bebek cinsiyet belirleme..

Elara benim için 1 ocak 2011 için biortme bakarmısın ben o yabancı takvimden pek anlamıyorum günler çok karışık geliyor
benim doğum tarihim 31.08.1986 eşimin 18.08.1986

kız ve erkek enerjin cok parelel gitmiş 1 ocakta
ama kız enerjin birazdaha agır basıyor.yani kıza yatkınlık var

ama matematigin yorumuna göre erkege yatkın

hımm tmm tşkler.bi bakayım bendee
sen dene bakalım memnun kalcanmııı

elara matematiğin bebeği erkekmiş sanırım o hangi yöntemleri uyguladı hamileliğinden sonra fazla gelmedi sanrım

ok canım sen diyosan öyledir:) Elaracım, diet uygulamaya çalışıyorum yaklaşık 3 aydır ama turşu ve türk kahvesi için sorucam alkalimidir asidik mi? birde akıntı ph ını ölçmek zor gibi az bir miktar yeterli olumuki sonuç almak için, özellikle digitaller daha da zor olur diye düşünüyorum.

en çokta buna sevindim bioritimde çünkü benim eşimin doğum tarihi belli değil bende bioritme göre yapmak istiyorum yüzde doksan tutuyor yanlış bakmadıysam küçük kızıma baktım tutuyor

yok cnm estf. benim her dedigimde dogru olcak diye bişi yok kesinlikle
sadece okuduklarım ve birazda mantıklı düşüncee böle yorum yazdımm.

turşuyu ben herekse tavsiye ediyom
özlelikle turşuyu deniz tuzundan yapın bu sodyum bakımdan zengin
ayrıca üzüm sirekesi buda potasyum bakımından zengin
turşuyu yedikce susarsınız.yüksek ph ya sahip bide su içtiimmii tamamdırr:))

ok Elara saol, ozaman bol sarımsaklı turşuda ballı kaymak olur :) sarımsağıda yazmıştı bir arkadaş bende biraz baktım. evet sarımsak ve baharatlar da destekliyormuş alkali beslenmeyi. türk kahvesi için ne diyorsun

elara sen bioritime o matematiğin açtığı konudaki linktenmi bakıyorsun?
neresi en doğrusu

evet yabancı siteden bakıyorum.
valla şu dogru olanı diyemiyorum
ben bioritimin ne anlama geldigini ,içerigini okuyunca kendi baktıgımın daha mantıklı olacagına karar verdim.
yani şöle söleyim ben kendi baktıgım yorumlama şeklini kendi mantıgıma göre uydurmuş oldum:)
ama iyi uydurmuşumki tutma oranı diger bakma yöntemine göre fazlaa:))

arkadaşlar bende diet uygulamaya başladım 1 haftadır ama çok zor ve karışık erkek bebek için bol et yemen ve sodyum-potasyum alman gerekiyor ama onlarda asidik yapıyor hatta kırmızı et çiğ hali alkali pişince asidik çiğmi yicem yahu yam yam gibi...:) süt zaten hayatta içmem en son kızıma hamileyken 8 yıl önce buluşmuştu midemle,herşeyi tuzlu yemeyi zaten çok seviyorum buraya kadar tamamda gerisi çok karışık bir internet sitesinde okudum kız bebek için olan herşey alkali neredeyse ..muz bile asidik olan meyveler arasındaydı yahu...kurubaklagillerde asidik ...off çok karışık şu diyet işi listesi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

hee bak sarımsagı unuttummm.sarımsaktaa cok önemli erkek cocuk dietindeee.
erkek cocuk için kadının kafeinden uzak durması gerekiyor.türk kahvesindede kafein var ama öle abartı degil diye biliyorum
kahve genelde eşlere tavsiye ediliyor

teşekkürler tatlım.
karışık geldi.ingilizcem az benim.nasıl çözdünüz siz

ya bu siteden bende bişey anlamıyorum bi tane türk sitesi vardı ben ondan bakıyordum ama o 2010 na kadar şimdi bakamıyorum

bunda ilk kutucuğa isim yazılıyor boşta bırakabilirsin sonra altındakine doğum tarihini ay gün seçiyordun yıl yazıyorsun sonra zaten altındaki bu ayı gösteriyor direk en alt sol kutuya tıklıyorsun çıkıyor işte bilmem anlatabildim mi karışık oldu ama

herkese slm kizlar nasilsiniz ? bayadir ugrayamadim misafirlerimden dolayi yeni hamislerimiz varmi ? tek bildim oglak75 hamis hayirli olsun canim

evet ateş yukeselıyor hamıle kalınca 36.7 ve yukarısı oluyor... eger hamıle degilse reng olmadan bır kaç gun öncesınden düşünüyor... yumurtlama gunu 36.7 cıvarına çıkıyor...

benimde 3- 5 gündür 36.8 36.9 çıkıyor
ve adet olmadım size bir sürpriz yapabilirim:92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…