bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ben bu cinsiyet belirleme işine ve düşüncesine müthiş derecede karşıyım allahın işine karışmayın bunun planını yapmak bile çok günah evlat istiyorsanız cinsiyetine nasıl takılabiliyorsunuz aklım almıyor dogrusu.

tazmanya
ocak 16-17-18-19-20-21-22 erkek günlerin
ocak 23-24 erkege yatkın
yum günün bu tarihlere gelemsine dikkat et

çok teşekkürler elara denk geliyo tahmınımce ama mıkroskopuda denerım. öldürcek beni oda ayrı bı sorun. bı goremedım otları:18:

senin bu yöntemlere karşı olman haklı oldugunu göstermiyor
Allahın işine karıştıgımız düşüncesine nasıl vardın pardon???
sen bizim yazdıklarımızı okudunmuda ezbere konuşuyonn

Evet canim anladim regl arasi uzun surenler gec yumurtluyor benim gibi :) , demekki oglumu oyle denk getirmisiz :)

Elara okudum o sqyfayi canim sagol..
Bioritimede baktim vucut icin olan cizgim bugun hatt savhada
3 cizgi var , vucut icin olani goz onundr bulundurmak gerekiyor sanirim ..

Bilmedigim ne kadar cok sey varmis yaa sasirdim :):26:

bende bi laf edemeden duramıycam; karşıysan neden girdin siteye ayrıca merak etme ALLAH bizim işine karışmamıza izin vermez, hadi allah rahatlık versin

Daha demin kader den bahsettik , arkadasimizin teki guzel bir soz dedi , cinsiyeti biz belirlemiyoruz rabbim belirliyor dedik sen gelmisin bizi neyle sucluyorsun .. Neyse

senin bu yöntemlere karşı olman haklı oldugunu göstermiyor
Allahın işine karıştıgımız düşüncesine nasıl vardın pardon???
sen bizim yazdıklarımızı okudunmuda ezbere konuşuyonn

Açıkla o zaman amacınız ve konu başlığınız ne?
okuyunca baska bır anlama gelmıyor malesef. Haklı haksız arayan yok ama sen sanırım elestırıye gelemeyenlerdensın ve konuya girip fikir belirtenlere sataşmak gibi bir de görevin var ,burada siz ozgurce ıstedıgınızı nasıl yazıyorsanız bende fıkrımı yazıyorum. Allah ıslah etsin.

Daha demin kader den bahsettik , arkadasimizin teki guzel bir soz dedi , cinsiyeti biz belirlemiyoruz rabbim belirliyor dedik sen gelmisin bizi neyle sucluyorsun .. Neyse

Ben bu konu baslıgı ve okudugum bir çok postun uzerine o yorumu yaptım pek kaderci görünmüyor çünkü başlık. Senin bunu kişisel algılaman çok ama çok garip eğer ki ayıbın yoksa bana da bunu yazmaman gerekirdi.

bende bi laf edemeden duramıycam; karşıysan neden girdin siteye ayrıca merak etme ALLAH bizim işine karışmamıza izin vermez, hadi allah rahatlık versin

konu baslıgını gorunce neler donuyomus dıye bır bakmak ıstedım izin almam gerektıgını bilmiyodum.
Fikrimide ozgurce yazdım ama ne kadar da cok alınan oldu gercekten de çoooook gunahsızmıssınız :)) :) ben sasırdım dogrusu. allah ıslah etsin.

Iyi geceler arkadaslar,hepinize iyi uykular . Herzaman dedigimz gibi rabbim hepimizin gonlune gore versin. Ne verirse saglikli hayirlisini versin ...

Ne ayibindan bahsettigini bilmiyorum .. Ortamida germek istemiyorum belliki baya hirslanmisin herkeze karsi , allah herkesi islah etsin

Son düzenleme:

selam kizlar
ben abd'de yasiyorum ve su anda 10 haftalik hamileyim.Burda malesef bebeginizin cinsiyetini en eken 18.haftada ogrenebiliyorsunuz.Beni doktorum 20.haftada randevu verdi.O kadar sabredemem diye dusundum ve bu testlerden almaya karar verdim.Biraz once netten satis yapan sitelerden arastirdim.
Burda 30-35$ arasinda satiliyor fakat yorumlar kafa karistiriciydi.Cogu kisinin erkek ciktigi ultrasonda kiz oldugunu ogrendigi yada tam tersi sekilde yorumlar mevcut.Acikcasi ben almaktan vazgectim.Okumak isteyen olursa link verebilirim.
sevgiler

momof hayırlı uğurlu olsun canım
2 gündür beklememize değdi
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bernilciğim hayırlısı ne diyim artık
rabbim verecek bizde alacağız zaten artık ilişkilerimizde korunmuyoruz
ama tabiki yumurta günüme denk getirmeye çalışıyorum
sabah yaptım testi otlar azalmış sanki acaba dün akşam olsamıydı kaçırdıkmı :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…