bebek cinsiyet belirleme..

bebek yapmaya karar verdigin ve olacagına inandıgın an işin en zor kısmını atlatmış oluyorsun
geriye yöntemleri uygulama aşaması kalıyor.onlarda cok zor degil.

lizaa seni merak ediyom resim yükleseneee

hayallerinizi yıkmayayım
ben seni hayalimde canlandırdım arkadaşların anlatmalarından.

kendim şöyleyim:nurseli idiz,müjde ar sibel can kendimi benzettiğim kişiler.balık etli, gerdanlı, beyaz tenli (ama bir süredir gözlüklüyüm dışarda takmıyom yaşlı gösteriyo)
işte öyle tipik bir kadınım.
ama terazi burcu çekiciliğiminde farkındayım:)
ama artık genç hissedemiyorum kendimi enerjim düştü bu aralar sıkıntılardan.
resim koyamam o konuda takıntılıyım.
adamda duyarsa keser annlarsın

söledigin sanatcılar balık etli ama ben yüz olarak kime benzedigini merak ediyom
sen beni nasıl canlandırdın??
ama sana şunu söleyim herkes beni hayalinde canlandırmış bi şekilde ama ben hiç bi şekle uymamışım yaw:)

kız oyun gibi bişey oldu ama senin için kafamda canlanan tip şu :

bende yüz olarak zaten o üç kadına benzetiyorum kendimi sivri burun biraz tombişçe bir yüz cilt fena değil,dudaklar fazla büyük değil.gülüşümde benzer sibel cana
benim gözlerim açık kahve yalnız.

ayy alemsin.üşenmemiş bide resim bulmuşşş:)))
beni görenler yorum yapsın bu resime ozaman:)

bende geniş yüzlü kadınları begenirim.sibel can ve nurseli idizde cok hoş bayanlarrr
ama eminim sen daha hoşsundurr:))
hadi naz etme göster gül yüzünü bizeee söz eşine sölemicezzzz
gızzz benim kocanın da haberi yok resim koydugumdan
duysaa oyar beni

momof arkadaşımızı tebrik ederim o da dilediğine kavuşmuş...bioritm gerçekten çok yüksek olasılıkla bebeğin cinsiyetini tutturmuş..ama bu benim için üzücü arkadaşlar benim kıza yatkın zamanda hamile kalmışım..demekki benim yüzde 90 kız....ne yapayım sağlık olsun artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…