bebek cinsiyet belirleme..

cnm gecmıs olsun ama senın mıde eksımen yanman cok normal

bebısın saclanıyo artıkk öle derler bızdeee

Bizdede derlerde canım daha çok erken 6 ayda başlar dedi doktorum ben daha 4 bitti 5 ten bir hafta aldım erken yani ama eğer bu saçdansa çok kıllı bir erkek olucekkkkk yandıkkkk

Bende 12 haftalık hamileyim kız çıktı benim iki tane oğlum var çok merak ediyorum doğru mudur diye yaa :) :)

Bende 12 haftalık hamileyim kız çıktı benim iki tane oğlum var çok merak ediyorum doğru mudur diye yaa :) :)

Valla ben doğruluğuna çok inandım canım ya ama bi arkadaşda doğru çıkmadı yani düzgün yapılınca bence doğru inş. sendede doğru çıkar en son doktora ne zaman gittin

Bizdede derlerde canım daha çok erken 6 ayda başlar dedi doktorum ben daha 4 bitti 5 ten bir hafta aldım erken yani ama eğer bu saçdansa çok kıllı bir erkek olucekkkkk yandıkkkk
ay cnm valla bırak olsunda kıllı olsun erkek bebıslerımız

ben razıyım benım olursa zaten kesın kıllı olur babası gıbı

evet bernil benim adetim düzenli canım 28 adet döngüm senin nasıl düzenlimi bide hani adetten birkaç gün önce leke geliyor adetin ilk günü omu yoksa sökülmeye başladığı günmü ben karar veremiyorum:44:

ay cnm valla bırak olsunda kıllı olsun erkek bebıslerımız

ben razıyım benım olursa zaten kesın kıllı olur babası gıbı

Canım Allahım inş gönlüne göre verir sanada tatdırır ama bencede doktor kontrolünün yanı sıra evde sende takip et yumurtlama olayını ben onada çok inandım çoğu arkadaşda oda tutuyor şansa bırakma hiçbişeyi hayırlısıyla Allahımda denemelerini boşa çıkarmaz inş.

cnm benımde 30 veya 32 gunde bır oluyorum

kahverengıler gelmeye basladıgında ılk gun oluyo cnm

o zaman ne namaz ne oruc tutabılıyosun cunku hayzlı sayılıyosun

ben öle bılıyorum ve dusunuyorum cnm....

Valla ben doğruluğuna çok inandım canım ya ama bi arkadaşda doğru çıkmadı yani düzgün yapılınca bence doğru inş. sendede doğru çıkar en son doktora ne zaman gittin

31 Aralıkta gitmiştim en son ben. İki erkekten sonra eli ayağı düzgün olsun inşallah tabi ama insan kız istiyor ne yalan söyliyeyim. Hatta tahlilde kız çıkınca inanamadım şok oldum kesinde değil ya şartlandırmak istemiyorum kendimi. Hayırlısı inşallah tabi :)

ıns cnm ıns nolur dogumda bızı unutma duanda cnm

yaprakçım allah yardımcın olsun, kaç haftalık oldunki sen.
birde bence tek bir takip değil doktor+kit+akıntı takibi hepsine bakmak gerek gerisi allahtan

Hayırlısı evet ümitlendirmek istemem ama yanlış sonuçları genelde erkek olarak veriyo seninki kız olduğu için bence %90 doğrudur inş bi kaç haftayada öğrenirsin zaten bize mutlaka haber ver bende iki kızdan sonra erkek sonucunu alınca çok ümitlendim sonra sudeninki yanlış çıkınca umudum söndü ama benimki doğruymuş inş. seninkide doğru bence hayırlısı tabi

ıns cnm ıns nolur dogumda bızı unutma duanda cnm

unutmam canım inş o güne bi geleyimde seni ve bi kaç arkadaş daha var özellikle isimle diliycem yani inş Allahım çok büyük ve herşey dua üzerine

İnşallah canım. Sağolasın iyi dileklerin için. Mutlaka haber veririm öğrenince :)

sagol cnm ALLAH razı olsun bıtanemmm.....

yaprakçım allah yardımcın olsun, kaç haftalık oldunki sen.
birde bence tek bir takip değil doktor+kit+akıntı takibi hepsine bakmak gerek gerisi allahtan

Bencede öyle ben buraya geldiğimde yeni hamile olduğumu öğrenmiştim ve okudukça çok üzülmüştüm niye daha önce araştırmadım diye Allahım gönlüme göre verdi ama tersi bi durum olsaydı inanın çok üzülür ve kendime çok kızardım o yüzden yapılması gereken ne varsa hepsini mümkün olduğu kadar yapın Elara saolsun çok yardımcı oluyo herkese şimdi düşünüyo olsaydım valla soru yağmuruna tutardım herşeyin önce hayırlısı tabi

Neyse kızlar ben kactım atsıyı kılmadım daha

hepınıze canı gonulden dua edecem ınssss

a.e.o yarın gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…