bebek cinsiyet belirleme..

günaydınnnnn
matematikcimm 1-2 ay cok uzun süreymiş yaww
valla özlicez senii.nereye gidiyorsun tatil için
güzel haberlerini beklicezzzzz ,inşallahh saglıklı hayırlı bi oglun olur cnmm.Rabbim emeklerini boşa cıkarmasınn

Selam kızlarrr...yoldan geldim daha bugun işe başladım..herkes haber bekliyor değil mi? evevettt...şaşkın aptallık var üzerimde gece çift çizgi çıktı...ama inanamıyorum sanki bugun adet olacakmışım gibi geliyor..kimselere diyemedim...yarın gidip kan testi yaptırayım diyorum ...yada beklesem mi???..

hoşgeldinn cnmmmmm
hamilesinnnnn tebrik ederimmmmm:dance: sorunsuz 9 ay gecirmeni dilerimmm
hamilelik belirtielri ve regli belirtileri cok benziyor biliyorsun.cift çizgi cıktıysa büyük ihtimal hamilesin
en kısa zamanda bi kan testi yaptır
sen hangi yöntemelri denemiştin ayrıntılı yaz listeye eklicem cnmm
ayy maşallah ne bereketli bi ay olduuu
hamiş sayımızzz artıyorrrr

çok tedirginim benim yöntem belli bu ay takmadım amannnn yeter artık dedim kasmadım kendimi,akışına bıraktım yanii,,,yatmadım hemen kalktım ...yumurtlama gününde yani gurbeti güzelinin verdiği günde 2 gün sabah saatlerinde beraber oldukk...kan testinde çıkarya hamilelik haftam o zman tam net tarih verevbilirim hangi gün kaldığıma..ama elaram gecen ay da böle oldu çift çizgi çıktı sonra hamile olmadığım anlaşıldı ve sin,r yaptı bende çok kötü olmuştum yani belirsiz durumda kalmıştım o yüzden biraz daha bekleyim diyorum...Nolur dua edin bana şu mübarek üç aylarda...haıyrlıca ve saglıklıca olsun...yaş 33 gidiyor artık :) kızım da kardeş istiyordun...Bir de erkek olursa hayırlıca eşimin mutluluğunu görmek isterim...Allah'ım isteyen herekese tez zamanda hayırlıca ve saglıklıca nasip etsin..

AYY valla kızlar birilerine söylemem gerekiyordu rahatladım sanki...çevremdkiler dalga geçiyorlar hep erkek çocuk için yapmaya çalıştıklarıma..onların erkek çocukları var,yani bide dr.arkadaşlar o yüzden diyemiyordum kimseye çift çizgi çıktı desem aman bid ee o gürültü kopacak..sizlerin olması çok iyi oldu herşeyi size anlatıp dejarj olabilirim.....kesinleşssin daha çok konuşacagız ne olur dualrınız eksik etmeyim elarammm...hepinizzz....

kardelenn yumurtlama günü 4-5 gündür
4-5 gün boyunca 2.cizgi silik cıkar.her gecen gün çizgi koyulaşır
yumurtlamanın son günü 2.çizgi digerler günlere göre daha koyudur.sen o çizgiyi görünce anlıyacaksın 12 ssaat sonra yumurta catlıcak.o saatlerde uzayan şeffaf akıntı gelir o akıntı yumun catladıgını gösterir.hemen arkasından ilişki olursa erkek şansı yüksek diye biliyorum ben

ben galenik kullandım.13,14,15 gün test yaptım.13 tek çizgi,14 çift çizgi,15 tek çizgi,ilişki 15 gün oldu.aslında daha öncde yazmıştım.bu arada ateş takibide yaptım.15 gün ateşim 36,1 düştü.16 gün 36,4 çıktı.normalde de hep 36,4 ve 36,5 di.sonra 17. gün ateşim 36,7 çıktı.a caba benim 15.gündemi ovulasyon oldu.ona takıldım.onun için soruyorum.biraz karışık oldu ama sen anlarsın. :))

cnm eşin soguk duş,kahve filan içmedimi?
sen orgazm oldunmu eşinden önce yada aynı anda
namaz dua,saga dönüp yatmak v.s gibi
ilişkiye girdgin gün uzayan şeffaf akıntın geldikten sonramı, öncemi ilişki oldu
herhangi bi takviye filan kullanmışmıydınızz

cnm dualarımız seninle.Rabbim saglıklı hayırlı bi erkek evlat nasip etsin inş hamilesindirr
ama cok ilginc yani gecen ayda testte çift cizgi cıkmış.
ama senin gününde gecmişşş???
gecen ayda günün gecmişmiydi

inşaallah hamilesindir ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin...:CüvCüv:

hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur
aynı yaştayız bende stres yapmaya başladım :))
kızımda şu an çok istiyor
dediğin gibi kimseyle konuşamıyo insan , ama boşver bizler burdayız
ne yöntemler denedin bende temmuzda denemek istiyorum hayırlsıı inşallah

ateş düşünce yarın yumurta çatlıcak demek
ertesi gün ateş birden yükseldiyse yumurtan catladı ilişki günüüüü
senin ilişki 15.gün gece mi oldu???

cnm ne sıkıntın olursa paylaşabilirsinnnn.
bizi bizden daha ii anlayan olmazz.o arkadaşlarının böle davranmalarıda normal cünkü onların oglu varr seni anlamaları imkansızz
inşallahh hamilesindirrr cnm ben öle hissediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…