- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.821
ben bir kaç ay önce galiba ya 5 tlye yada 7,5 tlye almıştım tam hatırlamıyorum ama o civardabugün alacağım bir tane,fiyatı ne kadardır ortalama?
yaw ben bu topiğe girince bir umut basıyor beni hamiş kalmış olabilirim diye bir kaç sayfa önce bir arkadaşa cevap yazarken fark ettim 42 de adet olursam 16 ocakta adet olmam lazım demişim denemede 1 ocakta oldu belki gerçekten yumurtlamaya denk gelmiştir otları gördüm ama emin olamamıştım hadi bakalım hayırlısı
yattınmı sağına bayağa bir
otlar yoğunmuydu ?????
Elara ok gece bekliyom seni
kız valla öyle bi şansım olsaydı ben senden isterdim :))) tüm yöntemleride uygulardın sen
ilk sırada ben olurdum benim yerime doğur diye :86::86::86:
yattım canım pozisyon ilişki öncesi duş içecek vs.. uyguladık otlar yoğundu 3 gün üst üste görmüştüm ama sabahları değil akşam üstüleri gördüm Elara yediğin içtiği kaynaklı olur dedi ama sonrasında görmedim otları aynı saatlerde baktığımda hayırlısı inşaAllah
evet hayırlısı bakalım ne zaman bekliyon adetini
eminim isteyecegindenn zatenn.
ama ben dogururmuydummm acabaaa.benim şeyim kıymetlidir 2 deneden fazlasına kıyamam :))
" A kan grubunda olanlar için bitkisel ağırlıklı beslenme, vücudu daha ziyade alkali bir ortama taşır ve bu yüzden de iyileştirme özelliği bu gruptakiler için diğer gıdalardan fazladır. Ayrıca et ağırlıklı beslenme A grubundaki vücudu asit ortamına sokar ve bazı hastalıklara yol açabilir. " diye bir bilgi buldum kızlar yazı uzunca ama genel olarak yediklerimizin vucuda etkisinin kan grubu ile de ilgili olduğunu söylüyor, bizim ile ilgili kısım için sadece A grubu için. Kan grubu A olanlara duyrulur
kız Elara o kadar söyleniyorsun ama yufka yüreklisin beee kıyamıyorsun yine
bugün alacağım bir tane,fiyatı ne kadardır ortalama?
annne gibisin sen birde yaşın 50 falan olsaya tam olcaktı
canım alıntı yaptığın adresi verebilirmisin_?
" A kan grubunda olanlar için bitkisel ağırlıklı beslenme, vücudu daha ziyade alkali bir ortama taşır ve bu yüzden de iyileştirme özelliği bu gruptakiler için diğer gıdalardan fazladır. Ayrıca et ağırlıklı beslenme A grubundaki vücudu asit ortamına sokar ve bazı hastalıklara yol açabilir. " diye bir bilgi buldum kızlar yazı uzunca ama genel olarak yediklerimizin vucuda etkisinin kan grubu ile de ilgili olduğunu söylüyor, bizim ile ilgili kısım için sadece A grubu için. Kan grubu A olanlara duyrulur
layd kaca aldın ph ölceri?? dijitalmi
markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?