- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.541
yok canım bişey
hayırlısı ne diyelim
kızlar saolun ya 1 haftadır yoktum kimse farketmemiş bile yokluğumu bir kişi sormamış noldu bu yaprağa gelmiyo diye buarada asilmavi tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inş.bence bişey çıkmaz meraklanma çok oluyo öle hatalar sude küsmüş gitmiş heralde oğlakcım okurken çok üzüldüm hayırlısı inş. sağlıkla alırsın bu kez bebeğini kucağına ben de küstüm sizeyok küsmedim ama azıcık merak etseydiniz hoşuma giderdi yani neyse canınız saolsun iz bırakamadım demekki olsun
Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YIL HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
Hayirlisi olsun canim bende hersey yolunda giderse Ocak 18-20 arasi hastalanmam gerek eger denk geliyorsa beraber deneriz kiz bu ay ben deniycem gözümü karartim bekle bekle hep birsey cikiyor bu gidisle 40 da doguracam oda hamile kalabilirsem.............
kızzz kimseler yok zatiii topikte üstünemi alındın annemmm hamilelik iştedur şimdi bakk hiç gelmemiş gibi yapıyoz....
selam kızlar nasılsınız bakalım ayyyy kimseler yok yaprakta yok noldu acaba herkes biyerlerde olmaski böle en son eşiyle dargındı barıştıda bizimi unuttu yoksaaa heeeeee :113:
almışızdır umarım gönülcüğünü cnm
ayyyyy cnm başına neler gelmiş öle çok büyük geçmiş olsun bidaha yaşatmasın yeni yıla hastanede girmek zor bende bi sene öle hastanede girdim insan buruk oluyo kendine dikat et havalarda soğukk işine güce kaptırıp hasta oluyoz biz gacılar :103:
haskena senin kızın kaç yaşında ?
Süpersin ya bayildim yapraga yazdigin msj .bana gelince canim evet kötüydüm ya en üzücü olan kizimin sadece fotosu ile kutladim yeni yili onada bulasmasin diye esim getirmedi hast. cok özlemis beni hep beni istemis huzursuzmus ay aklima getirmek istemiyorum valla Rabbim kimseyi yavrusundan ayirmasin tek olunca farklida ,insanin evladi olunca hasta olmasi cok fena oluyor...........
Canim benim kizim 4,5 yasinda Mayista 5 yasina girecek kizimdan önce 1 kizimdan sonrada 1 yani toplam iki düsügüm var yani tam düsük sayilmaz ikisininde kalbi atmadi 7 haftalikla hamilelik sonlandirildi bir kizim annesini birakmadi tutundu melegim benim.....
Süpersin ya bayildim yapraga yazdigin msj .bana gelince canim evet kötüydüm ya en üzücü olan kizimin sadece fotosu ile kutladim yeni yili onada bulasmasin diye esim getirmedi hast. cok özlemis beni hep beni istemis huzursuzmus ay aklima getirmek istemiyorum valla Rabbim kimseyi yavrusundan ayirmasin tek olunca farklida ,insanin evladi olunca hasta olmasi cok fena oluyor........
cnmm anasının kuzusu işte özlemezmi yaaaa mikroplara ölümmm anayla kızı ayırıyolar yaaaaa daha ne diyimmmm hemde yeni yıla girerken....nerden kaptın kızzzz mikrobuuu
SERENETTA nasilsin canim nasil gidiyo oglusla hamislik yoruyomu üzüyomu annesini ?[
kızlar napıyorsunuz? haskenacım gercekten mrk etmıstık ama sevındım senı burda gördugume ve ınankı sen yokken topıc ınanılmaz sessız ve tatsız oluyor zatı elarada yok son gunlerde anlasmalımıydınız?
kızlar napıyorsunuz? haskenacım gercekten mrk etmıstık ama sevındım senı burda gördugume ve ınankı sen yokken topıc ınanılmaz sessız ve tatsız oluyor zatı elarada yok son gunlerde anlasmalımıydınız?
