bebek cinsiyet belirleme..

berracım bence riske atma kendini ve bebeğini zaten doktorlarda tavsiye etmiyo dikişlerin açılma riski varmış benimde üç sezeryan hatta ikincide dikişlerim incelmiş zar gibi kalmış bebeğin saçları görünüyormuş kendini ve bebeğini düşün bence

Haskena haklısın valla biz kalıyoz kız
ama bizde ağır ve emin adımlarla gideceğiz dimi

Bahanemizde hazir :78:

kızlar hepinize günaydın benim işler birazcık yoğun yine geçmişi okumaya çalıştım bitiremedim bitirince hemencecik gelicem mucuuuk muucuuuuuuuuuuuuukkk

Tatli cadim ne zamandir seninle sohbet etmeyi özledim cabuk gel emmi....

haskena cvp vercem sana kızımı emziryom şuıan
bişi sorcam bu benim alıntıyı kayıtmı etmiştin yoksa gecmişe tekrar bakıpmı buldun

Gecmise bakip buldum canim kayit nasil yapiliyo bilmiyorum.........Unutma ben taktirlik nota sahip ögrencilerdenim dersimi iyi calisirim....

haskena günaydın canım bazı yerlerde lekeyi ilk gün kabul ediyorlar senin doktorun sölediği daha mantıklı yoksa benim adet döngüm 28 17 18 ve 19. gün yumurtlamam oluyodu oda çok geç geliyodu bana

Günaydin topigin yeni rengi 3 prenses annesi masaAllah canim ya herseyi arastiriyon cok dedektif gördüm seni:82:

ayy haskenacım denemelere başlıyon gariii çk sevindim yaa ama canım sen bi okut kendını ALLAH gönlündekını versın kucağına

Canim Haci teyzem 15 Ocakta Türkiyeden dönüyo haftasonu hosgeldine gidecem okutururum sagol canim benim insaAllah can dostlarimin sayesinde olacak ah ah ben ne yollardan gectim de 2.yi doguramadim bu defa olacak insaAllah sizlerin dualari ile.....

senındemı 3 sezeryan cnmmm

cnm tabiki yappp.bence cok iyi denk gelmiş...
yumurtan kendiliginden catlıyorsa ve bunu anlıyorsan ki clear blue de varmış ,bence cat ignesi olma.
onun yan etkileri cok.agrı sızı cok yapıyor,catlamadıgı zaman kist oluşuyor yada regliyi geciktiriyor.
sen dest yaptıgında hamile olmadıgın halde pozitif veriyor.
yum takibi yaptır sadece
deneme yapmadan yine konuşalım eksikler varsa tamamlayalım cnm

bernil nasıl oluyor o ya nasıl okutuyosun merak ettim benimde bi tanıdığım var dört oğlu var kızlar hep ya hamileyken yada doğduktan sonra ölüyodu bende inanıyorum ona

Gecmise bakip buldum canim kayit nasil yapiliyo bilmiyorum.........Unutma ben taktirlik nota sahip ögrencilerdenim dersimi iyi calisirim....

...

ben o mesajı yazalı bayaa olduuu.iyi bulmuşunn maşallahhhama araamana gerek yoktu cnm yaa sorsaydın tekrar bakardım sana.
mesaj yazdıgım halde yazmadıgımı iddia edenlere kapak olsun.isteyip aranınca bulunuyormuşş demekkii.

deneme yapıp hamile kalamayanlar
umut
mimoza
bestembenim
ezel

bu 4 kişi hamile kalsa rahatlıcammmm cok sevincemmmm
ben bu ay hepinizden ümitliyimmm

qwert de hamiş o patladı nihayettt

Elara canımsın yaaa böyle yazıyorsunuz ben burda duygulanıyorum resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya biirbirimizin gönlündekilerin olmasını böyle istiyoruz ya çok mutlu oluyorum Rabbim sizden razı olsun

hayırrrrrrr sen kesinn hamilesinnnnn
ya bak kimseye bu kadar ısrar etmedim(dermişim) lütfenn test yap haber ver
catlarız yarına kadar yaaa

bencede bengü kesin hamilesiiinnn içime doğdu resmen yaaa

Haskenaaaaa ben geldiim tatlı dilli bacıımmm çok özledim seniiiiiiiii

himaliaaaaaa hoşgeldinn nasılsınn
tekrar gittinmi doktora naptınn.kesinleşti erkek oldugu dimi????

