- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.081
Gonaphene yada bu ayni iceriye sahip ikisideeeee--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar.
alttaki bilgiyi bir sitede dolaşırken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.
bir bayan arkadaş dr beye erkek bebek istedğini söylüyor ve yöntemini soruyor.
ve dr beyde reglisi 28 gün olan bayana
klomen tablet 3X1 5. ve 9. günler arası(adetinizin) 5 gün kullanın ve 12. gün bir kere beraber olun diyor.
bakalım zaman ne gösterecek cinsiyeti oğlanmı olacak...
sevgiler
kızlar bence bu klomen işe yarıyor ınankı klomensız cıkmayız abı :):)):):) gıbı olacak ama
yani gunde 3 sefer mi--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar.
klomen tablet 3X1 5. ve 9. günler arası(adetinizin) 5 gün kullanın ve 12. gün bir kere beraber olun diyor.
sevgiler
kızlar bence bu klomen işe yarıyor ınankı klomensız cıkmayız abı :):)):):) gıbı olacak ama
kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktisempatiksalakcinni
:gitme:
yöntem yok kızlar..14.gün sabah ve akşam iki kere oldu..tahminim akşam 8 civarı çatladı.sağ tarafımda olduğuna eminim..diyet yaptım sayılır.c.perhiz yok.sağıma 3 saat kadar yattım.başkada bişi yok..v.duşta yapmadım...
eğer içtiğim ertesi gün hapı testin silik çıkmasına sebep olmadıysa sanırım hamileyim...daha iki gün var çok silikte olsa çıktı.ama erken iki gün sonra tekrar yapıcam..
gur bet abla biliyosun bikere daha silik çıkmıştı..bozuk testler beni bulmuyordur inşallah...adet belirtisi şiddetli kasık karın ağrım göğüslerde hassasiyet var...
ama adet öncesi olduğum gibi olduğu için bekleme taraftarıyım...
yumurta akı gibi sıvı geliyor bu arada..ki ben adetten önce gayet kuru bir dönem geçiriyordum..ama dediğim gibi ertesi gün hapı içtim biliyosunuz..geç olduğu için gebeliği önlemediğine eminimde inşallah hormonal bi bozukluktan dolayı gebelik belirtisi yoktur..üç dört gün bekliycem.hala kırmızılar gelmezse bi test daha yapıcam veya dra giderim
birde kızlar sağ kasığım çok batıyor resmen böbreklerim ve dizimde hissediyorum
çok plansız oldu benim.rabbim inşallah sağlıklı bi oğlan nasip eder..
eğer gerçekten hamişsem tabi...
erken olduğunu düşünüyorum ama beklicez....
ben bu şoku nasıl atlatıcam bilmiyorum
rabbim hayırlısını versin inşallah
hoşgeldi canımm.hayırlısıyla inşallah seninde oglun olur..iyigeceler kızlar bende bu konu için aranıza katıldım inanın 1 haftadır 1.sayafadan itibaren okudum nihayet bitirddim ve yazmaya başladım kendimden bahsedeyim 2 yaşında bir kızım var evlediğim ay hamile kaldım hergün ilişki olmştu ve hamile kalmıştım hiç mide bulantısı göğüs sancıısı falan olmadı anlamadım sadec aşırı bel sancısı çektim adet olcakmışım gibi tek belirtim buydu ve ben 35 günde adet oluyorum hiç şaşmıyo şükür..ve kızım 2 yaşını bitirdi 2.bebeği 3 aydır istiyoruz ama olmuyo ve evlenmeden öncede kızmı doğurduktan sonrada yumurtlama günlerimi falan anlamam ben bu siteye üye oldum çok ama çok şey öğrendim sayenizde ve arkadaşlar cinsiyet içinde yöntemler olduğu hiç bilmezdim burada öğrendim ama bu ayda çalıştık bir gün ilişki odu 1 gün olmadı eğer hamile kalırsam kızmı olur sizce ya?*ve adet günüm 24 haziran bakalım hamile kalırmıyım bu ay buradakileri okuyunca keşke bu ayda kalmasam diyorum bidahaki ay erkek için yöntemleri denerim 3 aydır olmuyo diye üzülüyodum ama bu ay olmasa erkek için denerim diyorum ve sanki göğüslerim yani koltuk altımdan başlayan kısmı ağırıyo böylemi oluyo göğüs ağrısı sanki hafif mide bulantısı oluyo gibi psikolojikde olabilir kızlar çok yazdım kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkürederim
inş helencimmm sagol cnm
cnm senin boy kilo kaç?
inş gamzecimmm.anneme ilk hamile oldugumu söledigimde o gece rüyasında mavi gözlü erkek bebek görmüş.annemin rüyalarıda cıkar genelde.ama kızımm olu
bakalım bu rüyası nasıl cıkcakkk.Hayırlısııı olsun
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar.
