bebek cinsiyet belirleme..

ben bu şoku nasıl atlatıcam bilmiyorum
rabbim hayırlısını versin inşallah

gurbet ablam ticker güzel olmuşta benim içim çok tuhaf oldu yaa .senağlama
canim sen de bir surecten geciyorsun bunu unutma ayni karabiberin yasaklarini yasiyorsun ne olur hakim ol kendine
hersey Allahtan valla nasibinde varmis sukur eli ayagi duz olsun saglikli olsun oglun olsun insallahhhhhh valla uzuluyorum yaaaa yaninda olsam teseli etsem seni:teselli:a.s.

iyigeceler kızlar bende bu konu için aranıza katıldım inanın 1 haftadır 1.sayafadan itibaren okudum nihayet bitirddim ve yazmaya başladım kendimden bahsedeyim 2 yaşında bir kızım var evlediğim ay hamile kaldım hergün ilişki olmştu ve hamile kalmıştım hiç mide bulantısı göğüs sancıısı falan olmadı anlamadım sadec aşırı bel sancısı çektim adet olcakmışım gibi tek belirtim buydu ve ben 35 günde adet oluyorum hiç şaşmıyo şükür..ve kızım 2 yaşını bitirdi 2.bebeği 3 aydır istiyoruz ama olmuyo ve evlenmeden öncede kızmı doğurduktan sonrada yumurtlama günlerimi falan anlamam ben bu siteye üye oldum çok ama çok şey öğrendim sayenizde ve arkadaşlar cinsiyet içinde yöntemler olduğu hiç bilmezdim burada öğrendim ama bu ayda çalıştık bir gün ilişki odu 1 gün olmadı eğer hamile kalırsam kızmı olur sizce ya?*ve adet günüm 24 haziran bakalım hamile kalırmıyım bu ay buradakileri okuyunca keşke bu ayda kalmasam diyorum bidahaki ay erkek için yöntemleri denerim 3 aydır olmuyo diye üzülüyodum ama bu ay olmasa erkek için denerim diyorum ve sanki göğüslerim yani koltuk altımdan başlayan kısmı ağırıyo böylemi oluyo göğüs ağrısı sanki hafif mide bulantısı oluyo gibi psikolojikde olabilir kızlar çok yazdım kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkürederim

Son düzenleme:
canim gögüs uclari sizliyor an yeni kopuyomus gibi insallah hamiisen gonlundeki olsun degilsen takil bize sen satini yaz bana ben senin ne zaman yumurtadigi söyliyim sana

inş helencimmm sagol cnm

cnm senin boy kilo kaç?

ewet cnm ruyalar tersıne cıkar ıns alacan pıpılıyı kucagına :):):hayırlısıylavereliniortak

inş gamzecimmm.anneme ilk hamile oldugumu söledigimde o gece rüyasında mavi gözlü erkek bebek görmüş.annemin rüyalarıda cıkar genelde.ama kızımm olu
bakalım bu rüyası nasıl cıkcakkk.Hayırlısııı olsun

off ya elaracım ilk sayfada testime pozi tif yapmışsın çok tuhaf oldum..mafoldumben

ben bu şoku nasıl atlatıcam bilmiyorum
rabbim hayırlısını versin inşallah

hakkında hayırlısı olsun cnm.kafandaki soru işaretlerinisil kafandan ve şu günlerinin tadını cıkar.bak bi kac kez denedin olmadı ,ummdıgın anda gelmişş bebişinnn.
karabiberde senin yaşadıklarını yaşadıı ve şuann umdugunu buldu hayırlısıylaa

bu arada eşin için soguk duş ve kahveyide mi uygulamadın

canım hoşgeldin aramızaaaa.s.
kızınıda Allah bagışlasınnn
ilk hamileliginde sık ilişki ile kızına hamile kalmışsın
bu seferde yine sık ilişki olmuş yöntemlere göre kız olma ihtimali yüksekkk,ama bellide olmazz
bu ay hamile kalamazsan doktora gidebilirsin .mantar ve enfeksiyon varsa doktorla görüş onun için fitil yada ilaclar versin.bunlarda hemileligi engeller.
eşine hemen çinko takviyesi alabilirsin,kürleride yaparsınızz
zaten sayfayı okumuşsun neler yapman gerektigini biliyorsundurr
takıldıgın yerde sorarasınn bize cnm
son adet tarihin kac?senide listeye ekleyelim

gurbet senin adetlerinin düzensizliği için doktora gittinmi.çünkü bu kadar sık olamsı hiç normal değil.
canim normalda 28 gunde bir geliyordu erteesi gn hapi ictim allak bullak oldu bide hic karin agrisi cekmeyen ben karnim agriyor yaaaaa bakalim bu aygecsin valla namz kiliyorum icim sinmiyor bir önceki adet biteli henuz 7 gun olmstu 15 gun gecmesi lazimmki ben adet sayayim bunu bu carsam ba 15 gun bitiyor ondan sonrada adet bitiyor zaten ben sastim kaldim simdi bundan sonrami 28 gun sayicam tabi duzene girerse yoksa bir öncekini mi adet sayacam bakalim bekliycem ne olaca valla dikkat edin ertesi gun hapi icmeye firsat bulamayinkötükedihüso

HAMıLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR

[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|
1|Berra10|15 Mayıs|29 Mayıs|28-30 Gün|12-13 Haziran|Negatif|ilk ay|
2|Truf|24 Mayıs|5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|
3|Sellvi|26 Mayıs |5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|3.ay|
4|Can0677|19 Mayıs|5 Haziran|28-29 Gün|19 Haziran| |6.ay|
5|Mimoza|26 Mayıs|8 Haziran|28 Gün|22 Haziran|Pozitif|
6|Egem_2011|26 Mayıs|10 Haziran|26-28 Gün|20-22 Haziran|
7|Harnn| |Sık ilişki|35 Gün|24 Haziran| |4.ay|

[/table]

kızlarr kac ay denediginizidee yazınnn

Son düzenleyen: Moderatör:
eline saglik tatlim guzel olmus :sm_cool:

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar.
alttaki bilgiyi bir sitede dolaşırken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.

bir bayan arkadaş dr beye erkek bebek istedğini söylüyor ve yöntemini soruyor.

ve dr beyde reglisi 28 gün olan bayana

klomen tablet 3X1 5. ve 9. günler arası(adetinizin) 5 gün kullanın ve 12. gün bir kere beraber olun diyor.

bakalım zaman ne gösterecek cinsiyeti oğlanmı olacak...

sevgiler

kızlar bence bu klomen işe yarıyor ınankı klomensız cıkmayız abı :):)):):) gıbı olacak ama

ben bu sekilde istiyomrum hamislik cunku benim tupun birisi kapali o nedenle trden alip gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…