bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar çizelgede cinsiyet öğrenme sırası bana geldi, inşallah üstümdeki sıra bozulmaz öyle devam eder benden sonrada.......yarın dr. kontrolum var çatliyciiim kızlar çatliyciiimm. ha bu arada dün rüya gördüm uzun zamandır ilk defa,şööle dr. a soruyorum merak ediyorum çocuğumun cinsiyetini diye oda aaa kızınız olacak diyor... yohhhmi yorumlayan gacılar...

benimde 3- 5 gündür 36.8 36.9 çıkıyor
ve adet olmadım size bir sürpriz yapabilirim:92::92::92::92:

aaaaaaaaaaaaa süper haber bu yaaaa
adetten sonraki ateşin kactı peki
adet günün nezaman
ay heyecan yaptım şimdi yaa
gız sen hangi ara denedin.
bioya baktımmı
hemen bilgilerini ver bakayımm
ayy bi agır top daha patlamaya hazırrrrr negüzelll

elaracım kızımın ultrason fotolarına baktım az önce 12 haftalıkken çekilmiş olan sağ tarafta duruyor yani kafası sırtı sağ tarafa dayalı bacakları sol tarafa uzanmış...yani tesbit doğru birde kızıma hamile kalmadan önce doğum kontrol hapı kullanmıştım 2-3 kilo almıştım ve diyetteydim sürekli sebze-meyve yiyordum ve neredeyse sıfır tuz ,kırmızı et ağzıma bile koymuyordum odönem içinde hamile kaldım yani bir nevi kız bebek diyeti yamışım bilmeden:))

Ben kaçtım kızlar, biraz da işime bakayım demi, hafta sonuda giremedim pek hafta sonuda malum evin işi. ama şu ara sadece bu konuyla ilgilenmek istiyorum ama zaman yok oyy oyyy:)

hahahha bu kadar sevinme Elara ben burdayımmmm
sen en son bizim eve yerleşiyomuşsun ayyy şimdi çok güldüm valla

herkese slm kizlar nasilsiniz ? bayadir ugrayamadim misafirlerimden dolayi yeni hamislerimiz varmi ? tek bildim oglak75 hamis hayirli olsun canim

hoşgeldin rabiaa
ilk sayfadaki tabloda yeni hamillerimiz yaıyorr
bi kac arkadaşında bebeginin cinsiyeti belli oldu
en taze olan momof.bi ogluş daha geliyor maşallahh

amanınnnnnnnn
bu kadar sessiz sedasızmı
sessiz sedasız olunca oluyo yoksa öbür türlü heyecan yapıyorum olmuyo
hadi bakalım inşaAllah
sağol canım

bak canım biyoma
d.t 06 04 1976
18- 22- 24 aralık

ayni rüyayi bende görmüstüm ve kizimm oluyor :)

hoşgeldin rabiaa
ilk sayfadaki tabloda yeni hamillerimiz yaıyorr
bi kac arkadaşında bebeginin cinsiyeti belli oldu
en taze olan momof.bi ogluş daha geliyor maşallahh

hosbulduk canim masallah ALLAH isteyen herkese bebis nasip etsin ve gönlündekine göre :)

kizlar benim adetime bikac gün vardi ve baya yükselmisti isim ölcmedim ama his ediyordum bikac gün sonra test yaptimki positiv

sessiz sedasız olunca oluyo yoksa öbür türlü heyecan yapıyorum olmuyo

sağol canım

bak canım biyoma
d.t 06 04 1976
18- 22- 24 aralık

yaa süperrrr
tam erkek günleirnde hamiş kalmışsınn:)))
yani sen şimdi hamilemisinn??? test yaptınmı.adet günün ne zmaandı.
bacım yazsana detaylı yawww

eleracım sağol cevap vermişsin valla geçmişi 1 saatte anca bitirdim üstelik dünkü geçmiş.
şimdi sen bu ay da beni denemelere al.bioritm için demişsin yazıyım doğum tarihim 29 04 1979
en son 21 aralık adet oldum 25 günde düzenli adet olurum.28 ve 29 denemeler oldu. bilmiyorum tutmazsa bu ay 15 ocakta adetim var.

aayyy çok güldüümm koca insafına kalmadık yazmışsın ya koca israfına son gibi bişey olmuş bir anda öyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…