bebek cinsiyet belirleme..

gecmış olsunnnnnnn bende cocuk dogurmaktan deıl 9 ay kusmaktan korkuyom 2kızdada serumla yasıyodum sonra dr.bana dedıkı senınkı artık psıkolojık dedı we deprasyon hapları werdı 4 ay bıtıyo cınsıyetı ogrenıyom sonra kesılıyo kusmam of offffffff zor

geçmiş olsun boncuğum.
evet bazı insan öle kötü oluyor.fitil olan bulantı kesicilerden denesene.onlarda ii.birde ben sabah o yeşil suyu çıkarınca rahatlardım.sonra geçerdi.sen yediklerinidemi çıkarıyosun.

canım geçmiş olsun işllah biran önce geçer allah yardımcınız olsun
siz böyle anlatınca benim hamileliğim çok rahat geçmiş çünkü bende hiç miğde bulantısı olmamıştı sizin yazdıklarınızı okuyunca gözüm korkmuyor değil ama dualarımız seninle olsun zor günlerini atlat biran önce

kızlar süper annelerden özlembay vardıya o 20 aralıkta ziyaret etmiş.acaba burayı okuyormu.özlem ne yaptın bacım.en son 15 haftalık hamişken gittin sonra daha gelmedin.

kızlar yenı bı topıkmı acayım burdan da bırkac kısıden fıkır almak ıstıyom erkegın gec ya da cabuk bosalmasının da cınsıyette etkısı warmı bence uzun surede bosalma kızı tetıklıyo :78::78: yanı bence sız kendınızcee ne dıyonuz erkek bebek ıcın adamlar daha mı cabuk ıraksalar kendını perhız :82:

gecmıse soyle bı goz attım kızlar ıyıdıleklerınız dualarınız ıcın tsk ederım .momof canın gozun aydın darısı basımıza ıns Rabbın sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ıns

tsk ederım cnm Allah razı olsun bende ıste kızımdakı gıbı oldugum ıcın buda kız dıyorum ama suanda kız yada erkek dılegım artık kusmamak
canım keske cıkınca rahatlasam yesıl suyu aksama dogru cıkarıyorum ozaman rahatlıom ıste o cıksın dıe once nane lımon ıcıom ac karnına su ıcıom bu cok baska bıskı benım mıde bulantım yok ben bogurerek uyanıyorum yemesemde aynı yesemde hayırlısı tsk ederum
cnm kızında olmadıysa oglunda hıc olmaz dıye dusunuyorum gecelde hep gordugum kız cocukları daha zor gecıyor erkekler daha rahat gecıyor ıns rabbım gonlune gore verır
boncuk geçmiş olsun inş çabuk biter bulantıların asidemet sen ankaranın neresindesin

sagol cnm tsk ederım

ecce hiç bu aklıma gelmemişti araştırmak lazım ama çokda özele giriyor bu konu

canımsın benim birinci oğlan oyüzden heralde hiç kusmadım ben

ben ilk kızımda çok kötüydüm sürekli çıkarırdım 4. aya kadar 2. kızımda bulantım oldu ama çıkarmadım

sen nezaman başlıcan denemeye
diet yada takviye fialn alıyonmu
sana yollamıştım galiba yöntemleri
Yollamıştın canım Allah razı olsun senden. Bizim beklediğimiz durumlar var o yüzden yaza doğru düşünüyoruz kısmet olursa inşallah. Belki aynı zamana denk gelir hamileliklerimiz destek oluruz birbirimize. En az 2 ay öncesinden perhiz yapmayı düşünüyorum. Tabi kazayla hamile kalmaktanda korkmuyor değilim hani, dikkat ediyorum ama. Sen regl oldun mu?

Boncukçum geçmiş olsun bu zamanlarda geçecek inşallah, sağ salim oğlunu kucağına aldığında hepsini unutursun. Hep olumlu düşünmeye çalış, kendini yorma e mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…