bebek cinsiyet belirleme..

ouu elara bayağı sorunlu olmuş sizin ilk yıllarınızda
benimkide kötüydü fakat şimdide dilek diyo başka bişey demiyo
ama az çektirmedi bana psikoljim bozulmuştu
bide bizde mezhep sorunu vardı amaaaan neresini söyliiim
geldi geçti ben affedici davrandım ve affettim vede ben kazandım
ama elara sanki seninki böyle uyanık bi tip sanki sen sanki azcık yumuşak davransan faydalanır bi tip sankim

cnm sudafedi ben yazdım kızkız bebek isteyenlere ona itirazım yok
hani sen yazmışın ya sudafedle alkali olcaz diye
işte o şurup alkali yapmazz. onu anlatmaya calışmıştım
sizin asidik olmanız lazım.
o şurup x spermleri için uygun ortam saglıyor yani asidik ortam saglıyor galiba.

mimozacım üzülme sabırla ve duayla devam et sakın pes etme haaa
Allah yar ve yardımcın olsun

evet cnm cok uyanık anasının gözü tam:) az yüz versem eminim tepeme cıkacak.ama hiç öle bişi yapmaya niyetim yok
gayet mesafeliyim.
nişanlıyken bana dediki
"iki cambaz bir ipte oynamaz ama bakalım ne olcak " demişti.
sanırım ben daha cambaz cıktım hehe

sizde meshep farkı derken alevilik sunnilik meselesimi?

Son düzenleyen: Moderatör:

momof çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına nasip etsin inş.
darısı bizim başımızaaaa

Ay ben beceremiyorum ya ufff sonrada kendime kızıyorum bizede öğret şu canbazlığı gecen kayınvalidem ban şey dedi kendisinin iki oğlu var eltimin iki oğlu banada diyoki küçük oğlumun da bi oğlu olsun sinir oldu sanki siparişle çalışıyoruz ben kızları çok severim hep kızım olsun isterdim dedi kızım oldu yüzüne bakmadı ay sinir oldum şimdi yine..

hıııı
sorma bi duygulanıyorumki bu sözleri duyunca
neoluyosa sanki
ben aleviyim eşim sünni
çok çektiiim çooooookk

bide elara mesafeli olarakda ömrünü geçir kayınvalidenle enazından rahat ve huzurlu yaşarsın ailenle
bu benim nacizhane fikrum

tmm cnm valla kafam bidünya oldu kızlar inşallah yanlış bişeyler yapmam sonra tekrar mesaj atarım adet günüm için ççook saolun keşke benimde ilk çocuk kız olsaydıda bende sizin bilgilerden direk yararlansaydım yavvv:84:

güle güle canım afiyet olsun
büyük kızın kaç yaşında senin ???
bende kızım büyüsede kendi işlerini halletse diyorum demekki hiç büyümüyolar :)))

ay cnm bıtermı yaa ınankı gene ne kadar buyusede

sen kosuyon pesınden 12 yasında cnm dahha

valla kaynana meselesi zooor bende çok çektim zamanında şimdi düzeldi benimkide dediğim dedikti eskiden bide görümce faktörü o ne yaparsa ne söylerse doğruydu şimdi onunla arama mesafe koydum daha iyyiz kaynanyla onu kendi görümcesi yönetir oda beni yönetmeye çalıştı olumsuz oldu sonucu....gücü yeten yetene yapmak istedi aldı azının payını işin kötüsü senelerce ben onu hep iy sandım sonradan onun yaptığı dank etti bana önce dostunu düşmanını tanımalısın uzun mesele benim kaynana cahil nereye götürürsen oraya gidiyor

burda milletı catlattın meraktan kız oohh ooohhh çok sevındın hayırlı olsun bi asker daha yola çıkmış vatana mıllete hayırlı evlat olsun RABBİM tamamına erdırsın

canbazlık sonradan ögrenilmez doguştan olunur
valla ben oldum olası cadıyımdır:) cadılıgım yüzünden kız arkadaşım olmazdı hiç cünkü kadınlar cok kıskanc ve bencil oluyorlar.bende gelemem böle şeylere agızlarının payını verip oturtuyordum.
tabi buda onların işine gelemzdi.
zaten küçükkende hep erkeklerle oynarmışım ,hatta erkek gibi duvara işermişimm:))
tam erkek olacakmıştım direkten dönmüşüm galiba hehe

BİORİTİM HERKESDE TUTMUŞ İNANILMAZ BİŞİ BU

HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|1 Mart|2 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu|
Nisandakar|9 Mayıs|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Fhna|9 Mayıs|1 Kızı|Kız|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|
Can0677|22 Mayıs|1 Kızı|Kız|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16 Haziran|1 Oglu|Kız|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|9 Temmuz |1 Oglu|Kız|Yumurtlama dan önce tek ilişki|Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11 Temmuz|2 Kızı|Erkek |Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13 Temmuz|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19 Temmuz|1 Kızı|Kız|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek |Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11 Eylül|2 Kızı|Erkek|Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki | |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14 Eylül|1 Kızı|Erkek|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21 Eylül|1 Kızı|Kız|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek günü|
Can_Parcam|23 Eylül|2 Kızı|Erkek|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki | |Erkek günü|
Momof|28 Eylül|2 Kızı|Erkek|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30 Eylül|Yok|Erkek |Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
elara momofda bıoretıme bakmısmıydıkı

massallah oda erkege yatkında kalmıs

benım bıldıgım onu baz almamıstı ama demı....

Liza bak yöntemler olumlu sonuclar veriyor.momofun da oglu oluyormuş
gel sen bizi dinlee cıkar spirali bide ogluşun olsun Allahın izniyle:))

iki cambaz bir ipte oynamaz dediyse çok büyük laf etmiş bence kadıncağız.
eskide kalmış o ne bilsin:eğer sadece bir kişi ipte oynayacaksa o oynayan kişi mutlaka gelindir.
kaynananın şansı bile olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…