- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.101
Selam kızlarrr...yoldan geldim daha bugun işe başladım..herkes haber bekliyor değil mi? evevettt...şaşkın aptallık var üzerimde gece çift çizgi çıktı...ama inanamıyorum sanki bugun adet olacakmışım gibi geliyor..kimselere diyemedim...yarın gidip kan testi yaptırayım diyorum ...yada beklesem mi???..
elera erkek bebek için ovulasyon testinin nsıl kullanıldığı hakkında bilgin varmı.yani acaba benim kullandığım yöntem doğrumu.
kızlar dr gıdıyom 11 de randevum var gelınce gorusuruz
çok tedirginim benim yöntem belli bu ay takmadım amannnn yeter artık dedim kasmadım kendimi,akışına bıraktım yanii,,,yatmadım hemen kalktım ...yumurtlama gününde yani gurbeti güzelinin verdiği günde 2 gün sabah saatlerinde beraber oldukk...kan testinde çıkarya hamilelik haftam o zman tam net tarih verevbilirim hangi gün kaldığıma..ama elaram gecen ay da böle oldu çift çizgi çıktı sonra hamile olmadığım anlaşıldı ve sin,r yaptı bende çok kötü olmuştum yani belirsiz durumda kalmıştım o yüzden biraz daha bekleyim diyorum...Nolur dua edin bana şu mübarek üç aylarda...haıyrlıca ve saglıklıca olsun...yaş 33 gidiyor artık :) kızım da kardeş istiyordun...Bir de erkek olursa hayırlıca eşimin mutluluğunu görmek isterim...Allah'ım isteyen herekese tez zamanda hayırlıca ve saglıklıca nasip etsin..
çok tedirginim benim yöntem belli bu ay takmadım amannnn yeter artık dedim kasmadım kendimi,akışına bıraktım yanii,,,yatmadım hemen kalktım ...yumurtlama gününde yani gurbeti güzelinin verdiği günde 2 gün sabah saatlerinde beraber oldukk...kan testinde çıkarya hamilelik haftam o zman tam net tarih verevbilirim hangi gün kaldığıma..ama elaram gecen ay da böle oldu çift çizgi çıktı sonra hamile olmadığım anlaşıldı ve sin,r yaptı bende çok kötü olmuştum yani belirsiz durumda kalmıştım o yüzden biraz daha bekleyim diyorum...Nolur dua edin bana şu mübarek üç aylarda...haıyrlıca ve saglıklıca olsun...yaş 33 gidiyor artık :) kızım da kardeş istiyordun...Bir de erkek olursa hayırlıca eşimin mutluluğunu görmek isterim...Allah'ım isteyen herekese tez zamanda hayırlıca ve saglıklıca nasip etsin..
AYY valla kızlar birilerine söylemem gerekiyordu rahatladım sanki...çevremdkiler dalga geçiyorlar hep erkek çocuk için yapmaya çalıştıklarıma..onların erkek çocukları var,yani bide dr.arkadaşlar o yüzden diyemiyordum kimseye çift çizgi çıktı desem aman bid ee o gürültü kopacak..sizlerin olması çok iyi oldu herşeyi size anlatıp dejarj olabilirim.....kesinleşssin daha çok konuşacagız ne olur dualrınız eksik etmeyim elarammm...hepinizzz....
ben galenik kullandım.13,14,15 gün test yaptım.13 tek çizgi,14 çift çizgi,15 tek çizgi,ilişki 15 gün oldu.aslında daha öncde yazmıştım.bu arada ateş takibide yaptım.15 gün ateşim 36,1 düştü.16 gün 36,4 çıktı.normalde de hep 36,4 ve 36,5 di.sonra 17. gün ateşim 36,7 çıktı.a caba benim 15.gündemi ovulasyon oldu.ona takıldım.onun için soruyorum.biraz karışık oldu ama sen anlarsın. :))
amanınnnnnn kimseler ugramamışşşşş
yöntemler ögrenildii işiniz bitttiii dimiiiiiiiiii. aaa cok ayıp vallaaaa:dilcikar:
AYY valla kızlar birilerine söylemem gerekiyordu rahatladım sanki...çevremdkiler dalga geçiyorlar hep erkek çocuk için yapmaya çalıştıklarıma..onların erkek çocukları var,yani bide dr.arkadaşlar o yüzden diyemiyordum kimseye çift çizgi çıktı desem aman bid ee o gürültü kopacak..sizlerin olması çok iyi oldu herşeyi size anlatıp dejarj olabilirim.....kesinleşssin daha çok konuşacagız ne olur dualrınız eksik etmeyim elarammm...hepinizzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?