- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #30.961
ne demek ya aslında ben de denemeler falan yapmak istiyordum ama kazaya kurban gittim. her gün ne heyecanla giriyordum elaranın açtığı konuya. bir de ben sadece 2 çocuk düşündüğüm için 2. sinin cinsiyetinin öyle çok da önemi yoktu. hazek arkadaşımız için her yöntemi bir deneyeyim o sonra hamile kalsın diye düünüyordum ama işte kısmet değilmiş. Allahım inşallah size de beklemediğiniz bir an da hayırlısı ile gönlünüzden geçeni kucağınıza verir.cnm nasılsın ınankı sen bı baskasın ya senın oglun olcagına ragmen
gelıp bızle duydugunu paylasıyorsun cnm allah razı olsun
senın farkında bu cnm....
cnm ıns rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns..
esınlede en yakın zamanda duzelır ıns aran cnm...duaların ıcınde
ALLAH RAZI OLSUN CNM.....
Biz 5 kızkardeşiz annem, dedem dayım ve eşlerimiz haricin de kimse birimize bile prenses muamelesi yapmadığı için işte benim tuhafıma gidiyor. sen haklısın mesela benim annem de erkek torunlarını severken paşam diye sever ama bazı insanlar var ki erkek çocuklarına acaip bir düşkün oluyorlar vallahi ben çocuğunun pipisini tutup komşularına akrabalarına --paşamın pipisine bakıııın--- diye kikirdiyerek gösterenleri de gördüğüm için ya da çevresin de oğlu olmayanlara nispet yapar gibi etrafına bakınarak oğlunu okşayıp duranları ama kızına, yürü kardeşine şunu yap, kardeşini sakın ağlatma, o erkek kendinle bir mi tutuyorsun tarzında konuşanları görünce sinir oluyorum.Gunaydin guzel anneler ve anne adaylari hepinize iyi bir gun diliyorum ......
Nisandakar canim yazini okudumda , insan ister istemez cocuguna erkekse pasa kizsa prenses diyor bundan daha dogali yokki .. Dilimizde yillarca boyle gelmis insan ister istemez kulak asinaligi ile soyliyor bunu ... Yoksa bende oglumu hicbirzaman kralim padisahim diye sevmiyorum
Ama buyiyunce ev islerine yardim etmesi sart mesela ... Kendi basina bir insan olmali , seninde dedigin gibi sumsukluge gerek yok .: ama pasa teorisinden yola cikilinca , ozaman kizlarida prenses gibi nazli kaprisli cekilmez yapanda bizleriz
ama artık devir değişiyor anne babalar da kız çocuklarına değer vermeye başladı.
elara kızım tam bir kitap, dergi, puzzle hastası. o dergiyi bulabilmek için her markete gidişimiz de eve bağırarak tepinerek dönüyordu. ben de anaokulu dergisi geldikçe alıyorum kızımın da hoşuna gidiyor ama meraklı minik dergisi onda hastalık oldu. neredeyse her gün o kitapları başından sonuna kadar okutturur. ben memnunum kızımın da ilgisini çekiyor biz de abone olacağız yoksa dergiyi bulamayınca evde kıyamet kopuyor. senin de almanı tavsiye ederim. tübitağın başka dergileri de var onları da inceleyip ona göre abone olacağım 1-2 gün için de. umarım senin kızında beğenir dergiyi.aralarının düzelmesine sevindimmm
kızınında gereckten haklı sebebi varmışşş:)
cnm bende kızıma anaokuludergisi slıyorum.kitabı filan var.
ama sıkıldı artık ondan.tübitakın meraklı minik dergisine baktım dün hoşuma gitti.sende memnunmusun.
bende bugün abone olmayı düşünüyorum .fiyatıda cok uygunmuş.
benimde bu konuda kesin kararlarım var.
oglum olursa kızımdan ayırt etmicem.kızımı asla ezdirmicemm
hani erkek kardeş su ister kız kardeşte kalkar getirir.
