- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.101
aslında bu eşimin bahanesi hep.gel kanallarıı acalım der işi düştügü zamannn:))))
ama her defasında başarılı oluyorrr ayuuu
Evvveetttt regli oldum nihayettttt.
2 ay önceki düzene döndü.yani 30 günde oluyorum ben
Canım ben bi diyet uygulamadım zaten ramazandı hemen öncesi sebze ağırlıklı çok yedim 1 ay boyunca hiç et yemedim diyebilirim yani benimki farklı sanırım beni kayle almayın siz pek uymuyorum teorilere
elaraaaaacım haskenacım nerelerdesınız bu aksam yhuuuu
Bende 12 haftalık hamileyim kız çıktı benim iki tane oğlum var çok merak ediyorum doğru mudur diye yaa :) :)
evet bernil benim adetim düzenli canım 28 adet döngüm senin nasıl düzenlimi bide hani adetten birkaç gün önce leke geliyor adetin ilk günü omu yoksa sökülmeye başladığı günmü ben karar veremiyorum:44:
geliyodu noluyoki fısssss:))
günaydın herkese kızlar kıvırcık ali vardıya hani ısıgan otu diye türküsü vardı bu sabah ölmüş trafik kazasında daha 42 yaşındaymış üzüldüm
# hilalyas
# Haskena+
# umut_11+
# berra10
# dilem85
günaydın kızlar....
günaydın arkadaşlarrrr
akşamki kanal acma calışmalarıı başarıyla sonuclandı
Dilem işine geldigi zaman bu sayfaya yazıp, olayın sadece yöntemn kısmıyla ilgilenir kimseye hal hatır sormazsan ,verilen cvplara tşk etmezsen burda kimse cvp vermezz sanaa
elara ben gecen sordum cevap vermedin ki tskr edim once soruma cevap gelmesi lazim degilmi isime gelmesiyle alakasi yok ben calisoyrum pek takip edemiyorum bend eunutmaki bazi bilgilerimi paylasmitim eger ogredikce paylasmaya da calisiyrim suan sadece tadavideyim biterse baslicam hangis oruma cevap verdind etsker ettim hatirlamiyorum
günaydın arkadaşlarrrr
akşamki kanal acma calışmalarıı başarıyla sonuclandı
cnm sen hamilesin galiba yaaa
cünkü kızımdada aynen dedigin gibi olduu
kanamanın rengi kahverengi dimi.yada pembemsi
sen hemen test al yap lütfennn
bak cok merak ettikk
Haskena haklısın valla biz kalıyoz kız
ama bizde ağır ve emin adımlarla gideceğiz dimi
canım göğüslerde yine tık yok ama önceden koyu kahve gelirdi şimdi çok açık bir kahve ama devamı olmadı.pazar günü de aynısı olmuştu.beynimiz acaba bizimle oyun mu oynuyor bilemiyorum.
liza sen zeki kadınsın eminim kendi başına çözebilirisn bunu:))
valla ben kendi kendime çözdüm,çözdügümle kalmadım bide kendi icadımı buldumm
seninde maşallahın var cin gibi hatunsun,sana bunu anlatmaya calışmak sana hakaret olur diye düşünüyorumm
deneme yapıp hamile kalamayanlar
umut
mimoza
bestembenim
ezel
bu 4 kişi hamile kalsa rahatlıcammmm cok sevincemmmm
ben bu ay hepinizden ümitliyimmm
qwert de hamiş o patladı nihayettt
hayırrrrrrr sen kesinn hamilesinnnnn
ya bak kimseye bu kadar ısrar etmedim(dermişim) lütfenn test yap haber ver
catlarız yarına kadar yaaa
victoria beckham ablamızda kız istiyormuş.
o yüzden dördüncü kez hamileymiş.3 oğlu varmış.
yeni bir magazin haberi size kızlar:)
o zaman sizi kıramayacağım canlarım biraz sıvı alayım eczaneye gidiyorum birazdan.dua edin ne olur...
o zaman sizi kıramayacağım canlarım biraz sıvı alayım eczaneye gidiyorum birazdan.dua edin ne olur...
bengu sıvı alma.depodaki çişi kullan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?