- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.941
saol canım cümlemizinkini inş.okey canım allah bağışlasın
iyi akşamlar kızlar
Can parçam alemsin kız erkekleri doğuralımda boşver pipileri küçük olsun nolcak eşleri düşünsün onudapeki hamişken muz yemek bebeklerimizin pipilerinin boylarını etkilermi
ben aynı rüyayı gördüm tersi çıktı valla hayırlısı inş.selam kızlar çizelgede cinsiyet öğrenme sırası bana geldi, inşallah üstümdeki sıra bozulmaz öyle devam eder benden sonrada.......yarın dr. kontrolum var çatliyciiim kızlar çatliyciiimm. ha bu arada dün rüya gördüm uzun zamandır ilk defa,şööle dr. a soruyorum merak ediyorum çocuğumun cinsiyetini diye oda aaa kızınız olacak diyor... yohhhmi yorumlayan gacılar...
A.s iyyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
bu arada momof canım çok sevindim hakikaten çok uğurlu bu sayfalar.inşallah bizlerde sıra.orsilat canım inşallah yarın sendende mutlu haber alırız
canım sağol.ben diet yapmadım kocaya sert bir kahve sonra hacet namazı fiki fiki olunca sağıma yattım bide yumurtlama takibi yapmadım yumurtladığımı hissettiğim zaman olduCanparçam mrb sende hamilesi inşallah oğlun olacakmış allah tamamına erdirsin sen diet yapınmı hangi yöntemleri uyguladın bide yumurta takibinde ne kullandın özel olmazsa ayrıca clear blunun fiatını bilen varmı arkadaşlar banada mantıklı geldi
cnm benim adet döngüm 30-34 arasıdır normalde
ama ilk kez gecen ay 28 günde oldum.
son adet tarihim 8 aralıktı.yani 5 aralıkta olmam gerekiyorduu.
ama eski düzen adet döngümü düşünürsek bugün 32.günüm.
bu ay halı filan yıkadım belki üşütmüş olabilirim.bilmiyom belkide kaza kurşununa denk geldim :))
bekleyip görcezzz
kocayada söledimm dünn hamielmiyim acaba diyeee
senin kanallar tıkanmıştır acmak lazım dediii ayuuu
bu gece kanal acma calışması olabilirrr haha
"bende duzensızım gıdınce bı hap werıyo duzelıyo haplar bıtınce gene duzensız
inşşşşş. erkek dersın canım
canım sağol iyiyim ben sen ıyısındır umarım 22 ocağı beklıyom doktora gitcem beklıyom olecanım bende iki gündür yoktuum topik almış başını gitmiş vallah dediğin gibi işlerden fırsat buldukça giriyorum bende otları hergün takip etmiyorum adetim yaklaştı ya
canım adetlerim çok düzensiz eğer bu ayda 42. gün adet olursam 16 ocakta adet olmam gerekiyor
canparçam günaydıın biz iyiyiz sen nasılsın bakalım oğluşun nasıl gel teskere gel teskere dıye turku soleyıp beklıyom bende duzensızımm MADURUM MADURUM DA MADURUM
SAOL CANIM BUGUN ACILDE IYNE YAPTILAR BUHAR WERDILER ORTALIGI YIKTI
kız olesıne attım bi laf hani derler ya ayva yıyınce gamzelı güzel olur nar leke yapar zeytın ciğer lekeler şeftalı tüylü yapar bebeği diye bende muzu attım ortayaCan parçam alemsin kız erkekleri doğuralımda boşver pipileri küçük olsun nolcak eşleri düşünsün onuda
ben aynı rüyayı gördüm tersi çıktı valla hayırlısı inş.
A.s iyyiz sen nasılsın
yumurtlama olayını nasıl farkettin sanırım erkek senin
allah tamamına erdirsin canım
yumurtlama olayını nasıl farkettin sanırım erkek senin
Gündüzleri işlerden dolayı giremiyorum akşamlarıda geçmiş okumaktan sohbet edemiyoruz hepiniz okuyosunuz sanırım ben bitirdim kolay gelsin size
laddy onu okudum ama hani kadınlar birbirlerini daha iyi anlarlar aynı şeyi yaşadığı için ve yardımcı olmak için daha açık anlatılıyor canım ondan benimde ovülasyonu rahat anlayabilmem için bişey almam gerkiyor sen hangisini almayı düşünüyosun ben kara veremedim bide ph ölçer almam gerekiyor araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?