bebek cinsiyet belirleme..

bu topigi bastan asagiya okumaya karar verdim ,bir ara ta baslarini okumustum ama
karar aldim ne kadar yorum varsa okuyacagim ... sonra elaracigim seni sorularimla bogacagim

kızlar mrb geberiyorum yorgunluktan sabahtan beri yeni oturuyorum daha p.tesiden nefret ediyorum yaaa iş bitmiyo sizler nasılsınız geçmişe bi bakıyım ben görşrz

ben de geldim ben dee inanın bir haftadır okuyorum baştan başladım çok faydası oldu bana.ne bilgiler valla kızlarda yaa neyse benimde bi oğlum var bizde bi kızımız olsun istiyoruz.rabbim niyetimizdekini kucağıza versin kızlar.

Allah gönlüne göre versin canım senin hamilelik öncesi beslenme nasıldı et ağırlıklımı
ben ozamanlar cok dikkat etmiyordum canim rastgele oldu yani, ama ben sebze ,süt ürünleri agirlikli besleniyordum halada öyle besleniyorum , kirmizi ic yemiyorum hicbirsekilde
kızlar mrb geberiyorum yorgunluktan sabahtan beri yeni oturuyorum daha p.tesiden nefret ediyorum yaaa iş bitmiyo sizler nasılsınız geçmişe bi bakıyım ben görşrz

hosgeldin yaprakcigim dinlen biraz canim uzat ayaklarini..

bir kiz bebek isteyen daha
git gide artiyoruz bizde :)
selam kızlar iyi akşamlar herkeşlere ayyyy döktürmüşsünüz valla yine bi okuyum geçmişi geliyom.....

sende hosgeldin canim sanada selam

ben bu formu ilk merakımdan okumuştum daha sonra benim gibi olan benim düşünen insanları görünce daha çok hoşuma gitti yalnız olmadığımı anladım çünkü herşey herkesle paylaşılamıyor yanlış anlayıp yanlış bakıyorlar insanın içinden geçip eşine söylemeyi bırakın kendine bile itiraf edemediği şeyleri burada sizin ağzınızdan duyunca çok rahatladım

mrb matematik bu forumda doğrusunu söylemek gerekirse en çok senin uyguladığın yöntemleri merak ediyorum ve uygulamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…