bebek cinsiyet belirleme..

cnm hadı gozun aydın 30 gunde olmanada sevındım

bakalım ben bu ay nasıl olcam o ılacı kullandıktan sonra 28 olcakmıyım

merek edıyommm

Canım ben bi diyet uygulamadım zaten ramazandı hemen öncesi sebze ağırlıklı çok yedim 1 ay boyunca hiç et yemedim diyebilirim yani benimki farklı sanırım beni kayle almayın siz pek uymuyorum teorilere

Yapragin oglu topigin asi aykiri bebegi

elaraaaaacım haskenacım nerelerdesınız bu aksam yhuuuu

Canim ya kizim dün pek huysuzdu havalar soguk yuvada cocuklari disari cikartmislar birde yagmur yagmisti üstü basi islanmis tabi degistirmis yedekleri ile bi gittim dolabi islak kiyafet dolu valla korkuyom insaAllah hasta olmaz aldigimdandir cok huzursuzdu sabah biraktim yuvaya her an tel.acip gel al diyebilirler aslinda ben gitmesini istemedim ama agladi gitmek icin kiyamadim .....

Bende 12 haftalık hamileyim kız çıktı benim iki tane oğlum var çok merak ediyorum doğru mudur diye yaa :) :)

Dökül bakalim bilgileri nasil yaptin ogluslarini Allah bagislasin insaAllah bu bebeginde kizdir.....

Canim benim doktorum tam kirmizilari gördügün günü ilk gün kabul edeceksin dedi kahverengi lekeler eskilermis......

geliyodu noluyoki fısssss:))
Kiz bendede ayni bence biz bu ay tutururuz kiz ana topikte bir sen bir ben agir toplar kaldi ..........

günaydın herkese kızlar kıvırcık ali vardıya hani ısıgan otu diye türküsü vardı bu sabah ölmüş trafik kazasında daha 42 yaşındaymış üzüldüm

A cok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin ..................

# hilalyas
# Haskena+
# umut_11+
# berra10
# dilem85
günaydın kızlar....

Sanada günaydin fistik kiz ikinci Berra oldun yapsana artik su testi hamilesin diyom ama insaAllah 28 Araliktakinde hamis kalmissindir kiz senin en son 13 Aralikti ...

günaydın arkadaşlarrrr
akşamki kanal acma calışmalarıı başarıyla sonuclandı

Ay sorma bizdede vardi kanal acma calismasi herüf dediki bu ay tamam kanallarda acildi artik engel kalmadi.......

Dilem işine geldigi zaman bu sayfaya yazıp, olayın sadece yöntemn kısmıyla ilgilenir kimseye hal hatır sormazsan ,verilen cvplara tşk etmezsen burda kimse cvp vermezz sanaa

elara ben gecen sordum cevap vermedin ki tskr edim once soruma cevap gelmesi lazim degilmi isime gelmesiyle alakasi yok ben calisoyrum pek takip edemiyorum bend eunutmaki bazi bilgilerimi paylasmitim eger ogredikce paylasmaya da calisiyrim suan sadece tadavideyim biterse baslicam hangis oruma cevap verdind etsker ettim hatirlamiyorum

alın işte 6 olduu.
dilem sen gecmişi okuyonmu??????
ben özel mesaj sürem doldugu için sana burdan cevap yazmıştım.ama sen okumadıysan beni ilgilendirmezz.
dilem gelsede cevabını yazayım diye beklicek halim yok
soru soruyorsan takip edeceksin.takip etmiyorsanda bana hesap soramazsın.

bengü kız bende merak ettim şimdi ne zaman yapıon testii?????????????
tmm okudum yarınmışş

Son düzenleme:
cnm sen hamilesin galiba yaaa
cünkü kızımdada aynen dedigin gibi olduu
kanamanın rengi kahverengi dimi.yada pembemsi
sen hemen test al yap lütfennn
bak cok merak ettikk

canım göğüslerde yine tık yok ama önceden koyu kahve gelirdi şimdi çok açık bir kahve ama devamı olmadı.pazar günü de aynısı olmuştu.beynimiz acaba bizimle oyun mu oynuyor bilemiyorum.

canım göğüslerde yine tık yok ama önceden koyu kahve gelirdi şimdi çok açık bir kahve ama devamı olmadı.pazar günü de aynısı olmuştu.beynimiz acaba bizimle oyun mu oynuyor bilemiyorum.

hayırrrrrrr sen kesinn hamilesinnnnn
ya bak kimseye bu kadar ısrar etmedim(dermişim) lütfenn test yap haber ver
catlarız yarına kadar yaaa

:) sağol canom.sanırım anladım.hem yumurtlama gününde tek ilişki olacak.hemde kadın erkek bedensel olarak artılarda duygusal olarak eksilerde olmalı.ben en iyisi şöyle yüzde yüze yakın oranları bulursam yumurtlama günümde değerlendireyim o günü.zaten spirali çıkarınca hemen hamile kalınıyor:)
ben elimden geleni yapayımda varsın kız olsun.bana komaz o zaman:)
yalnız ben bu yıl kesinlikle düşünmüyorum.seneye başlıycam takibe.siz o zamana kadar oğlanları alırsın kucağınıza inşallah.

deneme yapıp hamile kalamayanlar
umut
mimoza
bestembenim
ezel

bu 4 kişi hamile kalsa rahatlıcammmm cok sevincemmmm
ben bu ay hepinizden ümitliyimmm

qwert de hamiş o patladı nihayettt

ay evet bayağı azaldık
hayırlısı bakalım sırada kim var :)
günlerimle ilgili yazıyı okudunmu Elara
yumurtlama günüme denk geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…