bebek cinsiyet belirleme..

kızımı uyuttum, çayımı yudumluyorum... uyansın banyo ettırıp gunu kapatacagım... tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor bırazdan uyanır zaten :)))

peki hamişken muz yemek bebeklerimizin pipilerinin boylarını etkilermi
Can parçam alemsin kız erkekleri doğuralımda boşver pipileri küçük olsun nolcak eşleri düşünsün onuda
ben aynı rüyayı gördüm tersi çıktı valla hayırlısı inş.
selam kızlar nasılsınız
A.s iyyiz sen nasılsın

bu arada momof canım çok sevindim hakikaten çok uğurlu bu sayfalar.inşallah bizlerde sıra.orsilat canım inşallah yarın sendende mutlu haber alırız

Gündüzleri işlerden dolayı giremiyorum akşamlarıda geçmiş okumaktan sohbet edemiyoruz hepiniz okuyosunuz sanırım ben bitirdim kolay gelsin size

canım sağol.ben diet yapmadım kocaya sert bir kahve sonra hacet namazı fiki fiki olunca sağıma yattım bide yumurtlama takibi yapmadım yumurtladığımı hissettiğim zaman oldu

iyi akşamlar kızlar, ph kağıtlarıyla ölçümlere başladım:)
ilk deney:) 1 bardak suya 1 tatlı kaşığından az karbonat tozu ile ph 8.4 ü buluyor.

birde hazır sularda ölçüm yaptım, ama nedense üzerlerindeki rakamdan biraz daha düşük çıktı ph, kağıtla ölçümde belki hassasiyet çok ii değildir ama en azından fikir veriyor.
asıl mesele servikal mukusu nasıl ölçem, ufff kimsayal bişey olmasa kolayı vardaa :)) sakın öle bişey denemeyin :))

yumurtlama olayını nasıl farkettin sanırım erkek senin

canım canparcam çıkmış sanırım bende merak ettim, birde bir araştır istersen akıntıların tipiylede takip ediliyor. google yazınca çıkıyor epey bilgi. ben kit kullanıcam bi dahaki ayda ama onda kaç saat sonra ilişkiye girileceği meselesi var.

laddy onu okudum ama hani kadınlar birbirlerini daha iyi anlarlar aynı şeyi yaşadığı için ve yardımcı olmak için daha açık anlatılıyor canım ondan benimde ovülasyonu rahat anlayabilmem için bişey almam gerkiyor sen hangisini almayı düşünüyosun ben kara veremedim bide ph ölçer almam gerekiyor araştırıyorum

haklısın rengin bende okudum ama çok ii yorumlamıyorum gibi geliyo akıntıyı:) ama çok önemli.
benim aldığımın markası "predictor" diye bişey aslında bu ay provasınıda yaptım bir bakayım nasıl olcak diye, işte okuduğum yorumlarda silik kaldı çizgi koyulaşmadı vesair sorunlar vardı. bunda bir sorun olmadı. idrarla yapılıyor bir pakette 5 test var. clear blue da iyi diyor arkadaşlar, elarada bu markaya iyi demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…