bebek cinsiyet belirleme..

yok canım yaşım35 tansiyona bağlı yüksek tansiyon olmuştu oğlumda dr hemen yapacaksın dedi 4 ay önce bebek karnımda öldü o yüzden acala ediyorum bu ayı geçirmeyim die

geçmiş olsun cnm. bu bebeğinde işallah hep güzellikler yaşarsın benımde bebeğim karnımda gelişememişti cok yıpratıcı günlerdii sonra kızım oldu. onceden kürtaj düşük yaşayanlarda kız bebek sansı fazla galıba sen de öyle olursun belkı

hayırlısı diyorum canım sao Allah ta sizin istediklerinizi versin en kısa zamanda

aminnnnnn allah sağlıklı nasip etsin sonrada kardeş olsun kızıma hayırlı olsun ama içimdeki sesi durduramıyorrum erkek kıyafetlerine bakınca bende alırım oğluma dıyorum. erkek olsa kız kıyafetlerine daha fazla ıcım gıderdı işte nefis olayı .. allahım günah yazmasın bu konuda.

Elara canim burdanda cok tesekkür edeyim ,rabbim senin gönlüne göre verir insallah

ressam1 sen bu aymi deniyeceksin canim ??? hadi bakalim pesindeyim, diger durum icinde üzülme canim bende ilk bebegim kaybetmistim..

erenaltan
tazmanya
derden
renginnn

size 5 tane özel mesaj atcam.mesaj sürelerinden dolayı hepsi bugün gelemz.fırsat buldukca yollarım
ilk mesajı atıyorum kontrol edersiniz.

aslında ben şuan her yönden korkuyorum ama burası ban iy geldi cesaret buldum sayenizde benim için çok zordu 2.çocuk bakıyorum 3 çocuğu olanlar bile düşünüyor...

beni bilenler süslülüğümle bilirler tanırlar kızım olursa artık onu düşünemiyorum

erenaltan
tazmanya
derden
renginnn

size 5 tane özel mesaj atcam.mesaj sürelerinden dolayı hepsi bugün gelemz.fırsat buldukca yollarım
ilk mesajı atıyorum kontrol edersiniz.

ilgin için cok teşekkürler. allah gonlune gore verır işallah hepimizin

elara sağol canım göndermişsin yöntemleri hemen okudum soruları özelden mi yoksa burdan mı sorayım??bide bu ay 15 inde adet olursam benim için bioritme bakabilir misin?

hayırlı v müjdeli hberlerini bekliyoruz cnm. rabbim gönlündekini versin.

benimde 3- 5 gündür 36.8 36.9 çıkıyor
ve adet olmadım size bir sürpriz yapabilirim:92::92::92::92:

inşalla hmilesidi cnm. senin de güzel haberlerini beliyoruz.

şu an tahminime göre 31/Ocak 1-2-3 Şubat gibi
yani tahminlerime göre erkek günü oluyor canım
şurubumda geliyo inşallah
kısmet inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…