Haskenacım çok çok geçmiş olsun canım,bizde seni merak ettik gerçekten.geçirmiş olduğun hastalık gerçekkten çok fena insan bünyesini mahvediyor,geçen ayda babacım böyle olmuştu kaç serum verdiler.senin de yeni yılın tekrar kutlu olsun canım.Allah gönlüne göre versin yeni yılda tüm isteklerine kavuşmanı diliyorum canım.Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
HEPINIZI COK ÖZLEDIM YENI YIL HEPINIZE GÖNLÜNÜZDEKINI GETIRSIN Saglik,Hayirli Evlatlar,Ask,Huzur,Mutluluk,Para,ne diliyorsaniz o olsun Rabbim hepinizin dualarini duysun insaAllah........................
gerçekten elarayı bende çok merak ettim. umarım herhangi bir problem yoktur.
günaydın berra,nasılsın?elara dünden beri yok mu?
Kiz ne bilem en son kaynanada yemek yedim zehirlemek istedide ondan mi oldu acaba isin sakasi bu da bilmiyorum canim ya doktor havadan bile kapabilirsin dedi yani havadan sudan sebeple 3 günüm hast.gecti.............
Günaydin fistiklar ben geldim kizlar en son yazdigim msj ki gibi cok sidetli bir bas agrim ve mide bulantilarim vardi ve nane limon ilac uyuma v.s. hic birinden fayda göremedim ve aksama dogru daha da siddetlendi karin agrilarim ve kusma v.s. hastaneye gittim ve mide-bagirsak enfeksiyonuteshisi ile tekrar eve geldim bi toz verdiler iceceginize katin sizi rahatlatir dediler ama gece daha da kötü oldum ve eve doktor cagirdi esim doktor hemen hastaneye gitmem gerektigini söyledi tekrar hast.gittik ve 3 gün yatirdilar sadece serumla beslendim cok sor bir sürecti kizimdan ayri kalmak zorunda kaldim cünkü bulasici bir hastalik oldugu icin yilbasi kutlamasini hast.yaptim odama gelen alman dokt.hemsire ve müzisyenlerle oda oda gezip hast.yeni yilini kutluyorlardi 2 gündürde evdeyim ama kayinvalidem bende kaldi o sebeple giremedim gecmiste neler oldu bir okuyup gelecem.....
Elara-Ezel-Asil-BerniL-Umut-Hazek-Bengu-Tazmanya-Berra-Yaprak-Can-parcam-Firegirl986-Boncuk-
___________________________________________________________________________________
Renkrenk-Asidemet v.s.
adini hatirlayamadigim bütün güzel anne adaylari hepinizin msj. icin tesekkür ederim beni düsünmeniz ve iyi dileklerde bulunmaniz beni cok mutlu etti Rabbim hepinizin gönlündekini versin hepinizi seviyorum kizlar.....................
Haskenacım çok çok geçmiş olsun canım,bizde seni merak ettik gerçekten.geçirmiş olduğun hastalık gerçekkten çok fena insan bünyesini mahvediyor,geçen ayda babacım böyle olmuştu kaç serum verdiler.senin de yeni yılın tekrar kutlu olsun canım.Allah gönlüne göre versin yeni yılda tüm isteklerine kavuşmanı diliyorum canım.
kaynanamı.... kesin odur ozaman kızlar hücummmmmmmmmm
kız bidaha dikat et yediğine içtiğine kışın hastalık çok zor hele anne hasta olunca hayat duruyo ben hastalandığımda eşim kızım bana bakıp duruyolar öleee kuzu gibi diyorum ben hastalanmayımda bunlar kendilerini kaybederler vallaaa çok zor cnm tekrar geçmiş ola....
canıımm benim hoşgeldiiin çoook çok çok çok geçmiş olsun ama bir daha hastalanıp bizi böyle sensiz bırakmaaaaaaa
güzel dileklerin için teşekkürler canımmm Rabbim sana onlardan kat kat kat versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?