bebek cinsiyet belirleme..

mimozacım anladım kadarıyla bu ay kit kullanmamışsın, aslında doktara gitmenin yanında kendi takibinde önemli, belki yumurtanın ömrü bile bitmiş olabilir 13. gece dicem ama senin adet döngün bu ayda 28 gün mü oldu yoksa 27 mi?
ayrıca moralini bozma pes etmek yok

Ben de Ankara isine uzuldum ama nasip.. Bazen bu gurbet elde yaslanacagimizi dusunuyorum.
Yumurtlamayi test kitlerle takip ettim tam yumurtlama gununde oldu. ..ertesi gunu opk negatif cikti..
Listeye de yaz ugur olsun hic degismesin insallah

momof çok sevindim gözün aydın canım,
ilk çizgiyi gördüğün gün ilişki olmuş senin, ilk çizgiyi görmeden önce son ne zaman negatif görmüştün vede pozitif ile ilişkin arasında kaç saat vardı desem matematik problemi gibimi olucak:)

ınssss cnm ınssssssss

valla benımde bu haberlerı

erkek bebıslerı duyunca hemen yapasım gelıyooo

ne yalan diyim bende canım, hepimize nasip olur inş.

yani 17 hamileden 14 ü olumlu sonuc almış süper bu

maaşallah diyelim canım hep yükselsin "14" rakamı :)

birde kızlar aslında daha önce konuşmuştuk ama, kesede solda görünenler, belkide yumurtlamanın sağdan olduğu için değildir, ne taraftan gelirse gelsin erkek olduğu için kesede sola yerleşik görünüyodur olabilir mi?

dur bakalım canım hemen öyle bir çıkarımda bulunma, pozitif düşün pozitif olsun

peki ben ne yapayım canım ? doktor kaçtır %95-%90 kız diyor. öyle biyoritme bakıpda değil ha. ultrasonla bakıyor. ve nerdeyse 20 inci haftama giirdim. sanırım bu haftadan sonrada yanılmazlar değil mi ? 3 kızım var şuanda. benim hissettiklerimi düşünebiliyor musun ? Şükretmek lazım bence bazen..

Son düzenleme:
sudecim hoşgeldin nasılsın var mı bir gelişme, son olarak %90 kız demişti sanırım doktorun ne yaptın gittinmi tekrar

sudecim hoşgeldin nasılsın var mı bir gelişme, son olarak %90 kız demişti sanırım doktorun ne yaptın gittinmi tekrar

yok be güzelim. hala aynı. artık sıkıldım doktora gitmekten canım. gelmişim 20 inci haftama çok yüksek olasılıkla kız diyorlar. artık bu haftadan sonrada yanılacaklarını zannetmiyorum. hayırlısı diyorum kendi kendime sadece artık...

sen nasılsın ? bir sorun yoktur inşallah ? iyisin değil mi ?

çok saol canım iyiyim, dediğin gibi artık 20 hafta olmuş, biliyorum hayal kırıklığı var ama karnındakini de üzmemeye çalış hepimiz için hayırlısı

slmm elara bıorıtme bakmak ıcın yaş mı adet gunumu dogum tarıhımı neyı soruyosun bende takıp edeyım kendımı bundan sonra

Hayirli olsun bebegin. Ilk bebisin mi ? Bence inteligender a o kadar para vermek yerine ustune 20 dolar verip ozel ultrason randevusu alabilirsin. Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama bir arastir . 2 hafta sonra isinin ehli bir ultrasoncu iyi bir tahmin yapabilir.. O inteligender testleri cok hassasmis, yani tam tarif edildigi gibi yapilmazsa yanilma payi cok yuksekmis. Saglikla kucagina alman dilegiyle..

Daha demin kader den bahsettik , arkadasimizin teki guzel bir soz dedi , cinsiyeti biz belirlemiyoruz rabbim belirliyor dedik sen gelmisin bizi neyle sucluyorsun .. Neyse

Arkadasimizin teki derken Cok hossun Boyle yorum yapan uyeler ne ilk ne de son. Bence ortak bir tavir belirleyelim boyle yapanlara.. Yani ignore edelim.. Yoklarmis gibi yapalim. Gormezden gelelim. Eger illa icimizde kalmasin diyorsak. He kardesim hee diye reply yapalim. Sonra bunlarin yuzunden banlanmayalim bosuna, Elara gecenlerde bosu bosuna gunlerce giremedi.. Gerci ona da tatil olmustur ama Neyse.. Bosuna canimizi skmayalim yani..

elara 1. sayfadakı tablo cok buyuk ekrana sıgmıyo onu bıraz kucultebılırmısınnnnnnnnn

selam kızlar valla okumaktan yazamıyom neyse en sonnn höşmeirm tatlısı aramaya gittik bulamadık maleseff epey kötü oldum ama kaynım balıkesirde yollucak
elara kız ben peynirli olanını diyom şöyle şimdi bi kaşık olsaaa yeticek varyaaaaa ayy kızlarrr sizinde canınız kalcak :18: özür valla bende çok istiyom yok ama...... neyse yine tartışmalar olmuşşş gece gece ayyyy buralardan kimler geldi kimler geçti hiç bişi demiyorum valla elara zaten cevabı yapıştırmışş
momoff canım tebrik ederim allah tamamını erdirsin valla tablo çok güzelll bende 25 ocakta gidicem doktora ozaman tam olarak kız olduğu belli olur neyse şimdilk çıkıyorum öptüm hepinizi.....

Şu an hayalkırıklığı yaşasan bille bu geçici arkadaşım yaş ilerledikce kız çocuğunun farkı ortaya cıkıyo aslında böyle düşünmek lazım

cnm sen bu ay catlatma ignesi ol istersen.neden catlamadıki yumurtan acaba.doktorun bişi dedimi
gecen aylarda catlamama durumu olmamıştı dimi hiç
bu arada bioritim günlerini almadan ilişkide deneme istersen.
dogrum tarihini ,son adet tarihini yaz tekrar bana.
ilişki oldugunda günlerinide yazarsın eklerim listeye

ilk defa böle bişey oldu canım
adetin 3. günü gel dedi
bakalım ne diyecek artık bugün yarın adet olmam gerek artık
inşallah bu sefer olur
doğum tarihlerini veriyim tekrar
ben 31.08.1982
eşim 01.09.1971

canım sen ne yaptın kaynananla
insanlık sende kalsın
iyi yapmışın herkes kendi yaptığından utansın
yinede eve gelmiş bir misafir
misafire hürmet ALLAHa hürmet derler
gittimde benle ilgilenmedi
önüme birşey koymadı demesin
iyi yapmışın

sinam la firegirl de tutmamış ama yanlış mı anladım? Gerçi nötr de var firegirl de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…