- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.021
yaa arkadaşım bide bana tarif etsen yaa neolur
bende oglum var kız bebek istiyorum
yaa arkadaşım bide bana tarif etsen yaa neolur
bende oglum var kız bebek istiyorum
cnm sayfa zaten sizin biz parazit yapıyoz alalım şu tarifleride sizi geçici süre rahat bırakalım dimi :78:
bizim başımız kelmi elarabanada erkek bebek iiçin yolla
cnm sayfa zaten sizin biz parazit yapıyoz alalım şu tarifleride sizi geçici süre rahat bırakalım dimi :78:
hımm yöntemleri alalım kaybolalım diyorsun yani.böle bi niyetin oldugunu söleseydin yoollmazdım sana yöntem möntem
hımm yöntemleri alalım kaybolalım diyorsun yani.böle bi niyetin oldugunu söleseydin yoollmazdım sana yöntem möntem
elara bozguna uğradık galıba kız yöntemleri için burdan iyi yermi bulacaklar. herkesin en az elde bir var
erkek bebek yöntemlerini isteyen ama aktif katılan arkadaşlar kimler????
yeni gelen arkadaşlar hatırlatın bana kendinizi.o kadar cok oldukki valla unutuyorum kim kimdi diye
yanlış anladınız benim söylediğimi aşkolsun ben sii sizi meşgul ettiğimi belirtmek istiyordum
asla ben baştanda söyledim hep burdayım hatta sen gitsin diye düşüneceksin zamanla da sizin konuyu bölüyormuşumö gibiş geliyo kendimi kötü hissediyorum:
şaka yaptım kız ağlama:76:
baksana elara baya ciddiye aldı söylediğimi nası ağlamayımmmböyle bir niyetim olsa buraya yazmam heralde dimi kız
burası erkek cocuk isteyenlerin sayfası degil.öyle bi ayırımımız yok.
herkes sayfayı terketmekte serbest.kimseyi zorla burda tutmuyorum tutmamda.
sadece uygulamaları ve sonucları görebilmek ve başka insanlara daha fazla yardımcı olabilimek adına aktif katılıma önem veriyor ve istiyorum
benim zamanım kalmadı o yüzden acele ediyommmm
saatli bombamı var kız yoksa orda zamanım kaldı falanşaka bı yana bende ılk ay cok telas yaptım hemen hamıleyım dıye cocugumu kucagıma alırken bıle korkuyodum bı baktım hastalandım. yumurtlama gunu bıle denesen hemen ılk ay olmaya bılıyo ben ılk bebegımde hemen kaldım bunda olmucakmı bıle demeye basladım. ben o yuzden yontemlerı denemek ıcın surup takvıyeler falan gec kaldım bılıyorum ama bıdahakı ay ıcın aslında cunku tutmuyo hemen bıkerde benım 8 gun sonra deneme
neyse zaman herşeyi gösterecektir diyorum ... diyet için teşekkür ederim ama gerçekten üzüldüm böyle anlaşılmak istemezdim
üzülme sekerim ya işallah ilk denemende tutunur sana bebişin buraya müjdeni verirsin ç sonrada kız mı erkekmı dıye merak edersin ve kızının kucağına alırsın veeeeeee mutlu son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?