bebek cinsiyet belirleme..

Elara belki ikinci dogumlarimizda ayni ana denk gelir yavastan bende dusunuyorum ama temmuza kadar beklemem insaallah olursa

21 ekım canım.hazırlık derken dıyet falanmı.ben kızım bı 4 yasında olsun ondan sonra bakarız modundayım ama allahın işi belli olmaz tabi.

Allah bagışlasın kızını
ben bekleyemem 2 yıl daha ya.yaşım geciyor ebnim.biran önce dogurmam lazım.
belki 3.bebekte yapabilirim duruma göre

cnm o konuda bı fıkrım yok ama benım merak ettığım bı olay kac seansta bıtıyo acıklarmısın bıraz

Elara belki ikinci dogumlarimizda ayni ana denk gelir yavastan bende dusunuyorum ama temmuza kadar beklemem insaallah olursa

inşallah cnm ya:)
sana yollıcam yöntemleri onları uygularsın
ilişkiye gircegin günlerede karar veririzzz.ve tabiki en önemlisi bol bol duayla inşallah bide kızın olur cnmm

aslında geç döllenme basitçe yumurtlamanın beklenen tarihte değil de daha geç olmasıdır ..mesela
28-30 günde bir adet gören biri her ay 14-16 günler yumurtluyordur normalde...
ama o ay daha geç 19-20-21...günler yumurtluyo...ve adet döngüsü uzuyor...
umarım anlatabildim

Amin Elera Allah herkese gönlünü göre sağlıklı hayırlı evlat versin. Momof çok emek vermiş. Valla akşam akşam keyfim yerine geldi bu habere çok sevindim kızı da erkeği de tatmak istiyor insan.

Ama sonrasında gazetelere baktım az, sinir oldum Yeşim Salkım ın kocasına:95: Deli midir nedir ya birşeyi de söylemenin uslubu vardır. İsteyebilirsin çok normal bişey ama böyle amiyane tabirle anlatmazsın. Sinir etti beni

amin güzelim hepimizinkini inş.kaç yaşındasınkı?demek 3. yude dusunebılırım dıyorsun maşallah valla ben kendımde o cesaretı hıc ama hıc goremıyorum.dusunduğun için bıle onunde saygıyla eğiliyorum
Allah bagışlasın kızını
ben bekleyemem 2 yıl daha ya.yaşım geciyor ebnim.biran önce dogurmam lazım.
belki 3.bebekte yapabilirim duruma göre

ayy evet o adama bende gıcık oldum ve cok şaşırdım gercektennn.espiri mi yaptı acaba diye düşünüyorumm
cünkü bu konuda cok sansasyon olacagını bile bile böle laf etmesi ilginc
yada gündemi meşgul etmek amacları.

80 dogumluyum cnm
eşime kalsa 4 cocuk istiyor.
2 kız 1 erkek cocugumun olmasını isterim ben:)

Anladim sanirim canim ama bisey aklima takildi.. Yumurtlama gec olsa bile iliski o gune denk gelirse erkek olma olasiligi yine fazla degilmi ?? Dogru anladim yani

bende 83luyum dur canım daha cıtırız bız ne yas gecmesı falan.allah gonlune gore versın canım.su erkeklerdekı cocuk sevdasınıda anlamıs değilim benımkıde 3 ıstıyor fakat sen bunu zor yaptın ıkıncıyı yapmazsın dıyor

cnm aramızda 3 yaş var.buda az degil:)
ben 30 yaşlara gectim artık

Allahaşkına kızlar ben bu geçmişi okuyorum okuyorum bitiremiyorum hangi sayfada aldığımı unutuyorum bilgileri gecdim diye tekrar başa alıyorum dellendim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…