bebek cinsiyet belirleme..

6-7-8-9-10 şubat erkek günlerin

kızına hamile kaldıgın zamandaki son adet tarihin kactı?

Elara bu benim biortim sonucum bunu bir kenara birakalim ve simdi sorumu sorayim.....

Ben cuma günü( 07.01.) clear blue gülen yüzü yaptim ve bana gülmüstü bu durumda teste yazdigina göre yum.24-36 saat arasi catliyor buna görede en gec 9 unda yumurta catladi demekki akintidan öyle anladim cat.sonraki 14 gün sonra adet olunuyor buda 23 Ocaga denk gelmesi gerek diyelimki adettin 15.günü yumurta catlayacak buda 6-7 ocak a denk gelir buna göre ben subatta deneme yapabilirim tabi yumurta takibi ve catlatma ignesi takviyeli ne diyon yapammi eger subat 6 dan itibaren olursa?

kızlar hepinize günaydın benim işler birazcık yoğun yine geçmişi okumaya çalıştım bitiremedim bitirince hemencecik gelicem mucuuuk muucuuuuuuuuuuuuukkk

günaydın kızlar viktorya haberini bir hafta önce bende okumuştum sebze ağırlıklı besleniyormıuş liza bendede spiral var çıkarttırsam vücudum birz dinlense diyorum malum kanama fazla oluyor elara bide spirallerde bakır varmış hani onun da erkek bebek için erken yada geç çıkarılmasının bir artı yada eksisi varmıdır sence ne düşünüyosun:44:

haskena cvp vercem sana kızımı emziryom şuıan
bişi sorcam bu benim alıntıyı kayıtmı etmiştin yoksa gecmişe tekrar bakıpmı buldun

canım spiralden sonra vücudu dinlendirmeye ihtiyaç yokki.
ben ikincide dinlenmeden kaldım.
hatta o kadarki çıkardıktan 15 gün sonra test pozitif çıktı:)))

lizacım onun için demiştim hemen hamile kalınırsa spiralin etkisi olurmu cinsiyette benimde kızım olmuştu ondan

şu güzelligee bakınn maşallah.sabah sabah içim acıldııı
resmin üstüne tıklayın büyüyor resim

Eklentiler

• $163650_188435051182310_100000474483886_641268_2755209_n.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 39
haskena günaydın canım bazı yerlerde lekeyi ilk gün kabul ediyorlar senin doktorun sölediği daha mantıklı yoksa benim adet döngüm 28 17 18 ve 19. gün yumurtlamam oluyodu oda çok geç geliyodu bana

ayy haskenacım denemelere başlıyon gariii çk sevindim yaa ama canım sen bi okut kendını ALLAH gönlündekını versın kucağına

valla bu konuyu bende merak ediyorum bernilcim. izmir , istanbul , ankarada yaptıran doktorlar varmış ama acaba bizler için yaptıracak doktor bulabilirmiyiz ki ? ben kontrole gidince sorcam doktoruma bakalım.

senın ılkı sezeryanı cnm..ama vakumla cekıyolarmıs cocugun kafasını

buda beyınde hasar bırakabılıyomus cok ıyı karar ver cnm bence

ewet lızacım sezeryan cnm

çok tatlı maşallah bizim benim üç kızım var onlarda çok güzel bide yakışıklı erkek bebek resimleri göster ben kız çocuklarını erkek çocuklardan daha çok severim yine kız doğurasım geliyo yapma lütfen

ay evet bayağı azaldık
hayırlısı bakalım sırada kim var :)
günlerimle ilgili yazıyı okudunmu Elara
yumurtlama günüme denk geliyo

evet okudum cnm.maşallahh her ay denk geliyor sana
herşey lehinee iyi degerlendirrr

yalnış anlamışın Liza. otur 0 verdim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…