bebek cinsiyet belirleme..

Bende kaçtım kızlar Allah hepinize rahatlık versin dualarınızı kabul etsin inş. kızım sabahçı kalkmıyorum valla sizide bırakamıyorum sizde yatın artık geç oldu aklım burda kalmasın

bizim arkadaslarin hepsi cizreye gidiyor kadin dogum icin bzde gittiik gecenlerde o kunefeciye ben begendim oratmi falan guzel nezih

allah kız bebeğide tattırsın işallah sanada cnm :81:

kızlarrrrr son 10 günüm kız için denemeler yapcam ....ELARA canım geçmişte yazmıştım ama kaçırdın galiba 4 ay önce falan hamileydim nasılda acılar ekşiler yiyordum anlatamam ama 9.haftaya kadar bekledik kalp atışı duyulmadı olmuş hemen ölmüş karnımda dr um tatildeydi onu beklemiştim keseyi görmüştü yani ondan sonra kürtajla aldılar.... Senin yazdıklarından okudum sebze meyve prinç kalsiyum magnezyum ayran süt başka var mı yemem gerekenler gündüz çalışıyorum ben akşamları girebiliyorum son 10 gün artık diyete başlamam lazım

umut sabah gelince okursun bioritim günlerini yazıyorum.mesaj sürem dolu.

ocak 30-31 erkege yatkın
şubat 1-2-3-4-5-6-7-8 erkek günlerin
şubat 24-25-26-27-28 erkege yatkın günlerin
yumurtalma günlerine uymuyursa mutlaka söle bana

erenaltan sanada mecburen burdan cvp yazıyorum
hangi ay deniceksen bioritime bakabilirim
ovulasyon testiyle yada mikroskobuyla ilgili bi tavsiyede bulunamam cünkü kullanamdım hiç
bonnie familyle serenatta hamile kaldı oglu olcak.şuan ezelde onu kullanıyor ondan yardım alabilriisn
fertile focusla boncuk ve matematik hamile kaldı.boncukgun cinsiyeti belli degil.matematigin ki erkek.şuan o mikroskobu umut kullanıyor ondan yardım alabilirsin
clear blue kullanımı kolay fakat cok pahalı.hemen hamile kalırım diyorsan bunu almana gerek yok bence.
kit yada cubuk şeklinde olanlar var onlarıda kullananlar oldu.ezel,boncuk,umut,berra bu konuda yardımcı olurlar marka konuusunda
yöntemleride sana yollıcam uygularsın.

yaa arkadaşım bide bana tarif etsen yaa neolur
bende oglum var kız bebek istiyorum

ressam,selayhus,kakule size kız yöntemelrini yolladım
aslında cok fazla detay var ama kafanız karışır diye ben size kısaca özetledim.onları yapmanız yeterli
özellikle sık ilişki ve yumdan 2-3 gün önceden ilişkide bulunmanız şart!!!
ona göre yumurtlama gününüzü takip edin.
aklınıza takılanları sorabilriisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…