- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.121
bengu sıvı alma.depodaki çişi kullan:)
6-7-8-9-10 şubat erkek günlerin
kızına hamile kaldıgın zamandaki son adet tarihin kactı?
o zaman sizi kıramayacağım canlarım biraz sıvı alayım eczaneye gidiyorum birazdan.dua edin ne olur...
kızlar sezeryandan sonra normal dogum yapan duydunuzmu ???
bengu sıvı alma.depodaki çişi kullan:)
kızlar sezeryandan sonra normal dogum yapan duydunuzmu ???
günaydın kızlar viktorya haberini bir hafta önce bende okumuştum sebze ağırlıklı besleniyormıuş liza bendede spiral var çıkarttırsam vücudum birz dinlense diyorum malum kanama fazla oluyor elara bide spirallerde bakır varmış hani onun da erkek bebek için erken yada geç çıkarılmasının bir artı yada eksisi varmıdır sence ne düşünüyosun:44:
valla bu konuyu bende merak ediyorum bernilcim. izmir , istanbul , ankarada yaptıran doktorlar varmış ama acaba bizler için yaptıracak doktor bulabilirmiyiz ki ? ben kontrole gidince sorcam doktoruma bakalım.
lizacım onun için demiştim hemen hamile kalınırsa spiralin etkisi olurmu cinsiyette benimde kızım olmuştu ondan
ay evet bayağı azaldık
hayırlısı bakalım sırada kim var :)
günlerimle ilgili yazıyı okudunmu Elara
yumurtlama günüme denk geliyo
:) sağol canom.sanırım anladım.hem yumurtlama gününde tek ilişki olacak.hemde kadın erkek bedensel olarak artılarda duygusal olarak eksilerde olmalı.ben en iyisi şöyle yüzde yüze yakın oranları bulursam yumurtlama günümde değerlendireyim o günü..
ayy haskenacım denemelere başlıyon gariii çk sevindim yaa ama canım sen bi okut kendını ALLAH gönlündekını versın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?