bebek cinsiyet belirleme..

yok canım bişey
hayırlısı ne diyelim

Hayirlisi olsun canim bende hersey yolunda giderse Ocak 18-20 arasi hastalanmam gerek eger denk geliyorsa beraber deneriz kiz bu ay ben deniycem gözümü karartim bekle bekle hep birsey cikiyor bu gidisle 40 da doguracam oda hamile kalabilirsem.............

kızzz kimseler yok zatiii topikte üstünemi alındın annemmm hamilelik işte dur şimdi bakk hiç gelmemiş gibi yapıyoz....

selam kızlar nasılsınız bakalım ayyyy kimseler yok yaprakta yok noldu acaba herkes biyerlerde olmaski böle en son eşiyle dargındı barıştıda bizimi unuttu yoksaaa heeeeee :113:

almışızdır umarım gönülcüğünü cnm

ayyyyy cnm başına neler gelmiş öle çok büyük geçmiş olsun bidaha yaşatmasın yeni yıla hastanede girmek zor bende bi sene öle hastanede girdim insan buruk oluyo kendine dikat et havalarda soğukk işine güce kaptırıp hasta oluyoz biz gacılar :103:

Elara-Ezel-Asil-BerniL-Umut-Hazek-Bengu-Tazmanya-Berra-Yaprak-Can-parcam-Firegirl986-Boncuk-
___________________________________________________________________________________
Renkrenk-Asidemet v.s.

adini hatirlayamadigim bütün güzel anne adaylari hepinizin msj. icin tesekkür ederim beni düsünmeniz ve iyi dileklerde bulunmaniz beni cok mutlu etti Rabbim hepinizin gönlündekini versin hepinizi seviyorum kizlar.....................

Süpersin ya bayildim yapraga yazdigin msj .bana gelince canim evet kötüydüm ya en üzücü olan kizimin sadece fotosu ile kutladim yeni yili onada bulasmasin diye esim getirmedi hast. cok özlemis beni hep beni istemis huzursuzmus ay aklima getirmek istemiyorum valla Rabbim kimseyi yavrusundan ayirmasin tek olunca farklida ,insanin evladi olunca hasta olmasi cok fena oluyor...........

haskena senin kızın kaç yaşında ?

Canim benim kizim 4,5 yasinda Mayista 5 yasina girecek kizimdan önce 1 kizimdan sonrada 1 yani toplam iki düsügüm var yani tam düsük sayilmaz ikisininde kalbi atmadi 7 haftalikla hamilelik sonlandirildi bir kizim annesini birakmadi tutundu melegim benim.....

Son düzenleme:

allah bağışlasın canım. rabbim acılarını göstermesin işallah. sende denemelere başlayacakmışsın. hadi hayırlısı bakalım.

cnmm anasının kuzusu işte özlemezmi yaaaa mikroplara ölümmm anayla kızı ayırıyolar yaaaaa daha ne diyimmmm hemde yeni yıla girerken....nerden kaptın kızzzz mikrobuuu

cnmm anasının kuzusu işte özlemezmi yaaaa mikroplara ölümmm anayla kızı ayırıyolar yaaaaa daha ne diyimmmm hemde yeni yıla girerken....nerden kaptın kızzzz mikrobuuu

Kiz ne bilem en son kaynanada yemek yedim zehirlemek istedide ondan mi oldu acaba isin sakasi bu da bilmiyorum canim ya doktor havadan bile kapabilirsin dedi yani havadan sudan sebeple 3 günüm hast.gecti.............

Ay canim tesekkür ederim Elarayi bilmiyorum zira bir haftadir olmadigimdan kim var kim yok bilmiyorum insaAllah önemli bir sebep degildir Elaranin gelmesini engeleyen insaAllah kendisi yada kizi hasta degildir bak merak ettim simdi....

Haskenacım çok çok geçmiş olsun canım,bizde seni merak ettik gerçekten.geçirmiş olduğun hastalık gerçekkten çok fena insan bünyesini mahvediyor,geçen ayda babacım böyle olmuştu kaç serum verdiler.senin de yeni yılın tekrar kutlu olsun canım.Allah gönlüne göre versin yeni yılda tüm isteklerine kavuşmanı diliyorum canım.

Kiz ne bilem en son kaynanada yemek yedim zehirlemek istedide ondan mi oldu acaba isin sakasi bu da bilmiyorum canim ya doktor havadan bile kapabilirsin dedi yani havadan sudan sebeple 3 günüm hast.gecti.............

kaynanamı.... kesin odur ozaman kızlar hücummmmmmmmmm

kız bidaha dikat et yediğine içtiğine kışın hastalık çok zor hele anne hasta olunca hayat duruyo ben hastalandığımda eşim kızım bana bakıp duruyolar öleee kuzu gibi diyorum ben hastalanmayımda bunlar kendilerini kaybederler vallaaa çok zor cnm tekrar geçmiş ola....

canıımm benim hoşgeldiiin çoook çok çok çok geçmiş olsun ama bir daha hastalanıp bizi böyle sensiz bırakmaaaaaaa
güzel dileklerin için teşekkürler canımmm Rabbim sana onlardan kat kat kat versin inşaAllah

Tesekkür ederim canim iyi dileklerin icin ...................Bengu bi belirti var mi canim ?

Bende öyle tahmin ediyom kaynana evet evet kaynana...................
Ay gözümün önüne getirdim senin kivircigi canim ya Rabbim onlarin üzüntüsünü hastaligini göstermesin bizlere..............

Kizlar gecmisi okuyorum o nedenle gec cevap yaziyorum kusura bakmayin ..........

Oy tatli cadim benim yerim senin o tatli dilini ne yaptin yilbasi sabahi vermissin kocana hediyeyi hadi hayirlisi olsun ....................

EZEL OTLAR YOK OLDUMU SENDE

benim otlar yeni çıkmay abaşladı ama ilginç olan mesela bir kısımda gözüküyo
sanki orda tükürüğn kuruduğu yer gibi yani anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…