bebek cinsiyet belirleme..

günaydın kızlar

günaydınn
kız aynen benımkıede emıyo kucagımda senın ne kadarlıkdı kızın ya bıraktıramyorum bı turlu emmeyı ben vereliniortak

kızım 20 aylıkkk.2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama artık cok bunaltıyor sıcaklarda hiç çekilmiyorr.
kızımın daha köpek dişleri cıkmadı o nedenle memeden kesmek istemiyorum.diş cıkarma döneminde iştahsız oluyor memeyle sakinleşiyor ,aclıgını bastırıyor
bi kac ay daha idare etcez artıkk

kızlar günaydın elaracım yollamışsın özelden canım çok teşekkürler hemen not ettim bu bilgileri kaybetmemek lazım ...
rica ederim cnm

banada banada beni unutmayın
tmm

galiba bu jelle erkek çocuk bağlantıss var....hatta bi jel daha buldumbi araştıryım yazcam.
kızım bu sabah aşırı kuduruyo,susturamıyoruz...birazdan bakıp yazcam

kızlar bizim gruptan başka tanımazdıgınız birileri özelden bu ilk sayfayı isterse lütfen kimseye yollamayın
gerek yok bu kadar iyi niyetli olmaya
dün boyumun ölcüsünü aldım ben.herkes araştırsın bulsun bi emeginize saglık diyen bile yok.

ya ben baktım..ph ı yazmıyo i yerde.ürünün stesinede baktım sadec sperm friendly ph dio...yalnız bunu kullananların %40 ının oğlu,%38 inin kızı olmuş...yumurtlama günüyle birleştirilirse erkek şansını attrabilir....
heee bence yumurta akı zaten bunu yapıyor,ben yum.akı uygulıycam ama bi jel daha varmş.KY-JELLY tr de var mı bilmiyorum..bunun erkek çocuk için kullanıldığı yazıyo

he sana şunu söyliyim,bu sayfaya bile bakan ve yazdıklarımzı uygulayacak olan o kdar insan var ki bir teşekkür bile etmiyolar..sonra özelden soru yağmuru başlıyo..he teşekkür etse başımız göğe ermiycek,dostça paylaşımlar yapıyoruz..ama dediğin gibi bazen bende düşünüyorum bu kadar ii niyetli olmaya gerek yokkk

kızlar bu arada klomen hormon ilacı oldugundan erkeklere kullanmaya gerek yok bence.durduk yerde adamın hormonlarını bozmayalım.
ciddi anlamda sperm azlıgı ve hareketsizligi olan erkeklere veriliyor
bizim heriflerin böle sorunları yokkkk dimi:)

dün akşam ilk defa eşim bir oğlum olsun isterim dedi
aslında ben bunu zaten biliyordum ama
onun ağzından duymak nedense kötü etti beni
hep faketmez derdi ama iş ciddiye binince sanırım gerçekler ortaya çıktı

umut sen nezaman başlıcaktın denemelere

ben temmuzda düşünüyorum
ama spralden sonra adet döngüm değişecek sanırım
çünkü hala adet olmadım
o yüzden yumurtlama günümü iyi tesbit etmem lazım
nedense bu konuda ben karamsarım olmayacak gibi geliyor bana

hayirli sabahlar canlar nassiniz bakemmmmmm

iyi ettin valla elara bizim canimiz cikiyor yaz ya bide elestiri yagmuruna tutuluyoruz valla gelsin yassin burada bide baska yere tasimasin kiz elara bizim mahalleye yazaydinyaaa orada kaybolmaz kizlardan isteyende oradan bakar o zaman daha iyi olur adres beli olur

yok benceben bide eşime ginseng aldım.aklında bulunsun.istersen sende al...biz baladık çünkü.eşim suplementlere başladı çünkü

hımm önümüzdeki ay başlıcan yani
adetlerin düzene girene kadar beklesen daha ii olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…