- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.261
21 ekım canım.hazırlık derken dıyet falanmı.ben kızım bı 4 yasında olsun ondan sonra bakarız modundayım ama allahın işi belli olmaz tabi.
uzakdaan takipcinizim epinizi çok iyiy tanıyorum benimde adet aralarım uzun yahu ne yapmak lazım. ayrıca bişey daha sorim ben genital bölgeme lazer epilasyona gidiorum acaba bu nasıl bi etkisi olur asitik mi alkalikmi acep çokmu garip oldu bu
Elara belki ikinci dogumlarimizda ayni ana denk gelir yavastan bende dusunuyorumama temmuza kadar beklemem insaallah olursa
evettt truf ve can0677 de iki koyu cizgiyi gördüklerinde ilişkiye giridler sonuc kızz
ama momofun şöle bi artısı vardı.takviye+diet+karbonatla alkali ortam oluşturduu.herkesin gharcı degil bu kadar emek vermek
o nednelee momofu takdir ediyorumm.cok emek verdi Allah ta emeklerini boşa cıkaramdıı
inşallah ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olur.
Allah bagışlasın kızını
ben bekleyemem 2 yıl daha ya.yaşım geciyor ebnim.biran önce dogurmam lazım.
belki 3.bebekte yapabilirim duruma göre
Amin Elera Allah herkese gönlünü göre sağlıklı hayırlı evlat versin. Momof çok emek vermiş. Valla akşam akşam keyfim yerine geldi bu habere çok sevindim kızı da erkeği de tatmak istiyor insan.
Ama sonrasında gazetelere baktım az, sinir oldum Yeşim Salkım ın kocasına:95: Deli midir nedir ya birşeyi de söylemenin uslubu vardır. İsteyebilirsin çok normal bişey ama böyle amiyane tabirle anlatmazsın. Sinir etti beni
amin güzelim hepimizinkini inş.kaç yaşındasınkı?demek 3. yude dusunebılırım dıyorsun maşallah valla ben kendımde o cesaretı hıc ama hıc goremıyorum.dusunduğun için bıle onunde saygıyla eğiliyorum
aslında geç döllenme basitçe yumurtlamanın beklenen tarihte değil de daha geç olmasıdır ..mesela
28-30 günde bir adet gören biri her ay 14-16 günler yumurtluyordur normalde...
ama o ay daha geç 19-20-21...günler yumurtluyo...ve adet döngüsü uzuyor...
umarım anlatabildim
oyoyoyo hekis burada seranatta tadan haber varmi gizlarrr
elaram nassin baucmmmmmm
Anladim sanirim canim ama bisey aklima takildi.. Yumurtlama gec olsa bile iliski o gune denk gelirse erkek olma olasiligi yine fazla degilmi ?? Dogru anladim yani
ayy evet o adama bende gıcık oldum ve cok şaşırdım gercektennn.espiri mi yaptı acaba diye düşünüyorumm
cünkü bu konuda cok sansasyon olacagını bile bile böle laf etmesi ilginc
yada gündemi meşgul etmek amacları.
80 dogumluyum cnm
eşime kalsa 4 cocuk istiyor.
2 kız 1 erkek cocugumun olmasını isterim ben:)
cnm o konuda bı fıkrım yok ama benım merak ettığım bı olay kac seansta bıtıyo acıklarmısın bıraz
bende 83luyum dur canım daha cıtırız bız ne yas gecmesı falan.allah gonlune gore versın canım.su erkeklerdekı cocuk sevdasınıda anlamıs değilim benımkıde 3 ıstıyor fakat sen bunu zor yaptın ıkıncıyı yapmazsın dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?