bebek cinsiyet belirleme..

benden cevap bekleyen arkadaşlarr sorunuzu soruyorsunuz sonra kayboluyonuz.
bi kac gün sonra gelip eee ben sana şunu sordum cevap yazmadınn diyonuzzz
armut piş agzıma düş istiyonuzzz
gecmişi okumaya bile üşeniyonuz.sizin yerinizede ben doguruyum isterseniz bideee
hey allam yaa
bugünn 5 kişi banaa aynı şeyi yaptııı.halbuki ben hepsine cvp yazmışım.ama okumaya bile tenezzül edilmiyor
madem okumuyonuzzz bana 2.kez aynı soruyu sormayın!!!!!

ama doğru valla kanallar açılıyo gerçekten

gerçekten doğruuu

otların yogun oldugu günün anlamı yakında yumurtlama olacak anlamındaa
serenatta yogun otlardan 1 yada 2 gün sonra ilişkiye girdigini sölemişti yalnış hatırlamıyorsam.

3. günü olmuş serenettanın

slm nasılsın kzlar
bi kaç gün giremedim amma yazmışsınız
oku oku bitmedi yaaa
slm gwer hoşgeldin hafta sonu giremeyenler aynı dertten müzdarip

Elara ok gece bekliyom seni

kız valla öyle bi şansım olsaydı ben senden isterdim :))) tüm yöntemleride uygulardın sen
ilk sırada ben olurdum benim yerime doğur diye :86::86::86:

Evet canim tam olmasada basladim zaten tuzlu yasak 1 ay once ameliyat olmustum burnumdan , sutude biraz kilo alirim diye icmeye basladim bakalim bir tasta 2 kus insallah

Bu yumurtlama testleri yurt disinda cubuk halinde satiliyor cok pahali degilse bu ay alip deniyeyim asagi yukari gunlerimi bilmis olurum bende

dün leke gelmişti canım , bende bugün olurum diye düşünmüştüm.normalde beklediğim tarih 11-12 ocak.
Insallah olmazsin ve hamilesindir ... Ben ilk hamileligimde cok istekliydim ve birsuru kere test almiszim her adet gecikmesinde

Haskena oglum hala oksuruyor canim bugun alacagim zencefil balda evde var deniyeyim ..

naber kızlar geçmişi okuyacak kadar çok kalamıyorum pc başında inşallah herkes iyidir
benim kahverengiler azalarak devam ediyor mide full bulanıyor ve hazımsızlık tam gaz 2 kilo vermiş bulunuyorum son haberler bunlar

oğlakçımmm yakında inşaAllah geçecek bu günler hani profil resminde kızın bir bebeği kucağına almış ya kardeşinide öyle kucaklicak

dimusevmer sana tekrar yazıyorumm

ocak 26-27-28-29-30-31 erkek

şubat 1-2-3-4-5 erkek
21-22-23 erkege yatkın
24-25-26-27-28 erkek

martta erkek günün hiç yok

elara ben niye göremiyorum yaw
deminden beri bakıyorum
enson mesajını öne alayım demişin sonra bakarım demişsin
bioritimle ilgili:44:
dünü henüz okuyamadım ama

yaw ben bu topiğe girince bir umut basıyor beni hamiş kalmış olabilirim diye bir kaç sayfa önce bir arkadaşa cevap yazarken fark ettim 42 de adet olursam 16 ocakta adet olmam lazım demişim denemede 1 ocakta oldu belki gerçekten yumurtlamaya denk gelmiştir otları gördüm ama emin olamamıştım hadi bakalım hayırlısı

hadi bakalım ezelcim.senden de güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…