bebek cinsiyet belirleme..

Gonaphene yada bu ayni iceriye sahip ikisideeeee

yani gunde 3 sefer mi

kizlar dr. gözetimi altinda olmasi lazimmis yeni okudum eger kist varsa yimirta yerine kisti buyutuyormus yumurta ooursa yimirtayi buyutuyomus klomenn

kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktisempatiksalakcinni
:gitme:

ben bu şoku nasıl atlatıcam bilmiyorum
rabbim hayırlısını versin inşallah

aaaa bende şoktayımm..hamilemisin ya.dur bakalım üzülme hemen..bir kaç gün sonra iyice belli olur.hem oglanı bulmuşsundur belkii.bak karabiberde bişey yapmadı.agladı üzüldüü.ama rabbim verince veriyo işti.hayırlısı olsun inşallh.tebrik ederim...bence bi daha yap şu testi.eger iki çizgi silite olsa çıkarsa hamilesindir.ayy merak ettim şimdi..

hoşgeldi canımm.hayırlısıyla inşallah seninde oglun olur..

canım ben 1.60 boyunda 70 kiloyum..şuan..hamilelige 59 kilo ile kalmıştım..kötü dimi.off çocuk emiyo bide.gerçi ek gıdaya geçtik çok oldu..ama ..

gunaydim canim
eee zayiflamanin tam zamani o zamannnnnn

kizlar bide bu sekilde deneyin bakalim hamis kalmak kolay olur sanirim
GEBE KALMAK İÇİN UYGUN POZİSYONLAR:

Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tam birleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardım eder.

Diz çökmüş olarak yapılan arka yolla birleşme, eğer rahim retrovers (arkaya dönük) ise spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar.

benide yazabilirsin tatlım listeye
ben iki buçuk senedir uğraşıyorum ocakta hamile kalmıştım
martta düşük yaptım
ondan beride uğraşıyoruz ama maalesef
sat 18 mayıs 28 günde adet oluyorum
ayrıca 9 yaşında bir kızım var

hoşgeldin cnm
doktora gittinmi neden hamile kalamıyorsun acabaa

15 haziran
adet olman lazim oldunmu bilemiyorum

16

17
Test möglich

18

19

20

21

22

23

24

25
Fruchtbar (w)yumurtan olusmus catlamak uzere canim

26
Fruchtbar

27
Fruchtbar

28
Sehr fruchtbar

29 haziran
yumurtanin catladigi gün erkek bebe icin en uygun gün aksama dogru olmasi en uygun saat

30
erkek bebek icin yine bir kez daha denenebilir

Son düzenleme:
amanınnnnnn kimseler ugramamışşşşş
yöntemler ögrenildii işiniz bitttiii dimiiiiiiiiii. aaa cok ayıp vallaaaa:dilcikar:

mrblar kızlar.çalışmalar nasıl gidiyor....ben dietime ve takviyelerime başladımiki üçhafta sonrada çalşmalar başlıycak.Allah nasip ederse.cumarteside tatile çııcam....ondan sonra nete bir iki ay pek giremem.hamiş olduğumu yazarm,eşimin iş yerinden inşallah size...cumaya kadar hoş paylaşımlarımız olur inşalah.hepinizi öpüyorum sabah sabah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yolun acik olsun umarim dondugunde iyi haberlerle gelirsin allahim umarim sana hayirli erkek evlat verir yolun acik olsun iyi tatiller a.s.a.s.a.s.

cnm gule gule gıt gule gule gel ıns cok ıyı tatıl gecırmen dılegımle ıns pıpılıyıde bulursun cnm ıns he bu arada gene bızlerı unutma matamatıkcım gel

gunaydın herkese anam kımsede daha gelmez oldlar elaram valla her gun gelıyom anam kımse yok bence tatıle gıdıyolar arkadaslar kız pıpılıyı bulsam bıle sızlerı unuturmuyum olumunekankayizsmile

cnm gule gule gıt gule gule gel ıns cok ıyı tatıl gecırmen dılegımle ıns pıpılıyıde bulursun cnm ıns he bu arada gene bızlerı unutma matamatıkcım gel

unutmam cnm....ben vefalıyımdır.Allah nasip ederse sağlıklı sıhatli pipiliyi bulduktan onradan unutmam.....
bu arada soramadım,kızların karneleri nasıl..

unutmam cnm....ben vefalıyımdır.Allah nasip ederse sağlıklı sıhatli pipiliyi bulduktan onradan unutmam.....
bu arada soramadım,kızların karneleri nasıl..

hım cnm super karnelerımız ablası buyuk 5. sınıfı bıtırdı takdırle gecftı cok sukur devamıda bole gelrı ıns ortancıda 1.sınıfı bıtırdı ablası onunda hepsı 5 darısı senınkının basına tatlım

Son düzenleme:

son adet tarihi 18 haziran canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…