- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.321
nişanlıyken ve ilk evlendigimiz gece cok sorunlar cıkardı.en güzel günlerimi zehir etti
cicim aylarımda olmadı onun yüzünden
3 yıldırda görüşmüyorduk.ilk kez geldi evime.
namazı korktugundan kılmadı kız:) zateh namaz vaktiydi bide heyecanlı bi tip yatışsın diye olabilir:)
cünkü kapıdan girer girmez ben bi namaz kılıyım dedi.
aramız düzelsin diye odaya okudu üfledi galibaa :)
günaydınnnn ....elara sen dün gece bana mesaj yasağın bittiğinde bişeyler göndereceğini söylemiştim asitik ortam falan sudafeti bana yazmıştın iç diye ama bi yanlışlık oldu galiba neyse beni karıştırıpta 2.olanı vermeyin kucağıma...
selam kızlar az önce regl oldum yani yine tutmadı.bu ay çok erken çatladı yumoşum...
28de bir regl gören biri olarak 13.gün saat 15 civarı drdaydım yum çatlamış demişti.yani 14.gün herkeste farklı kızlar.benim yumoşum 13 gün çatlıyor.bu ay daha erken deneme yapıcam.kit kullancam tabi ama inanın bıktım ya...bir yandanda seviniyorum reglim bu ay ii geldi.incir suyu çörekotu bu ayda yiycem ve diğer uygulanacakları uygulayacağım.tam bir senedir deneme yapıyorum bi türlü tutturamadım ya.nolur dua edin bana bu ay tutsun kızlar moralim çok bozuk.13.gün gece deneme yaptım ama yine olmadı.olmadı olmadı
ouu elara bayağı sorunlu olmuş sizin ilk yıllarınızda
benimkide kötüydü fakat şimdide dilek diyo başka bişey demiyo
ama az çektirmedi bana psikoljim bozulmuştu
bide bizde mezhep sorunu vardı amaaaan neresini söyliiim
geldi geçti ben affedici davrandım ve affettim vede ben kazandım
ama elara sanki seninki böyle uyanık bi tip sanki sen sanki azcık yumuşak davransan faydalanır bi tip sankim
Selam Kizlar,
Kulaklarimdan, burnumdan her yerimden soluyorum iki gundur... Patlak borulari tamir etmeye gelen ehtiyar butun evin altini ustune getirdi.. Onlarla ugrastim, hala da bir suru is var beni bekleyen elektrigi kesti calisirken... aksamlari girdim ama yazamadan ciktim.. Neyse basa gelen cekilir..
Surprizlerim dedim ama sanirim biri havaya ucuyor.. Turkiye ye donme gibi bir durum vardi.. Esimin ODTU deki ilk profu "donmek istersen kadro acmayacagim baskasina" diye alttan bir teklif gondermis. Esim cok sicak bakti once ama nedense vazgecti.. Hayirlisi boyleymis.
Ikinci surprizim de, bebisle ilgili, ikiz degilmis ama %80 ihtimal erkek dedi ultrasoncu, eger degilse beni yemege goturecekmiscok sasirdim, icimde savunma olarak hep kiz diye inandirmistim.. Tabii 19. haftaya tekrar randevu var bakalim ne diyecek. Doktorumuzla da gorustuk, hersey yolundaymis, Sigortacimizla da gorustuk, bir dunya para odeyecek misiz. Onun icin de hersey yolundaydi Iste boyle... Ben pek giremeyebilirim hafta sonu yine is guc yemek cocuklarla gezmek vs.. Ondan sonra yine is. 30. haftada birakacagim isi.. full time bir is olsaydi o kadar da calismazdim. ondan sonra da evimin hanimi, kizlarimin anasi olacagim tamamen.. Hayallerim gercek olacak green card imiz cikti artik hukuken calismak zorunda degilim...
evet cnm cok uyanık anasının gözü tam:) az yüz versem eminim tepeme cıkacak.ama hiç öle bişi yapmaya niyetim yok
gayet mesafeliyim.
