- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.041
yok canım yaşım35 tansiyona bağlı yüksek tansiyon olmuştu oğlumda dr hemen yapacaksın dedi 4 ay önce bebek karnımda öldü o yüzden acala ediyorum bu ayı geçirmeyim die
hayırlısı diyorum canım sao Allah ta sizin istediklerinizi versin en kısa zamanda
neyse zaman herşeyi gösterecektir diyorum ... diyet için teşekkür ederim ama gerçekten üzüldüm böyle anlaşılmak istemezdim
Elara canim burdanda cok tesekkür edeyim ,rabbim senin gönlüne göre verir insallah
Elara canim burdanda cok tesekkür edeyim ,rabbim senin gönlüne göre verir insallah
ressam1 sen bu aymi deniyeceksin canim ??? hadi bakalim pesindeyim, diger durum icinde üzülme canim bende ilk bebegim kaybetmistim..
geçmiş olsun cnm. bu bebeğinde işallah hep güzellikler yaşarsın benımde bebeğim karnımda gelişememişti cok yıpratıcı günlerdii sonra kızım oldu. onceden kürtaj düşük yaşayanlarda kız bebek sansı fazla galıba sen de öyle olursun belkı
aminnnnnn allah sağlıklı nasip etsin sonrada kardeş olsun kızıma hayırlı olsun ama içimdeki sesi durduramıyorrum erkek kıyafetlerine bakınca bende alırım oğluma dıyorum. erkek olsa kız kıyafetlerine daha fazla ıcım gıderdı işte nefis olayı .. allahım günah yazmasın bu konuda.
beni bilenler süslülüğümle bilirler tanırlar kızım olursa artık onu düşünemiyorum
erenaltan
tazmanya
derden
renginnn
size 5 tane özel mesaj atcam.mesaj sürelerinden dolayı hepsi bugün gelemz.fırsat buldukca yollarım
ilk mesajı atıyorum kontrol edersiniz.
canım gerçekten oğlan çocukta çok tatlı oluyo ikisinide tatmak lazım
selam kızlar çizelgede cinsiyet öğrenme sırası bana geldi, inşallah üstümdeki sıra bozulmaz öyle devam eder benden sonrada.......yarın dr. kontrolum var çatliyciiim kızlar çatliyciiimm. ha bu arada dün rüya gördüm uzun zamandır ilk defa,şööle dr. a soruyorum merak ediyorum çocuğumun cinsiyetini diye oda aaa kızınız olacak diyor... yohhhmi yorumlayan gacılar...
benimde 3- 5 gündür 36.8 36.9 çıkıyor
ve adet olmadım size bir sürpriz yapabilirim:92::92::92::92:
umut sabah gelince okursun bioritim günlerini yazıyorum.mesaj sürem dolu.
ocak 30-31 erkege yatkın
şubat 1-2-3-4-5-6-7-8 erkek günlerin
şubat 24-25-26-27-28 erkege yatkın günlerin
yumurtalma günlerine uymuyursa mutlaka söle bana
geçmişi anca okuyabildim. erkese günaydııınnnnnn. nasılsınız ?
iyiyim bende canım sen nasılsın ?? okuldasın dimi sen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?