- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.801
elara benim bioritim beoldu beyaw
cnm benim adet döngüm 30-34 arasıdır normalde
ama ilk kez gecen ay 28 günde oldum.
son adet tarihim 8 aralıktı.yani 5 aralıkta olmam gerekiyorduu.
ama eski düzen adet döngümü düşünürsek bugün 32.günüm.
bu ay halı filan yıkadım belki üşütmüş olabilirim.bilmiyom belkide kaza kurşununa denk geldim :))
bekleyip görcezzz
kocayada söledimm dünn hamielmiyim acaba diyeee
senin kanallar tıkanmıştır acmak lazım dediii ayuuu
bu gece kanal acma calışması olabilirrr haha
ama doğru valla kanallar açılıyo gerçekten
otların yogun oldugu günün anlamı yakında yumurtlama olacak anlamındaa
serenatta yogun otlardan 1 yada 2 gün sonra ilişkiye girdigini sölemişti yalnış hatırlamıyorsam.
slm gwer hoşgeldin hafta sonu giremeyenler aynı dertten müzdaripslm nasılsın kzlar
bi kaç gün giremedim amma yazmışsınız
oku oku bitmedi yaaa
Evet canim tam olmasada basladim zaten tuzlu yasak 1 ay once ameliyat olmustum burnumdan , sutude biraz kilo alirim diye icmeye basladim bakalim bir tasta 2 kus insallahcnm belkide yerleşme kanamasıdır.inşallahda öle olurrr
akıntı durumun nasıl?meme ucları filan acıyormu
ovulasyon mikrokobuyla yumurtlama günü tespit ediliyor.
yumurtlamaya yakın zamanda mikroskopta otlar cıkıyor
sende diete başlamışsıjn hayırlı oslun.ben bu gece yollıcam size yöntemleri.
Insallah olmazsin ve hamilesindir ... Ben ilk hamileligimde cok istekliydim ve birsuru kere test almiszim her adet gecikmesindedün leke gelmişti canım , bende bugün olurum diye düşünmüştüm.normalde beklediğim tarih 11-12 ocak.
kızlar bişey soracağım.hamile olan bayanlarda vücut ısısı normalin biraz üstünde olurmuş doğru mu?
naber kızlar geçmişi okuyacak kadar çok kalamıyorum pc başında inşallah herkes iyidir
benim kahverengiler azalarak devam ediyor mide full bulanıyor ve hazımsızlık tam gaz 2 kilo vermiş bulunuyorum son haberler bunlar
evet canımmm ölçtün mü yoksa vücut ısını nasıl yüksek mi
yok ezelcim dijital olanında almak lazım aslında.
evet alsana eczanede çok ucuza satılıyor onlar
oğlakçımmm yakında inşaAllah geçecek bu günler hani profil resminde kızın bir bebeği kucağına almış ya kardeşinide öyle kucaklicak
yaw ben bu topiğe girince bir umut basıyor beni hamiş kalmış olabilirim diye bir kaç sayfa önce bir arkadaşa cevap yazarken fark ettim 42 de adet olursam 16 ocakta adet olmam lazım demişim denemede 1 ocakta oldu belki gerçekten yumurtlamaya denk gelmiştir otları gördüm ama emin olamamıştım hadi bakalım hayırlısı
dimusevmer sana tekrar yazıyorumm
ocak 26-27-28-29-30-31 erkek
şubat 1-2-3-4-5 erkek
21-22-23 erkege yatkın
24-25-26-27-28 erkek
martta erkek günün hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?