bebek cinsiyet belirleme..

elara sana kocaman kocaman tebrıkler... bu konuyu arada olsa takıp etmeme rragmen senın şu takıp azmıne hayranım.. ve detaycılıgına...
listene kocaman

momof bana sıte lınkı werırmısınn

"If the blue line is in the positive zone and red line is in the negative zone, then you have a strong chance of conceiving a boy.

If the both blue and red are in the positive zone, then you lean towards having a boy.

If the red line is in the positive zone and blue line is in the negative zone, then you have a strong chance of conceiving a girl.

If the both the red and blue are in the negative zone, then you lean towards having a girl.

It also shows moon phases. Full moon = boy; New moon = girl"

Alintidir.
Yani,
Eger mavi cizgi yukarida kirmizi cizgi asagidaysa erkek olma ihtimali cookkk yuksek,

Eger, ikisi de yukaridaysa, erkege yatkin,

Eger kirmizi cizgi yukarida, mavi cizgi asagidaysa kiz olma ihtimali cokk yuksek,

Eger ikisi de asagidaysa kiza yatkin...
Yesil cizginin bir anlami yokmus.

O ayin bioritminden kendi yumurtlama gunune bakacaksin. yumurtlama gunundeki bioritm esas olan.
Ayin hallerini de gosteriyor sekil olarak.
Eger dolunay ve dolunaydan sonraysa erkek olma ihtimali yuksek, yeni ay ve yeni aydan sonraysa kiz ihtimali yuksek

Son düzenleme:

cnm böle düşünme sakın.sonucta tutmayanlarda oluyor.Allah gönlüne göre verir inşallahhh

elara 1. sayfadakı tablo cok buyuk ekrana sıgmıyo onu bıraz kucultebılırmısınnnnnnnnn

cnm senin pc ayarlarında sorun olabilir.gayet normal görünüyor liste bende.
ayrıca yazı boyutunu ben ayarlamadım liste yaparkenn.otomatik boyut ayarlanıyor

şimdi bu biorime nasıl bakılcak onumu anlatıyor anlayamadım hangi siteden bakıcazzz arkidaşlar

doğum tarihlerini veriyim tekrar
ocak 24-25 erkege yatkın
ocak 26-27-28-29-30-31 erkek günlerin.
inşallah bu ay olur cnm.

sinam la firegirl de tutmamış ama yanlış mı anladım? Gerçi nötr de var firegirl de.

sinama önce erkek denmişti sonra kız denmişti cnm.onu atlamışım. evet ondada tutmadıı
firegirl daha net degil belki degişir diye ümit ediyorum:) ama nötr gündede hamiş kalmış olabilir.o tarihlerden tam emin degildi galiba.

elara sana kocaman kocaman tebrıkler... bu konuyu arada olsa takıp etmeme rragmen senın şu takıp azmıne hayranım.. ve detaycılıgına...
listene kocaman

cnm tşkler

iyiyim tşkler sen nasılsın.nasıl gidiyor hazırlıklar.deneme yapcanmı bu ay

valla canım kararsızım çin takimi erkek diooorrrr
brde sen baksan bioritime ya sana zhmet
şubat veya mart olsa ne olacak acaba hiç kız günüm yokmu benim merak ediyorum

İyi akşamlar kızlar..

elara ankaradaymışsın geçmişi okurken öğrendim bende ankaradayım ay çok sevindim kendi adıma

ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır en son soylemıstım annemde kalıyorum kızlar oncekı gece ve dun gece olumlerden dondum gece3 te basladı kusmalarımaksamlara kadar devam ettı.hıc uyumadım en sonunda esım bugun druma gıtmıs Allahım razı olsun serum yazdırmıs eve hemsıre geldı serum taktı gozlerım acıldı.ıyıydım ablam annemın altında oturuyor pc yı aldım sımdı sızlere bakmak ıcın isanırım serumun etkısı gecmeye basladı mıdem basladı bulanmaya bu gece yıne benı beklıyor anlasılan kızımdada boyleydım 3 ay serum yemıstım serumumu ssk karsılamıyor 110 lıra gunluk 3 ay yersem ne olur dıye dusunuyorum ama esım alıcam dıyor bende ıyıyım dıye kandırıcam onu.cunku bebek oluyor ev aldık masraflarımız oldu borclarımız oldu anlayacagınız cok zor durumdayımbugunumede hamd olsun gecmısı okuyum sımdı gelıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…