bebek cinsiyet belirleme..

sen adet bıtımı yumurtluyon heralde bcmm

tuh ıns kacırmamıssındır yaaaa

sen adet bıtımı yumurtluyon heralde bcmm

tuh ıns kacırmamıssındır yaaaa

o kesin canım artık
birde bu testi yeni kullanmaya başladım ya yeni yeni anlıyo insan
bilmiyorum kaçtımı kaçmadımı :)) zaten olmuyor :)
akşamda şurubu almak istedim eczane vermedi reçetesiz (

umutcum cnm kahvaltı hazırlamaya gıdıyommm

gorusuruz sonraaaa kızımın 11 bucukda dersanesı var okıs

anca hazırla yollaa

umutcum cnm kahvaltı hazırlamaya gıdıyommm

gorusuruz sonraaaa kızımın 11 bucukda dersanesı var okıs

anca hazırla yollaa

güle güle canım afiyet olsun
büyük kızın kaç yaşında senin ???
bende kızım büyüsede kendi işlerini halletse diyorum demekki hiç büyümüyolar :)))

gunaydınn...ya momof adına cok sevındımm umarım hersey ıstedıgı gıbı olur...offf son zamanlar yaslatıkca kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar ya doguma 2 ay kaldı o kadar dayanırsa tabı..

herkese günaydın ...elaracım bioritimden banada bakarmısın erkek ve erkeğe yatkın günlerime tarihler gerekiyormuş tarihleri versem bakabilirmisin diğer forumada yazdım burayada yazıyım dedim cevaplarsan sevinirim
benimDT:05-06-1980
eşiminDT:25-09-1980
sonSAT :25-12-2010

Açıkla o zaman amacınız ve konu başlığınız ne?
okuyunca baska bır anlama gelmıyor malesef.

Allahın işine karışmayın lafını etmen Allahın emirlerini ve isteklerini bilmen anlamına geliyor
yani dini bilginin olması lazım.
bundan yola cıkarak TEVEKKÜL ünde anlamını bilmen lazım.
Ama sen cok ezberci ve önyargılı hattaa şekilci birisin.
eminim tevvekkül kelimesinin başlıgına bön bön bakıp içerigi bulmaya calışcan.
yani o başlıgın anlamı nedir,hangi dildedir,iyimidir kötümüdür diye merak edip araştırmıcann,okumıcan.

direkt başlıktan yola cıkıp ;
Tev =Türk Egitim Vakfı
Ek =Dil birimleri
Kül =yanan şeyden kalan toz

bu anlamları cıkarıp halaaa bön bön bakmaya devam etcen. ne alaka diye
ben kendimi tren zannetmemek için sana tevekkülü kendimi yormadan netten kopy yapıyom.oku anlamaya calış kapiş

Tevekkül, ALLAH’a güvenmek, O’nun hükmünün mutlaka meydana geleceğine kesin olarak inanmak ve alınması gereken bütün tedbirleri almak manasına gelir.

Tarifinden de anlaşılacağı gibi tevekkül, müminin işlerinde tüm zahirî sebeplere sarılması, alınması gereken tedbirleri alması, çalışıp çabalaması ama gönlünü bunlara bağlamayıp, sadece ALLAH’a dayanmasıdır.

Tevekkül hiçbir zaman çalışmayı ve sebeplere sarılmayı terkedip -ALLAH’ın dediği olur- diyerek bir kenara çekilmek değildir. Nitekim Fahr-i Alem (sav). Efendimiz, devesini salıvererek ALLAH’a tevekkül ettiğini söyleyen birine, “onu bağla da öyle tevekkül et” buyurmuştur.

Yaratılmış olanların bütün fiilleri ve halleri Yüce Mevlâ’nın takdiri ile meydana gelir. Onun için dinimiz, alınması gereken bütün tedbirleri aldıktan sonra sadece ALLAH’a dayanma anlamındaki bir tevekkülü emreder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize gunaydin ...iyi haftasonlari

Elaracigim gecmise bir bakabilirmusin bioritim cizgileri ile ilgili bisi sordumda .. Hangi cizgi onemli??

ben eleştiriye degil bişi bildigini zannedip boş boş konuşanlara gelemiyom.
sadece düdüklü tencere gibi rahatsız edici bi şekilde ötüyonuz,altınızı kısmak lazım bu durumda.yoksa mazallah patlarsınızz bunu hiç istemem:)
1 dene oglun var galiba.3 kızın olsa yana döne yöntem arardın oglan olsun diye.

Hepinize gunaydin ...iyi haftasonlari

Elaracigim gecmise bir bakabilirmusin bioritim cizgileri ile ilgili bisi sordumda .. Hangi cizgi onemli??

cnm ben yabancı siteden bakıyorum bioritime.ilgileniyorsan linki vereeyim sana
o sitede kırmızı cizgi kadının enerjisini
mavi çizgi erkegin enerjisini temsil ediyor

üffffffffffffffff uğraşamıycam elara vermişcevabı zaten

Simdi iponeden girdim siteyi laptoptan girdigimde istiyecegim senden canim .. Bende dun gece bakmistimda almanca bir siteye 3. Cizgi vardi vucut , ruh ve hissetme cizgileri boyle biseydi yani ..

günaydınnnn ....elara sen dün gece bana mesaj yasağın bittiğinde bişeyler göndereceğini söylemiştim asitik ortam falan sudafeti bana yazmıştın iç diye ama bi yanlışlık oldu galiba neyse beni karıştırıpta 2.olanı vermeyin kucağıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…