bebek cinsiyet belirleme..

cnm sayfa zaten sizin biz parazit yapıyoz alalım şu tarifleride sizi geçici süre rahat bırakalım dimi :78:

ah kıyamam cnm ya olurmu sızın bızım ne guzel fıkır alısverısı yapıyoruz. keske her gelenin yüreği sizin gibi temiz olsa. allah işaallah hepinize kız bebek tattırsın tatlı cadı onlar

erkek bebek yöntemlerini isteyen ama aktif katılan arkadaşlar kimler????
yeni gelen arkadaşlar hatırlatın bana kendinizi.o kadar cok oldukki valla unutuyorum kim kimdi diye

hımm yöntemleri alalım kaybolalım diyorsun yani.böle bi niyetin oldugunu söleseydin yoollmazdım sana yöntem möntem

asla ben baştanda söyledim hep burdayım hatta sen gitsin diye düşüneceksin zamanla da sizin konuyu bölüyormuşumö gibiş geliyo kendimi kötü hissediyorum:

erkek bebek yöntemlerini isteyen ama aktif katılan arkadaşlar kimler????
yeni gelen arkadaşlar hatırlatın bana kendinizi.o kadar cok oldukki valla unutuyorum kim kimdi diye

ben elara bennnnnnn valla bu ay tutsa b ıle 9 ay burdayım sonrası karışık

asla ben baştanda söyledim hep burdayım hatta sen gitsin diye düşüneceksin zamanla da sizin konuyu bölüyormuşumö gibiş geliyo kendimi kötü hissediyorum:

burası erkek cocuk isteyenlerin sayfası degil.öyle bi ayırımımız yok.
herkes sayfayı terketmekte serbest.kimseyi zorla burda tutmuyorum tutmamda.
sadece uygulamaları ve sonucları görebilmek ve başka insanlara daha fazla yardımcı olabilimek adına aktif katılıma önem veriyor ve istiyorum

kusura bakma ama gerçekten anlamamışsın söylediğimi tabiki kalma zorunluluğumuz yok fakat kalacağımı söyledim yazılan ufak şeylerden yanlış şeyler anlamayalım neticede karşılıklı olmadığımız için yanlış kullanabiliriz kelimeleri hem öyle düşünsek buraya bu kadar kolay yazmayız önyargılı olmayalım

benim zamanım kalmadı o yüzden acele ediyommmm

saatli bombamı var kız yoksa orda zamanım kaldı falan şaka bı yana bende ılk ay cok telas yaptım hemen hamıleyım dıye cocugumu kucagıma alırken bıle korkuyodum bı baktım hastalandım. yumurtlama gunu bıle denesen hemen ılk ay olmaya bılıyo ben ılk bebegımde hemen kaldım bunda olmucakmı bıle demeye basladım. ben o yuzden yontemlerı denemek ıcın surup takvıyeler falan gec kaldım bılıyorum ama bıdahakı ay ıcın aslında cunku tutmuyo hemen bıkerde benım 8 gun sonra deneme

neyse zaman herşeyi gösterecektir diyorum ... diyet için teşekkür ederim ama gerçekten üzüldüm böyle anlaşılmak istemezdim

yok canım yaşım35 tansiyona bağlı yüksek tansiyon olmuştu oğlumda dr hemen yapacaksın dedi 4 ay önce bebek karnımda öldü o yüzden acala ediyorum bu ayı geçirmeyim die

neyse zaman herşeyi gösterecektir diyorum ... diyet için teşekkür ederim ama gerçekten üzüldüm böyle anlaşılmak istemezdim

üzülme sekerim ya işallah ilk denemende tutunur sana bebişin buraya müjdeni verirsin ç sonrada kız mı erkekmı dıye merak edersin ve kızının kucağına alırsın veeeeeee mutlu son

üzülme sekerim ya işallah ilk denemende tutunur sana bebişin buraya müjdeni verirsin ç sonrada kız mı erkekmı dıye merak edersin ve kızının kucağına alırsın veeeeeee mutlu son

hayırlısı diyorum canım sao Allah ta sizin istediklerinizi versin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…