- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.041
progesteron aspirin kullanıyorum.p.tesi iğneye başlanacak.kan sulandırıcı.
Kizlar ben dün sabah test yaptim ama negatif malesef
insallah bir dahaki sefer kizlar karonat dusu yapmayin o engelliyor hamisligiiiiiiii deneyenlerden biliorumm yada yumurtayi yapmayinnnKizlar ben dün sabah test yaptim ama negatif malesef
kandil günü annem rüyasında beni görmüş,hamileymişim ve kızı olacak onun diyormuş biri:))
hayır olsun diyelimmm.
banada hep kızım olacak gibi geliyor nedenseeee
olsada cok mutlu olurum cünkü kızıma bi kızkardeş düşünüyorum zaten
artık 3.ye erkek olur inş:))
ayy sanki hamileyimde şimdiden cinsiyeti merak konusu olduu hehe
Rabbim saglıklı hayırlısını versin inş.
insallah bir dahaki sefer kizlar karonat dusu yapmayin o engelliyor hamisligiiiiiiii deneyenlerden biliorumm yada yumurtayi yapmayinnn
her hafta yarim kilo gidiyor inslalah iyi gidiryor canimmmmmmgurbetimm zayıflama işin nasıl gidiyooo..gerçi bizim mahalleye ugrarım ordada yazarımda.burda görmüşken diyeyim dedim.benim maşallahım varr.nerdeyse daha hiç kilo vermedimm..ne zaman başlasam .kız 5 aylık olduu..(
kandil günü annem rüyasında beni görmüş,hamileymişim ve kızı olacak onun diyormuş biri:))
hayır olsun diyelimmm.
banada hep kızım olacak gibi geliyor nedenseeee
olsada cok mutlu olurum cünkü kızıma bi kızkardeş düşünüyorum zaten
artık 3.ye erkek olur inş:))
ayy sanki hamileyimde şimdiden cinsiyeti merak konusu olduu hehe
Rabbim saglıklı hayırlısını versin inş.
kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktisempatiksalakcinni
:gitme:
hayırlısı olsun cnm.ilk kez bu ay mı denemiştin?
bi kac kez daha denersin baktın olmuyor yum takibi yaptırırsınn
insallah bir dahaki sefer kizlar karonat dusu yapmayin o engelliyor hamisligiiiiiiii deneyenlerden biliorumm yada yumurtayi yapmayinnn
kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktisempatiksalakcinni
insallah saglikli bir oglun olur ben dedim Allah isterse hic bir kimse engel olamaz ne yaparsan yap o yola cikacak insalah pipilin geliyorrr mimozam gecmisi unut önune bak insallahhhhhhh oglun olaak inallah hep duaciyiz canimmmkızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktisempatiksalakcinni
yimirtanin catladigi gun oldu insallah mimozamin oglan geliiiiiiii tek iliskiyleeeelara
mimoza hangi yöntemleri denedin ayrıntılı yazmanı bekliyorzzzzz
mimoza hangi yöntemleri denedin ayrıntılı yazmanı bekliyorzzzzz
VALLA TICKERINI YAPTIM CANIM INSALLAH HAMISSINDIR VE GÖLUNDEKI OLACAK INSALLAH ÖYLE HISSEDIYORUM VALLA BELIRTILER SANKI HAMISSIN GIBI ME GELIYOR BAN BAKSAN NELER OLDU YAAA yine adet oldum aradan sadece 7 gun gecti yine oldum fena geliyor kan kaybindan gidicem valla bakalim canim valla uzulme herseyin hayirlisi canim yayöntem yok kızlar..14.gün sabah ve akşam iki kere oldu..tahminim akşam 8 civarı çatladı.sağ tarafımda olduğuna eminim..diyet yaptım sayılır.c.perhiz yok.sağıma 3 saat kadar yattım.başkada bişi yok..v.duşta yapmadım...
eğer içtiğim ertesi gün hapı testin silik çıkmasına sebep olmadıysa sanırım hamileyim...daha iki gün var çok silikte olsa çıktı.ama erken iki gün sonra tekrar yapıcam..
gur bet abla biliyosun bikere daha silik çıkmıştı..bozuk testler beni bulmuyordur inşallah...adet belirtisi şiddetli kasık karın ağrım göğüslerde hassasiyet var...
ama adet öncesi olduğum gibi olduğu için bekleme taraftarıyım...
yumurta akı gibi sıvı geliyor bu arada..ki ben adetten önce gayet kuru bir dönem geçiriyordum..ama dediğim gibi ertesi gün hapı içtim biliyosunuz..geç olduğu için gebeliği önlemediğine eminimde inşallah hormonal bi bozukluktan dolayı gebelik belirtisi yoktur..üç dört gün bekliycem.hala kırmızılar gelmezse bi test daha yapıcam veya dra giderim
birde kızlar sağ kasığım çok batıyor resmen böbreklerim ve dizimde hissediyorum
çok plansız oldu benim.rabbim inşallah sağlıklı bi oğlan nasip eder..
eğer gerçekten hamişsem tabi...
erken olduğunu düşünüyorum ama beklicez....
ben bu şoku nasıl atlatıcam bilmiyorum
rabbim hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?