bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar nasılsınız.... bır bakayım dedım..

geçmişe bıraz baktımda,

berra bu yumurta akı nasıl oluyor.. bıraz açarmısın konuyu...

elara cınsıyet belırleme dıye monıtorler satılıyorç b... ile başlayan marka 350 cıvarı falan.. sence ne kadar guvenılır onlar... alsam mı sence

bana bu kan tazeleme olayı çok inandırıcı gelmıyor.. çunku kadınlar her ay reng göruyor.. ve kan tazelenıyor zaten.. ama ozan a girerse belkı daha iyi olur.. çunku onda kanı temızlıyorlar..

kız, erkek çocuk ayrımından bahsetmışınız... benm annemde çok yaptı bu ayrımı... bana hep sen kızsın dıye daha farklı davranırdı.. ama ben çocuklarıma asla yapmam.. dunyalar guzelı kızım var.. nasıl onu incitebilirim ki.. hatta ilk bebegımın kız olmasını çok istedım...

yattınmı sağına bayağa bir
otlar yoğunmuydu ?????

evet ateş yukeselıyor hamıle kalınca 36.7 ve yukarısı oluyor... eger hamıle degilse reng olmadan bır kaç gun öncesınden düşünüyor... yumurtlama gunu 36.7 cıvarına çıkıyor...

yattınmı sağına bayağa bir
otlar yoğunmuydu ?????

yattım canım pozisyon ilişki öncesi duş içecek vs.. uyguladık otlar yoğundu 3 gün üst üste görmüştüm ama sabahları değil akşam üstüleri gördüm Elara yediğin içtiği kaynaklı olur dedi ama sonrasında görmedim otları aynı saatlerde baktığımda hayırlısı inşaAllah

Elara ok gece bekliyom seni

kız valla öyle bi şansım olsaydı ben senden isterdim :))) tüm yöntemleride uygulardın sen
ilk sırada ben olurdum benim yerime doğur diye :86::86::86:
eminim isteyecegindenn zatenn.
ama ben dogururmuydummm acabaaa.benim şeyim kıymetlidir 2 deneden fazlasına kıyamam :))

evet hayırlısı bakalım ne zaman bekliyon adetini

" A kan grubunda olanlar için bitkisel ağırlıklı beslenme, vücudu daha ziyade alkali bir ortama taşır ve bu yüzden de iyileştirme özelliği bu gruptakiler için diğer gıdalardan fazladır. Ayrıca et ağırlıklı beslenme A grubundaki vücudu asit ortamına sokar ve bazı hastalıklara yol açabilir. " diye bir bilgi buldum kızlar yazı uzunca ama genel olarak yediklerimizin vucuda etkisinin kan grubu ile de ilgili olduğunu söylüyor, bizim ile ilgili kısım için sadece A grubu için. Kan grubu A olanlara duyrulur

Son düzenleme:
evet hayırlısı bakalım ne zaman bekliyon adetini

16 ocak 42 gün aralığa göre göğüslerimde hafiften hassasiyet var ama başka bir belirti yok bide canım çok çikolotalı şeyler çekiyor söylemesi ayıp geçen gece yarım kilo ekler aldım yarısını ben yedim sıcak çikolata vs.. çok isyor canım normalde öyle çok yemem adet belirtisi ama kısmet

canım alıntı yaptığın adresi verebilirmisin_?

kız Elara o kadar söyleniyorsun ama yufka yüreklisin beee kıyamıyorsun yine

bugün alacağım bir tane,fiyatı ne kadardır ortalama?

4-5 lira bişiydir

annne gibisin sen birde yaşın 50 falan olsaya tam olcaktı

cnm nazımın gectigi insanlara bazen sert cıkışıyorum elimde olmadan.sonradanda üzülyorum tabiki.
tıpkı cocuguna kızan anne gibi.benzetmen güzel olmuşş:))
valla edtte olmadım daha onunda stresi varrr.adet öncesi cok gergin oluyorum bne.idare edin beni eccükkkk

birde Ankarada olanlar için ulustaki medikalcilerde daha ucuza ph ölçer bulabilirsiniz. pet shoplarda da aslında kullanışlı olabilcek çubuklar var (phı değer olarak gösteren) aldım hemen bugün ölçümlere başlıcam :)

Elara benim için 1 ocak 2011 için biortme bakarmısın ben o yabancı takvimden pek anlamıyorum günler çok karışık geliyor
benim doğum tarihim 31.08.1986 eşimin 18.08.1986

burda anlatılan şu
bizim kanımızında ph degeri önemli saglık için
bu yukarda bahsedilen kan ph degerine göre beslenme şeklinin nasıl oldugu olabilir

idrarında ph degeri vardır
ama bizim için önemli olan kan yada idrar ph sı degil.vajinadaki akıntımızın ph degeridirr.
o nednele bu kadar detaya inip kafanızı karıştırmanıza gerek yok

sodyum potasyumdan zengin aynı zamandada alkli gıdalar tüketin gerisine takılmayın

layd kaca aldın ph ölceri?? dijitalmi
markası ne?

yok canım digitaller 150 TL civarıydı, benim aldığım kağıt çubuklar (bir çeşit turnosol kağıdı) renge göre skaladan bakıp ph ı belirliyosun. içinde 15 tane var 29 TL. Ama bunlar dediğim gibi ulusta daha ucuzmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…