nişanlıyken bana dediki
"iki cambaz bir ipte oynamaz ama bakalım ne olcak " demişti.
sanırım ben daha cambaz cıktım hehe
sizde meshep farkı derken alevilik sunnilik meselesimi?
evet cnm cok uyanık anasının gözü tam:) az yüz versem eminim tepeme cıkacak.ama hiç öle bişi yapmaya niyetim yok
gayet mesafeliyim.
nişanlıyken bana dediki
"iki cambaz bir ipte oynamaz ama bakalım ne olcak " demişti.
sanırım ben daha cambaz cıktım hehe
sizde meshep farkı derken alevilik sunnilik meselesimi?
cnm sudafedi ben yazdım kızkız bebek isteyenlere ona itirazım yok
hani sen yazmışın ya sudafedle alkali olcaz diye
işte o şurup alkali yapmazz. onu anlatmaya calışmıştım
sizin asidik olmanız lazım.
o şurup x spermleri için uygun ortam saglıyor yani asidik ortam saglıyor galiba.
güle güle canım afiyet olsun
büyük kızın kaç yaşında senin ???
bende kızım büyüsede kendi işlerini halletse diyorum demekki hiç büyümüyolar :)))
cnm sudafedi ben yazdım kızkız bebek isteyenlere ona itirazım yok
hani sen yazmışın ya sudafedle alkali olcaz diye
işte o şurup alkali yapmazz. onu anlatmaya calışmıştım
sizin asidik olmanız lazım.
o şurup x spermleri için uygun ortam saglıyor yani asidik ortam saglıyor galiba.
Selam Kizlar,
Kulaklarimdan, burnumdan her yerimden soluyorum iki gundur... Patlak borulari tamir etmeye gelen ehtiyar butun evin altini ustune getirdi.. Onlarla ugrastim, hala da bir suru is var beni bekleyen elektrigi kesti calisirken... aksamlari girdim ama yazamadan ciktim.. Neyse basa gelen cekilir..
Surprizlerim dedim ama sanirim biri havaya ucuyor.. Turkiye ye donme gibi bir durum vardi.. Esimin ODTU deki ilk profu "donmek istersen kadro acmayacagim baskasina" diye alttan bir teklif gondermis. Esim cok sicak bakti once ama nedense vazgecti.. Hayirlisi boyleymis.
Ikinci surprizim de, bebisle ilgili, ikiz degilmis ama %80 ihtimal erkek dedi ultrasoncu, eger degilse beni yemege goturecekmiscok sasirdim, icimde savunma olarak hep kiz diye inandirmistim.. Tabii 19. haftaya tekrar randevu var bakalim ne diyecek. Doktorumuzla da gorustuk, hersey yolundaymis, Sigortacimizla da gorustuk, bir dunya para odeyecek misiz. Onun icin de hersey yolundaydi Iste boyle... Ben pek giremeyebilirim hafta sonu yine is guc yemek cocuklarla gezmek vs.. Ondan sonra yine is. 30. haftada birakacagim isi.. full time bir is olsaydi o kadar da calismazdim. ondan sonra da evimin hanimi, kizlarimin anasi olacagim tamamen.. Hayallerim gercek olacak green card imiz cikti artik hukuken calismak zorunda degilim...
Ay ben beceremiyorum ya ufff sonrada kendime kızıyorum bizede öğret şu canbazlığı gecen kayınvalidem ban şey dedi kendisinin iki oğlu var eltimin iki oğlu banada diyoki küçük oğlumun da bi oğlu olsun sinir oldu sanki siparişle çalışıyoruz ben kızları çok severim hep kızım olsun isterdim dedi kızım oldu yüzüne bakmadı ay sinir oldum şimdi yine..
hıııı
sorma bi duygulanıyorumki bu sözleri duyunca
neoluyosa sanki
ben aleviyim eşim sünni
çok çektiiim çooooookk
elara momofda bıoretıme bakmısmıydıkı
massallah oda erkege yatkında kalmıs
benım bıldıgım onu baz almamıstı ama demı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?