sevgiler
gunaydim canimaaaa bende şoktayımm..hamilemisin ya.dur bakalım üzülme hemen..bir kaç gün sonra iyice belli olur.hem oglanı bulmuşsundur belkii.bak karabiberde bişey yapmadı.agladı üzüldüü.ama rabbim verince veriyo işti.hayırlısı olsun inşallh.tebrik ederim...bence bi daha yap şu testi.eger iki çizgi silite olsa çıkarsa hamilesindir.ayy merak ettim şimdi..
hoşgeldi canımm.hayırlısıyla inşallah seninde oglun olur..
canım ben 1.60 boyunda 70 kiloyum..şuan..hamilelige 59 kilo ile kalmıştım..kötü dimi.off çocuk emiyo bide.gerçi ek gıdaya geçtik çok oldu..ama ..
kizlar bide bu sekilde deneyin bakalim hamis kalmak kolay olur sanirimHAMİLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|
1|Berra10|15 Mayıs|29 Mayıs|28-30 Gün|12-13 Haziran|Negatif|ilk ay|
2|Truf|24 Mayıs|5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|
3|Sellvi|26 Mayıs |5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|3.ay|
4|Can0677|19 Mayıs|5 Haziran|28-29 Gün|19 Haziran| |6.ay|
5|Mimoza|26 Mayıs|8 Haziran|28 Gün|22 Haziran|Pozitif|
6|Egem_2011|26 Mayıs|10 Haziran|26-28 Gün|20-22 Haziran|
7|Harnn| |Sık ilişki|35 Gün|24 Haziran| |4.ay|
[/table]
kızlarr kac ay denediginizidee yazınnn
benide yazabilirsin tatlım listeye
ben iki buçuk senedir uğraşıyorum ocakta hamile kalmıştım
martta düşük yaptım
ondan beride uğraşıyoruz ama maalesef
sat 18 mayıs 28 günde adet oluyorum
ayrıca 9 yaşında bir kızım var
benide yazabilirsin tatlım listeye
ben iki buçuk senedir uğraşıyorum ocakta hamile kalmıştım
martta düşük yaptım
ondan beride uğraşıyoruz ama maalesef
sat 18 mayıs 28 günde adet oluyorum
ayrıca 9 yaşında bir kızım var
valla ben geliyommm giiiiiii gelen giden yohhhhhheyvahedigeldismileamanınnnnnn kimseler ugramamışşşşş
yöntemler ögrenildii işiniz bitttiii dimiiiiiiiiii. aaa cok ayıp vallaaaa:dilcikar:
amanınnnnnn kimseler ugramamışşşşş
yöntemler ögrenildii işiniz bitttiii dimiiiiiiiiii. aaa cok ayıp vallaaaa:dilcikar:
mrblar kızlar.çalışmalar nasıl gidiyor....ben dietime ve takviyelerime başladımiki üçhafta sonrada çalşmalar başlıycak.Allah nasip ederse.cumarteside tatile çııcam....ondan sonra nete bir iki ay pek giremem.hamiş olduğumu yazarm,eşimin iş yerinden inşallah size...cumaya kadar hoş paylaşımlarımız olur inşalah.hepinizi öpüyorum sabah sabah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yolun acik olsun umarim dondugunde iyi haberlerle gelirsin allahim umarim sana hayirli erkek evlat verir yolun acik olsun iyi tatiller a.s.a.s.a.s.
mrblar kızlar.çalışmalar nasıl gidiyor....ben dietime ve takviyelerime başladımiki üçhafta sonrada çalşmalar başlıycak.Allah nasip ederse.cumarteside tatile çııcam....ondan sonra nete bir iki ay pek giremem.hamiş olduğumu yazarm,eşimin iş yerinden inşallah size...cumaya kadar hoş paylaşımlarımız olur inşalah.hepinizi öpüyorum sabah sabah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm gule gule gıt gule gule gel ıns cok ıyı tatıl gecırmen dılegımle ıns pıpılıyıde bulursun cnm ıns he bu arada gene bızlerı unutma matamatıkcım gel
unutmam cnm....ben vefalıyımdır.Allah nasip ederse sağlıklı sıhatli pipiliyi bulduktan onradan unutmam.....
bu arada soramadım,kızların karneleri nasıl..
15 haziran
adet olman lazim oldunmu bilemiyorum
16
17
Test möglich
18
19
20
21
22
23
24
25
Fruchtbar (w)yumurtan olusmus catlamak uzere canim
26
Fruchtbar
27
Fruchtbar
28
Sehr fruchtbar
29 haziran
yumurtanin catladigi gün erkek bebe icin en uygun gün aksama dogru olmasi en uygun saat
30
erkek bebek icin yine bir kez daha denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?