yada evin kızı erkek kardeşinin yatagını düzeltir, pijamalarını katlar anneye yardım anlamındaa
aslaa kızıma erkek kardeşinin işlerini yaptırmıcamm.ben cektim kızım cekmesinn:)))
herkess kendi işini kendi yapcakk bizim evde.yok öleee oglum sen otur kardeşin yapar falan filann
yada o erkek diye arkasındaa dolanmıcammm.kızımı daha cok el üstünde tutcam:)
kızım akşam kacta evde olması gerekiyorsa ,oglumda o saatte olcak evde.yok öle ipini koparmış gibi geceyarılarına kadar dışarda fink atmakk
erkek cocugu yetiştirmek cok önemli.dötlerini kaldırmamak ,şımartmamak lazım.
şuan aldatmalar ,kadına şiddet v.s gibi olaylarınn sorumlusu kesinlikle anne yada baba.
erkek 3 kızla aynı anda flört ederken aferin benim ogluma denir sırtı sıvazlanır.
e cocukda bunun iyi bişi oldugunu sanar ve alışganlık haline getirir bunu.evlenincede aldatması kacınılmaz olur
vallahi ben de planlar yapıyorum ikisini de birbirinden ayırt etmem ama sanki kızım biraz ağır basacak gibi geliyor zaten erkek çocuğuna da fazla yüz vermemek gerek her halde gelinim oğlumdan daha kıymetli olacak.
Benim korkum malum erkek çocukları biraz yaramaz oluyor, kızım okula başladığında oğlum da en hareketli ve araştırmacı gözlemci döneminde olacak kızımın ders çalışmasına engel olacak diye korkuyorum. keşke 2. çocuğu kızımdan hemen sonra yapsaymışım aralarında fazla yaş farkı olmaz biri anasınıfına diğeri 1. sınıfa başlamış olurdu kızımın dersleri ile rahatça ilgilenirdim.
korkma kız, belki sen de benim gibi hiç bir yöntem deneyemeden istediğin bebeğe hamile kalmış olursun :):))) ayy ne diyonuzz sizzzz korkutmayın beni yaww
hamilelerin içine dogarmışş,malummu olduki sizee daha reglide olmadımm :18:
ama yemin ediyorum aklımdan geçti --elara tüm yöntemleri topladı hamile kaldı sonucu bekliyor ona göre forumda kilere ona göre haber verecek -- diye.
Selam kızlar..
Çok hoşsun canım:) Aynen bende paşa gibi sürekli erkek çocuğunu yücelten laflara gıcık olurum oldum olası. Misafirliğe gitmiştik kadın diğer kadına anlatıyor aynen şöyle: Bu kızlar benim, bir de paşam var uyuttum yatırdım öbür odada. Gıcık kadın sonra çocuğunu beslerken de sürekli ye paşam, ye oğlum. Kızlarına gene sadece ismiyle hitap ediyor. Ben böyle şeylere çok dikkat ederim, sonra da sinir olurum.
Kızınla babasının arasında buzların çözülmesine çok sevindim, inşallah seninde eşinle aran daha iyi olur. Bence takmamaya çalış canım, hamileliğin az kaldı mümkün mertebe kafanı naz etmeye yor bence:) Bebeğini de hele bir sağlıkla kucağına al bak nasıl seveceksin
zaten öyle kadınları görünce boğasım geliyor, kızını bir kenara itip oğluna yapışan tipleri hiç sevmiyorum. ilerde de elin kızının başına bela oluyor böyleleri oğlullarını gelinleri ile paylaşamıyorlar.
eşimle aram zaten iyi de işte gece uyurken, yemek yerken çıkardığı sesler, ve sigara kokusu hamileliğimde daha fazla sinir etmeye başladı beni. bir de 2. bebek gelmeden kızımla daha yakın olayım diye hamileliği de fırsat bilip kızımın odasına transfer ettim kendimi. zaten geceleri de rahat uyuyamıyorum bir sağa bir sola dönüp duruyorum tek başına olunca daha rahat ediyorum.
ama doğum yapayım memlekete gidince mutlaka psikiyatriste gideceğim. panik atak oldum galiba, doğum korkusu da eklenince psikolojim bozuldu. zaten uyku yok denecek kadar az.