bebek cinsiyet belirleme..

günaydın ne yaptın ne durumdasın seni bekliyom sıra sende :))

umutcum valla beynim karmakarışık oldu.son durum:bu sabah çok açık kahverengi lekelenme oldu ama devamı şimdilik yok canım.ateşimi ölçtüm sabah eğer becerebildiysem dil altından 36.8 çıktı.bu dijitaller güvenilir mi acaba?koltukaltından ölçüyorum daha düşük çıkıyor.

ay içime doğuyo sanki hamilesin :)))
test yapacakmısın yap bitane bugün yaaaa

gunydn arkadaslar bir suruptan bas etmisitiniz bu surup erkek bebek icin kullanilan bir surupmu anlatirmisiniz

ya kizlar birsey nalamiyorum niye kimse benim sorularima cevap vermiyo ya anlamiyorum yaaa

Dilem işine geldigi zaman bu sayfaya yazıp, olayın sadece yöntemn kısmıyla ilgilenir kimseye hal hatır sormazsan ,verilen cvplara tşk etmezsen burda kimse cvp vermezz sanaa

seni bilmem ama ben çatlar ve yapardım
bende çok heyecanlıyım ama bişey beni durduruyor sanki umut,sizleride çok heyecanlandırdım sonra kendime kızacam heralde ((
cnm sabah ılk ıdrarınla yap bence ac karnına

aksam yapma yarın sabah yap o zaman bence

evde bir test var artık,akşama bir misafirim var onunla ilgilenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamam eğer lekelenmezsem sabah yapıyorum bernilcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…