- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.421
gecmış olsunnnnnnn bende cocuk dogurmaktan deıl 9 ay kusmaktan korkuyom 2kızdada serumla yasıyodum sonra dr.bana dedıkı senınkı artık psıkolojık dedı we deprasyon hapları werdı 4 ay bıtıyo cınsıyetı ogrenıyom sonra kesılıyo kusmam of offffffff zorıyı aksamlar kızlar
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır en son soylemıstım annemde kalıyorum kızlar oncekı gece ve dun gece olumlerden dondum gece3 te basladı kusmalarımaksamlara kadar devam ettı.hıc uyumadım en sonunda esım bugun druma gıtmıs Allahım razı olsun serum yazdırmıs eve hemsıre geldı serum taktı gozlerım acıldı.ıyıydım ablam annemın altında oturuyor pc yı aldım sımdı sızlere bakmak ıcın isanırım serumun etkısı gecmeye basladı mıdem basladı bulanmaya bu gece yıne benı beklıyor anlasılankızımdada boyleydım 3 ay serum yemıstım serumumu ssk karsılamıyor 110 lıra gunluk 3 ay yersem ne olur dıye dusunuyorum ama esım alıcam dıyor bende ıyıyım dıye kandırıcam onu.cunku bebek oluyor ev aldık masraflarımız oldu borclarımız oldu anlayacagınız cok zor durumdayımbugunumede hamd olsun gecmısı okuyum sımdı gelıcem
kız ben cırkınım resımde daha fena cıkıyomm hıc sewmem resım cektırmeyı bööööööööööööööecce seni tanıdım sadece ve ekledim.ama resim filan niye koymadın yaww.senide görseydikkk
ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır en son soylemıstım annemde kalıyorum kızlar oncekı gece ve dun gece olumlerden dondum gece3 te basladı kusmalarımaksamlara kadar devam ettı.hıc uyumadım en sonunda esım bugun druma gıtmıs Allahım razı olsun serum yazdırmıs eve hemsıre geldı serum taktı gozlerım acıldı.ıyıydım ablam annemın altında oturuyor pc yı aldım sımdı sızlere bakmak ıcın isanırım serumun etkısı gecmeye basladı mıdem basladı bulanmaya bu gece yıne benı beklıyor anlasılankızımdada boyleydım 3 ay serum yemıstım serumumu ssk karsılamıyor 110 lıra gunluk 3 ay yersem ne olur dıye dusunuyorum ama esım alıcam dıyor bende ıyıyım dıye kandırıcam onu.cunku bebek oluyor ev aldık masraflarımız oldu borclarımız oldu anlayacagınız cok zor durumdayımbugunumede hamd olsun gecmısı okuyum sımdı gelıcem
ıyı aksamlar kızlar
boncuk geçmiş olsun inş çabuk biter bulantıların asidemet sen ankaranın neresindesin
gecmış olsunnnnnnn bende cocuk dogurmaktan deıl 9 ay kusmaktan korkuyom 2kızdada serumla yasıyodum sonra dr.bana dedıkı senınkı artık psıkolojık dedı we deprasyon hapları werdı 4 ay bıtıyo cınsıyetı ogrenıyom sonra kesılıyo kusmam of offffffff zor
canım keske cıkınca rahatlasam yesıl suyu aksama dogru cıkarıyorum ozaman rahatlıom ıste o cıksın dıe once nane lımon ıcıom ac karnına su ıcıom bu cok baska bıskı benım mıde bulantım yok ben bogurerek uyanıyorum yemesemde aynı yesemde hayırlısı tsk ederumgeçmiş olsun boncuğum.
evet bazı insan öle kötü oluyor.fitil olan bulantı kesicilerden denesene.onlarda ii.birde ben sabah o yeşil suyu çıkarınca rahatlardım.sonra geçerdi.sen yediklerinidemi çıkarıyosun.
cnm kızında olmadıysa oglunda hıc olmaz dıye dusunuyorum gecelde hep gordugum kız cocukları daha zor gecıyor erkekler daha rahat gecıyor ıns rabbım gonlune gore verırcanım geçmiş olsun işllah biran önce geçer allah yardımcınız olsun
siz böyle anlatınca benim hamileliğim çok rahat geçmiş çünkü bende hiç miğde bulantısı olmamıştı sizin yazdıklarınızı okuyunca gözüm korkmuyor değil ama dualarımız seninle olsun zor günlerini atlat biran önce
boncuk geçmiş olsun inş çabuk biter bulantıların asidemet sen ankaranın neresindesin
kızlar yenı bı topıkmı acayım burdan da bırkac kısıden fıkır almak ıstıyom erkegın gec ya da cabuk bosalmasının da cınsıyette etkısı warmı bence uzun surede bosalma kızı tetıklıyo :78::78: yanı bence sız kendınızcee ne dıyonuz erkek bebek ıcın adamlar daha mı cabuk ıraksalar kendını perhız :82:
gecmıse soyle bı goz attım kızlar ıyıdıleklerınız dualarınız ıcın tsk ederım .momof canın gozun aydın darısı basımıza ıns Rabbın sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ıns
tsk ederım cnm Allah razı olsun bende ıste kızımdakı gıbı oldugum ıcın buda kız dıyorum ama suanda kız yada erkek dılegım artık kusmamak
canım keske cıkınca rahatlasam yesıl suyu aksama dogru cıkarıyorum ozaman rahatlıom ıste o cıksın dıe once nane lımon ıcıom ac karnına su ıcıom bu cok baska bıskı benım mıde bulantım yok ben bogurerek uyanıyorum yemesemde aynı yesemde hayırlısı tsk ederum
cnm kızında olmadıysa oglunda hıc olmaz dıye dusunuyorum gecelde hep gordugum kız cocukları daha zor gecıyor erkekler daha rahat gecıyor ıns rabbım gonlune gore verır
sagol cnm tsk ederım
facede beni ekleyenelrden biri senmisin yoksa???
aklıma gelmişken yazayım .facede beni ekleyen arkadaşlar lütfen nickelrinizi bana msj atın.ona göre kabul etcem istegi.
facede beni ekleyenelrden biri senmisin yoksa???
aklıma gelmişken yazayım .facede beni ekleyen arkadaşlar lütfen nickelrinizi bana msj atın.ona göre kabul etcem istegi.
keçiören sendemi ankarasın yoksa
canımsın benim birinci oğlan oyüzden heralde hiç kusmadım ben
ayy alemsin.üşenmemiş bide resim bulmuşşş:)))
beni görenler yorum yapsın bu resime ozaman:)
oylemı ozur dılerım cnm kafa dagınık benım rabbım ıns guzel saglıklı bır kız evlat nasıp eder ozaman sorunsuz bır hamılelık gecırırsın ıns
ıcınızde cocuklarının hepsınde aynı olan varmı
Yollamıştın canım Allah razı olsun senden. Bizim beklediğimiz durumlar var o yüzden yaza doğru düşünüyoruz kısmet olursa inşallah. Belki aynı zamana denk gelir hamileliklerimiz destek oluruz birbirimize. En az 2 ay öncesinden perhiz yapmayı düşünüyorum. Tabi kazayla hamile kalmaktanda korkmuyor değilim hani, dikkat ediyorum ama. Sen regl oldun mu?sen nezaman başlıcan denemeye
diet yada takviye fialn alıyonmu
sana yollamıştım galiba yöntemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?