- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.901
e hadi inşallah inşallah
Bende kaçtım hadi iyi akşamlar size
bekleme aşaması çok zor oldumu olmadımı:44:
liza bak bu site türkçe 2011 yılıda çıkıyor bundan yap yaa acılmıyo no fount yazıyooooooo
Bioritm Tablosu - Danman Astrolog HALUK AKAM
adamlara da mı ayrı bakacaz hıc annamadımmya bu siteden bende bişey anlamıyorum bi tane türk sitesi vardı ben ondan bakıyordum ama o 2010 na kadar şimdi bakamıyorum
bunda ilk kutucuğa isim yazılıyor boşta bırakabilirsin sonra altındakine doğum tarihini ay gün seçiyordun yıl yazıyorsun sonra zaten altındaki bu ayı gösteriyor direk en alt sol kutuya tıklıyorsun çıkıyor işte bilmem anlatabildim mi karışık oldu ama
ölctummu kac cıktı ıdrardan mı bakıyom bı yerlerıne mı surup bakıyonbirde Ankarada olanlar için ulustaki medikalcilerde daha ucuza ph ölçer bulabilirsiniz. pet shoplarda da aslında kullanışlı olabilcek çubuklar var (phı değer olarak gösteren) aldım hemen bugün ölçümlere başlıcam :)
hayır bunu yabancı siteelrde okudum.bilimsel bi çalışmaymış.
bişiyi attık diye adımızzz yalancıya cıkmasın yaww
"bende duzensızım gıdınce bı hap werıyo duzelıyo haplar bıtınce gene duzensızCanım coretest kullanımı nasıl kolay anlaşılırmı
Ezel benim de addet aralarım cok uzun bu ay şöyle bir kendimi dinledim tam 21.gün yumurtlama oldu yasmin kullanıyodum bırakdım adetlerim hala düzelemedi bi cesaretlensemde dr. gitsem
inşşşşş. erkek dersın canımiyiyim ezelim çok şükür bu ayın 22 doktora gitcem tahlıllerım var bakalım ozaman kesınlesır tamda emın değilimya oğluşum diyemıyom ah bide kesınlesse neler deyıp sevecem
canım bende iki gündür yoktuum topik almış başını gitmiş vallah dediğin gibi işlerden fırsat buldukça giriyorum bende otları hergün takip etmiyorum adetim yaklaştı ya
canım adetlerim çok düzensiz eğer bu ayda 42. gün adet olursam 16 ocakta adet olmam gerekiyor
canparçam günaydıın biz iyiyiz sen nasılsın bakalım oğluşun nasıl gel teskere gel teskere dıye turku soleyıp beklıyom bende duzensızımm MADURUM MADURUM DA MADURUM
momofçum çok sevindiiimm tebrikler
boncuk geçmiş olsun canım çok kötüleşmişsin üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin senin neden ssk yok aslında pirimlerini ödesenizde sigortan başlasa o şekilde faydalansanız sskdan daha uygun olmaz mı hergün 110 tl yerine ayda bir isteğe bağlı pirim ödersin
ecce geçmiş olsun canım kızın hastalanmış
kızlaaar hepinize çok selam geçmişi tam olarak okuyamadım o kadar çok ilerlemiş ki bilmediğim ne çok şey var kim bilir
umutçum haskenacııımmm bengücüümmm berracım bernilciiim daha sayamadığııımm canım arkadaşlarıımm sizler nasılsınızzzz
SAOL CANIM BUGUN ACILDE IYNE YAPTILAR BUHAR WERDILER ORTALIGI YIKTI
bendeeeeeben yaptım bu bioritmi ama hiç bişey anlamadım kızlar.
inşallah mı desem ne desem bilmiyorum ki :) .
sırt ve bel ağrılarım tavan yaptığımda eşime --inşallah kızlar erkek bebeğe hamile kalırlar da görürler günlerini -- dediğim de eşim -- dua mı ediyorsun beddua mı ediyorsun bazen anlamıyorum -- diyor.
ağrılarım haricin de son günlerde iyi sayılırım. 4d ultrason da bebeğimi görünce içim acıdı iki elini yanağının altına koymuş ağzını açıp kapatıyordu doğunca seveyim bari yazık dedim içimden :)
kızım bu aralar babasıyla iyi geçiniyor ama derdi belli oldu. biz 2 yıldır bilim tekniğin meraklı minik dergisini alıyorduk, malum cizredeyiz ve 2 aydır bu dergiyi bulamıyorduk geliyormuş ama az sayıda geldiği için hemen bitiyormuş. Geçen gün bizim ki bir ağladı bir ağladı --siz beni anlamıyorsunuz bana artık meraklı minik dergisi almıyorsunuz --- diye. eşim de ablamı aramış söylemiş bir gün baktık kargo geldi son 2 ayın ve bu ayın meraklı minik dergisi. --aaa bak baban senin için ne sipariş vermiş deyince akşama babasını sevgi yağmuruna tuttu.
onlar düzeldi ama ben hala eşimle ayrı yatıyorum. diş gıcırtıları, sigara kokusu beni deli ediyor. öyle birşey ki gıcık olmak için yer arıyorum. gece kulağım yan odada diş gıcırtısı sesi çıkarıyor mu diye.
kızlar az önce dil altından ateşimi ölçtüm 37 derece çıktı
şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?