı acaba ?
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YIL HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
Canim ya miden kaldirirsa sunu dene bir cay kasigi kuru kahveye (türk kahvesi)bir iki damla limon suyunu damlat ve ye daha sonra üstüne bir bardak su ic ben yaparim ve hep iyi gelir bende nefret ederim ilac olayindan...
Ay canim benim ya estafurullah o seref sana ait topigin nesesi sensin citirim benim....
Iyiliestim ve de geldim ama hala midem kötü bi süre yemek yemekte zorlanacam galiba bu iyimi kötümü onuda cözemedim ay hep bir kac kilo daha vereyim derdim simdide hortlaklara benzedim....
Tesekkür ederim canim ya bende sizleri merak ediyordum hersey yolundadir insaAllah....
Güzin ablan kurban olsun seni yaradana tazim benim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?