- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.281
tazmanya
ocak 16-17-18-19-20-21-22 erkek günlerin
ocak 23-24 erkege yatkın
yum günün bu tarihlere gelemsine dikkat et
kızlar ben bu cinsiyet belirleme işine ve düşüncesine müthiş derecede karşıyım allahın işine karışmayın bunun planını yapmak bile çok günahevlat istiyorsanız cinsiyetine nasıl takılabiliyorsunuz aklım almıyor dogrusu.
aslında geç döllenme basitçe yumurtlamanın beklenen tarihte değil de daha geç olmasıdır ..mesela
28-30 günde bir adet gören biri her ay 14-16 günler yumurtluyordur normalde...
ama o ay daha geç 19-20-21...günler yumurtluyo...ve adet döngüsü uzuyor...
umarım anlatabildim
kızlar ben bu cinsiyet belirleme işine ve düşüncesine müthiş derecede karşıyım allahın işine karışmayın bunun planını yapmak bile çok günahevlat istiyorsanız cinsiyetine nasıl takılabiliyorsunuz aklım almıyor dogrusu.
senin bu yöntemlere karşı olman haklı oldugunu göstermiyor
Allahın işine karıştıgımız düşüncesine nasıl vardın pardon???
sen bizim yazdıklarımızı okudunmuda ezbere konuşuyonn
Daha demin kader den bahsettik , arkadasimizin teki guzel bir soz dedi , cinsiyeti biz belirlemiyoruz rabbim belirliyor dedik sen gelmisin bizi neyle sucluyorsun .. Neyse
bende bi laf edemeden duramıycam; karşıysan neden girdin siteye ayrıca merak etme ALLAH bizim işine karışmamıza izin vermez, hadi allah rahatlık versin
kızlar bu akşam haberlerde izledim ama tam değil sonunda yakaladım eczanelerde bi test satılmaya başlanmış idrarı bir kutucuğa koyuyor onu biraz sallıyor sonra idrarın rengine göre cinsiyet belli oluyor sonuç güvenirliliği % 80 miş erken gebeliklerde de belli oluyormuş bilen var mı kızlaaar??
momofcum "Tedbir kaderi degistirmese bile, insani basini tasa vurmaktan kurtarir" bu söze gercekten bayıldım.tam bize göreymiş yaw:)
gunaydın cnm sagol ıyıyım sen nasılsın....bernilcim günaydın. nasılsın ?
Günaydın kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?