- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.381
selam kızlar az önce regl oldum yani yine tutmadı.bu ay çok erken çatladı yumoşum...
28de bir regl gören biri olarak 13.gün saat 15 civarı drdaydım yum çatlamış demişti.yani 14.gün herkeste farklı kızlar.benim yumoşum 13 gün çatlıyor.bu ay daha erken deneme yapıcam.kit kullancam tabi ama inanın bıktım ya...bir yandanda seviniyorum reglim bu ay ii geldi.incir suyu çörekotu bu ayda yiycem ve diğer uygulanacakları uygulayacağım.tam bir senedir deneme yapıyorum bi türlü tutturamadım ya.nolur dua edin bana bu ay tutsun kızlar moralim çok bozuk.13.gün gece deneme yaptım ama yine olmadı.olmadı olmadı
Ben de Ankara isine uzuldum ama nasip.. Bazen bu gurbet elde yaslanacagimizi dusunuyorum.
Yumurtlamayi test kitlerle takip ettim tam yumurtlama gununde oldu. ..ertesi gunu opk negatif cikti..
Listeye de yaz ugur olsun hic degismesin insallah
ınssss cnm ınssssssss
valla benımde bu haberlerı
erkek bebıslerı duyunca hemen yapasım gelıyooo
yani 17 hamileden 14 ü olumlu sonuc almış süper bu
momof arkadaşımızı tebrik ederim o da dilediğine kavuşmuş...bioritm gerçekten çok yüksek olasılıkla bebeğin cinsiyetini tutturmuş..ama bu benim için üzücü arkadaşlar benim kıza yatkın zamanda hamile kalmışım..demekki benim yüzde 90 kız....ne yapayım sağlık olsun artık...
momof arkadaşımızı tebrik ederim o da dilediğine kavuşmuş...bioritm gerçekten çok yüksek olasılıkla bebeğin cinsiyetini tutturmuş..ama bu benim için üzücü arkadaşlar benim kıza yatkın zamanda hamile kalmışım..demekki benim yüzde 90 kız....ne yapayım sağlık olsun artık...
sudecim hoşgeldin nasılsın var mı bir gelişme, son olarak %90 kız demişti sanırım doktorun ne yaptın gittinmi tekrar
yok be güzelim. hala aynı. artık sıkıldım doktora gitmekten canım. gelmişim 20 inci haftama çok yüksek olasılıkla kız diyorlar. artık bu haftadan sonrada yanılacaklarını zannetmiyorum. hayırlısı diyorum kendi kendime sadece artık...
sen nasılsın ? bir sorun yoktur inşallah ? iyisin değil mi ?
selam kizlar
ben abd'de yasiyorum ve su anda 10 haftalik hamileyim.Burda malesef bebeginizin cinsiyetini en eken 18.haftada ogrenebiliyorsunuz.Beni doktorum 20.haftada randevu verdi.O kadar sabredemem diye dusundum ve bu testlerden almaya karar verdim.Biraz once netten satis yapan sitelerden arastirdim.
Burda 30-35$ arasinda satiliyor fakat yorumlar kafa karistiriciydi.Cogu kisinin erkek ciktigi ultrasonda kiz oldugunu ogrendigi yada tam tersi sekilde yorumlar mevcut.Acikcasi ben almaktan vazgectim.Okumak isteyen olursa link verebilirim.
sevgiler
Daha demin kader den bahsettik , arkadasimizin teki guzel bir soz dedi , cinsiyeti biz belirlemiyoruz rabbim belirliyor dedik sen gelmisin bizi neyle sucluyorsun .. Neyse
slmm elara bıorıtme bakmak ıcın yaş mı adet gunumu dogum tarıhımı neyı soruyosun bende takıp edeyım kendımı bundan sonra
senin dogum gunun esinin dogum gunu ve iliski tarihi (ay olarak.)
peki ben ne yapayım canım ? doktor kaçtır %95-%90 kız diyor. öyle biyoritme bakıpda değil ha. ultrasonla bakıyor. ve nerdeyse 20 inci haftama giirdim. sanırım bu haftadan sonrada yanılmazlar değil mi ? 3 kızım var şuanda. benim hissettiklerimi düşünebiliyor musun ? Şükretmek lazım bence bazen..
BİORİTİM HERKESDE TUTMUŞ İNANILMAZ BİŞİ BU
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|1 Mart|2 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu |
Nisandakar|9 Mayıs|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Fhna|9 Mayıs|1 Kızı|Kız|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|
Can0677|22 Mayıs|1 Kızı|Kız|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16 Haziran|1 Oglu|Kız|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|9 Temmuz |1 Oglu|Kız|Yumurtlama dan önce tek ilişki|Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11 Temmuz|2 Kızı|Erkek|Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13 Temmuz|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19 Temmuz|1 Kızı|Kız|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11 Eylül|2 Kızı|Erkek|Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki | |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14 Eylül|1 Kızı|Erkek|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21 Eylül|1 Kızı|Kız|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek günü|
Can_Parcam|23 Eylül|2 Kızı|Erkek|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki | |Erkek günü|
Momof|28 Eylül|2 Kızı|Erkek|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30 Eylül|Yok|Erkek|Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?