- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.401
momof bana sıte lınkı werırmısınn
momof arkadaşımızı tebrik ederim o da dilediğine kavuşmuş...bioritm gerçekten çok yüksek olasılıkla bebeğin cinsiyetini tutturmuş..ama bu benim için üzücü arkadaşlar benim kıza yatkın zamanda hamile kalmışım..demekki benim yüzde 90 kız....ne yapayım sağlık olsun artık...
elara 1. sayfadakı tablo cok buyuk ekrana sıgmıyo onu bıraz kucultebılırmısınnnnnnnnn
"If the blue line is in the positive zone and red line is in the negative zone, then you have a strong chance of conceiving a boy.
If the both blue and red are in the positive zone, then you lean towards having a boy.
If the red line is in the positive zone and blue line is in the negative zone, then you have a strong chance of conceiving a girl.
If the both the red and blue are in the negative zone, then you lean towards having a girl.
It also shows moon phases. Full moon = boy; New moon = girl"
Alintidir.
Yani,
Eger mavi cizgi yukarida kirmizi cizgi asagidaysa erkek olma ihtimali cookkk yuksek,
Eger, ikisi de yukaridaysa, erkege yatkin,
Eger kirmizi cizgi yukarida, mavi cizgi asagidaysa kiz olma ihtimali cokk yuksek,
Eger ikisi de asagidaysa kiza yatkin...
Yesil cizginin bir anlami yokmus.
O ayin bioritminden kendi yumurtlama gunune bakacaksin. yumurtlama gunundeki bioritm esas olan.
Ayin hallerini de gosteriyor sekil olarak.
Eger dolunay ve dolunaydan sonraysa erkek olma ihtimali yuksek, yeni ay ve yeni aydan sonraysa kiz ihtimali yuksek
doğum tarihlerini veriyim tekrar
ocak 24-25 erkege yatkın
ocak 26-27-28-29-30-31 erkek günlerin.
inşallah bu ay olur cnm.
sinam la firegirl de tutmamış ama yanlış mı anladım? Gerçi nötr de var firegirl de.
elara sana kocaman kocaman tebrıkler... bu konuyu arada olsa takıp etmeme rragmen senın şu takıp azmıne hayranım.. ve detaycılıgına...
listene kocaman
ya niye kimse beni arkidaş yapmıyooooo istek gönderdiğim halde
elara nasılsın uzun zaman oldu yazışmayalı
iyiyim tşkler sen nasılsın.nasıl gidiyor hazırlıklar.deneme yapcanmı bu ay
sinama önce erkek denmişti sonra kız denmişti cnm.onu atlamışım. evet ondada tutmadıı
firegirl daha net degil belki degişir diye ümit ediyorum:) ama nötr gündede hamiş kalmış olabilir.o tarihlerden tam emin degildi galiba.
QUOTE]
İkisinde de tutmadığı kesinleşirse yine de çoğunda tutmuş ve çok büyük bir oran. Herhalde o günlere denk getirmeye çalışırım bende kısmetse. Aklımda kalmasın:)
valla canım kararsızım çin takimi erkek diooorrrr
brde sen baksan bioritime ya sana zhmet
şubat veya mart olsa ne olacak acaba hiç kız günüm yokmu benim merak ediyorum
İkisinde de tutmadığı kesinleşirse yine de çoğunda tutmuş ve çok büyük bir oran. Herhalde o günlere denk getirmeye çalışırım bende kısmetse. Aklımda kalmasın:)
dogum tarihini yaz cnm
cnm böle düşünme sakın.sonucta tutmayanlarda oluyor.Allah gönlüne göre verir inşallahhh
elara inşallah tutmayan bir kaç kişiden biri olurum...
ya niye kimse beni arkidaş yapmıyooooo istek gönderdiğim halde
ekle benı not yaz asıdemet dıe kız ayıpsınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?