bebek cinsiyet belirleme..

liza bak bu site türkçe 2011 yılıda çıkıyor bundan yap yaa acılmıyo no fount yazıyooooooo

Bioritm Tablosu - Danman Astrolog HALUK AKAM

adamlara da mı ayrı bakacaz hıc annamadımm

ölctummu kac cıktı ıdrardan mı bakıyom bı yerlerıne mı surup bakıyon

"bende duzensızım gıdınce bı hap werıyo duzelıyo haplar bıtınce gene duzensız

iyiyim ezelim çok şükür bu ayın 22 doktora gitcem tahlıllerım var bakalım ozaman kesınlesır tamda emın değilimya oğluşum diyemıyom ah bide kesınlesse neler deyıp sevecem
inşşşşş. erkek dersın canım

şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

bızde eşimin görevi nedeniyle silopıdeyız.dunde cızredeydık

liza sen zeki kadınsın eminim kendi başına çözebilirisn bunu:))
valla ben kendi kendime çözdüm,çözdügümle kalmadım bide kendi icadımı buldumm
seninde maşallahın var cin gibi hatunsun,sana bunu anlatmaya calışmak sana hakaret olur diye düşünüyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yi akşamlar yarın oğlumun sınavı var bu hafta hep sınav oyüzden saat 10 dan sonra ancak girebilirim o uyusun güzel gelişmeler var okudum biraz sevindim hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…