- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.001
şimdi i yabancı sitede okudum bu jel yüksek ph a sahip olduğu için kadın enfeksiyon kapmış....
hımm önümüzdeki ay başlıcan yani
adetlerin düzene girene kadar beklesen daha ii olur bence
ekim kasım cok ideal erkek cocuk için
sen önümüzdeki ay git doktora adet düzenleyici bi ilac al
yada bitkisel kürleri yap onlarda regliyi düzene sokuyormuş
denemelere başlayınca hemen hamile kalacagında şüpheli
doktora sölersin beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum dersin
klomen ve catlatma ignesi kullanırsın .bu şekilde hem hamile kalma şansın yükselir hemde erkek olma şansın yükselir
canim benim oglanlara agustos basi kaldimmmmmmmm ben hamisekim kasım cok ideal erkek cocuk için
sen önümüzdeki ay git doktora adet düzenleyici bi ilac al
yada bitkisel kürleri yap onlarda regliyi düzene sokuyormuş
denemelere başlayınca hemen hamile kalacagında şüpheli
doktora sölersin beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum dersin
klomen ve catlatma ignesi kullanırsın .bu şekilde hem hamile kalma şansın yükselir hemde erkek olma şansın yükselir
yok benceben bide eşime ginseng aldım.aklında bulunsun.istersen sende al...biz baladık çünkü.eşim suplementlere başladı çünkü
günaydınnnn
truff hamile olsaydın silik cizgide olsa cıkardı cnm.üzülme hiç dogum saati şaşmazmış elbet vardır bundada bi hayır.daha zamanı var demkki.
tmm cnm
kızım emiyor kucagımda bitince yollıcam
hayirli sabahlar canlar nassiniz bakemmmmmm
iyi ettin valla elara bizim canimiz cikiyor yaz ya bide elestiri yagmuruna tutuluyoruz valla gelsin yassin burada bide baska yere tasimasin kiz elara bizim mahalleye yazaydinyaaa orada kaybolmaz kizlardan isteyende oradan bakar o zaman daha iyi olur adres beli olur
bcm bu ne cınko hap gıbımı yanı bu daha ıyımı anlamadımda cnm :):):)sadece bunu ıcsen yeterlımı yanı
yurt dışındaki sitelerden birinde özel kitler var erkek ve kız bebek isteyenler için ayrı ayrı yapılmış.
şöyle ki:
erkek bebek isteyenler için ilişki öncesi vaginal duş için bi ürün var şampuan gibi alkali özellikli bi karbonatlı belki içeriğini bilemiyorum. kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. yani ilişkide gelen spermler o maddeyle yıkanmış olunca ayrışıyor erkek spermlere etkimeyip kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. bakınıyorum siteyi yeniden bulabilirsem ekleyeceğim......matamatıkcım kız bunuda buldum cnm nolur sana zahmet olmassa bunu bı arastırabılırmısın kız valla super bısey gıbı geldı
yurt dışındaki sitelerden birinde özel kitler var erkek ve kız bebek isteyenler için ayrı ayrı yapılmış.
şöyle ki:
erkek bebek isteyenler için ilişki öncesi vaginal duş için bi ürün var şampuan gibi alkali özellikli bi karbonatlı belki içeriğini bilemiyorum. kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. yani ilişkide gelen spermler o maddeyle yıkanmış olunca ayrışıyor erkek spermlere etkimeyip kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. bakınıyorum siteyi yeniden bulabilirsem ekleyeceğim......matamatıkcım kız bunuda buldum cnm nolur sana zahmet olmassa bunu bı arastırabılırmısın kız valla super bısey gıbı geldı
çatlatma iğnesinden sonraki bebekler erkekmiş... [Arşiv] - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadıncalınk bu cnm matamatıkcımmmmmm
burda şampuanla ilgili işey göremedim ben:uhm:
aynen iste bu bacimm allah razi olsun ariyodum bende simdi ekliiym diye buldun vallhisophieellisbextor19-11-2009, 15:45
zaten herkese tutan tek bir yöntem bulsam başka bişey istemeyeceğim söz veriyorum
her yöntem illa fire veriyor illa birilerinde tutmamış oluyor
bir yöntem çıkıyor. kız isteyenler yapacak ve erkek isteyenler deuzak duracak bu yöntemden tam bir iki örnekle kafama yatıyor hadi hhooooop birilerinde de tutmamış bu yöntem.
sadece erkeğe bağlı cinsiyet ama kadının da faktör olarak bir etkisi var bence
diet yapmak lazım
alkali yada asitsel beslenerek
yum günü ve çatlatma iğnesi ile tek bir deneme olmalı her ay.
oldu oldu olmadı bir sonraki aya.
vajınal duş diyorum hiç yorum yapmadınız aklınıza yatıyormu link vemeye çalıştım da olmadı
şöyle ki:
erkek bebek isteyenler için ilişki öncesi vaginal duş için bi ürün var şampuan gibi alkali özellikli bi karbonatlı belki içeriğini bilemiyorum. kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. yani ilişkide gelen spermler o maddeyle yıkanmış olunca ayrışıyor erkek spermlere etkimeyip kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. bakınıyorum siteyi yeniden bulabilirsem ekleyeceğim
kızlar gamzenin bahsettigi üye ve mesajı bu
o jeli hemen araştırmak lazımmm
hadiii kızlarrrr herkes araştırsın,emeksiz yemekk olmazzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?