bebek cinsiyet belirleme..

ekim kasım cok ideal erkek cocuk için
sen önümüzdeki ay git doktora adet düzenleyici bi ilac al
yada bitkisel kürleri yap onlarda regliyi düzene sokuyormuş
denemelere başlayınca hemen hamile kalacagında şüpheli
doktora sölersin beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum dersin
klomen ve catlatma ignesi kullanırsın .bu şekilde hem hamile kalma şansın yükselir hemde erkek olma şansın yükselir

elaracığım sprali çıkarmak için dr gittiğimde herşey normal hemen kalabilirsin dedi
ben adet düzenleyiciye gerek kalacağını sanmıyorum spralden dolayı bu ay böyle olduğunu düşünüyorum adetlerim hep düzenli çünkü
ve benim doktorum erkek bebek olma isteğimi anladı ve o tarz şeylerin hepsi boş dedi :)
iğne falan yapmaz bana yani problem olmadıktan sonra
bakalım artık hayırlısı olsun
ilgin içinde sağol canım
yumurtanın çatladığını bi yakalarsam işlem tamam diye düşünüyorum olumunekankayizsmile

canim benim oglanlara agustos basi kaldimmmmmmmm ben hamis

günaydınnnn
truff hamile olsaydın silik cizgide olsa cıkardı cnm.üzülme hiç dogum saati şaşmazmış elbet vardır bundada bi hayır.daha zamanı var demkki.

doğru canım valla
ölüm doğum şaşmaz
hayırlısı ben üzülmüyorum zaten
inşallah bi dahaki sefere
olmazsa bi dahaki sefere
hayırlısı olsun da geç olsun farketmez

tmm cnm
kızım emiyor kucagımda bitince yollıcam

anam yerim ben o kuzuyu yaaaa

günaydın canım
benim bugün adet olmam gerekiyo henüz olmadım
ama test yaptım tek çizgi silik çizgi bile yok

bcm bu ne cınko hap gıbımı yanı bu daha ıyımı anlamadımda cnm :):):)sadece bunu ıcsen yeterlımı yanı

bi çeşit bi ot
ginsengli yeşil çay filan var
ya da macun gibi kullanabileceğiniz bi kavanoz
aktarlarda var

yurt dışındaki sitelerden birinde özel kitler var erkek ve kız bebek isteyenler için ayrı ayrı yapılmış.
şöyle ki:
erkek bebek isteyenler için ilişki öncesi vaginal duş için bi ürün var şampuan gibi alkali özellikli bi karbonatlı belki içeriğini bilemiyorum. kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. yani ilişkide gelen spermler o maddeyle yıkanmış olunca ayrışıyor erkek spermlere etkimeyip kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. bakınıyorum siteyi yeniden bulabilirsem ekleyeceğim......matamatıkcım kız bunuda buldum cnm nolur sana zahmet olmassa bunu bı arastırabılırmısın kız valla super bısey gıbı geldı

linki versene cnm hemn bakalım

evt bende gormusutm ya ama nasil bir sampuan bulamamdim bulsam hemen alicam nerde acaba markasi ne matametik arastir bacim bunuda ya

sophieellisbextor19-11-2009, 15:45
zaten herkese tutan tek bir yöntem bulsam başka bişey istemeyeceğim söz veriyorum

her yöntem illa fire veriyor illa birilerinde tutmamış oluyor

bir yöntem çıkıyor. kız isteyenler yapacak ve erkek isteyenler deuzak duracak bu yöntemden tam bir iki örnekle kafama yatıyor hadi hhooooop birilerinde de tutmamış bu yöntem.

sadece erkeğe bağlı cinsiyet ama kadının da faktör olarak bir etkisi var bence

diet yapmak lazım
alkali yada asitsel beslenerek
yum günü ve çatlatma iğnesi ile tek bir deneme olmalı her ay.
oldu oldu olmadı bir sonraki aya.
vajınal duş diyorum hiç yorum yapmadınız aklınıza yatıyormu link vemeye çalıştım da olmadı
yurt dışındaki sitelerden birinde özel kitler var erkek ve kız bebek isteyenler için ayrı ayrı yapılmış.
şöyle ki:
erkek bebek isteyenler için ilişki öncesi vaginal duş için bi ürün var şampuan gibi alkali özellikli bi karbonatlı belki içeriğini bilemiyorum. kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. yani ilişkide gelen spermler o maddeyle yıkanmış olunca ayrışıyor erkek spermlere etkimeyip kız spermleri iyice ağırlaştırıyor. bakınıyorum siteyi yeniden bulabilirsem ekleyeceğim

aynen iste bu bacimm allah razi olsun ariyodum bende simdi ekliiym diye buldun vallhi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…