canım merhaba hepinizi özledim.sabah bi bakma fırsatım oldu çok kişi katılmış.herkea istediğine kavuşmuş.belki sudesoyleme bi mucize oluverir.diğer hamişler de artmış.quvet e de sevindim.bana gelince çok yoğundum.hafta sonları sürekli işim var takipil olduğu için zaman bulamaım.ankaraya dönünce hemen size şöyle bakma fırsatım oldu.ama herkeze sevindim.yoğunluktan doktora gidemedim.24 25 ocakta gideceğim.bakalım benimki nasıl teyzesi.kocaman karnım var ama çok hızlıyım.her iş başımda.ayrıca momofa da çok sevindim yaaa.uğraştığına değmiş.darısı hasenkaya inşallah.bi süre daha giremeyebilirim.kendinize iyi bakın.değişik bir durum olursa yazarım.kendine iyi bak sevgiler.:79:

senın ılkı sezeryanı cnm..ama vakumla cekıyolarmıs cocugun kafasını

buda beyınde hasar bırakabılıyomus cok ıyı karar ver cnm bence

ewet lızacım sezeryan cnm

haklısınız kızlar. kızımda sezeryan olmuştum. aslında herşeyim normaldi ama korktum yapamayacağıı düşündüm ve sezeryan istedim. kızım artık 7 yaşında. aradan 7-8 yıl geçmiş olacak . acaba yine de dikişlerde sorun olurmu ? çünkü normal doğum yapmayı çok istedim. o duyguyu yaşamak güzel olsa gerek. ama tabi bebeğim ve benim sağlığım için riskliyse yapamam.

senın ılkı sezeryanı cnm..ama vakumla cekıyolarmıs cocugun kafasını

buda beyınde hasar bırakabılıyomus cok ıyı karar ver cnm bence

ewet lızacım sezeryan cnm

haklısınız kızlar. kızımda sezeryan olmuştum. aslında herşeyim normaldi ama korktum yapamayacağıı düşündüm ve sezeryan istedim. kızım artık 7 yaşında. aradan 7-8 yıl geçmiş olacak . acaba yine de dikişlerde sorun olurmu ? çünkü normal doğum yapmayı çok isterdim. o duyguyu yaşamak güzel olsa gerek. ama tabi bebeğim ve benim sağlığım için riskliyse yapamam.

bberraa normal dogumu her kadının tatması lazım diye düşünüyorum.muhteşemm bi olay bencee.
cocugunu hakkıyla catır çutur doguruyon. sezeryan olanlar lütfen alınmasın onlarda cok sıkıntı cekiyorlar sonrasında
normal dogumunda sonrası cok güzel.sanki hiç dogum yapmamışsın gibi oluyorsunn.
bak benim altta 3 yada 4 dikişim var ve hiç belli bile degil.agda yaparken iyice bakıyom neresi diye:))
bence şartlar uygun olursa,normal dogum taraftarı bi doktor bulabilirsen normal dogum yapmanı tavsiye ederim

teyzemin görümcesi 4 erkek cocuk dogurdu peşpeşe.
kadının ilk dogumu sezeryandı.2 yıl sonra tekrar dogum yaptı ve normaldi.
kalan 2 dogumu yine normal oldu.

neyse kızlar ben kactım ıslerımı bıtıreyım

pazara cıkıcam bıraz sıkıldım... Haskenacım hadı hayırlısı

ıns ılk denemende yakalarsın oglunu bıtanem

şu güzelligee bakınn maşallah.sabah sabah içim acıldııı
resmin üstüne tıklayın büyüyor resim

Oy oy oy kurban olurum ben onu veren Yaradana kiz vallahada kiz cocuklari baska bir güzellik ya aman oglanin adi var kizlarin tadi var kiz olsunda camurdan olsun her anaya bir kiz lazim............

Tamam canim bende aslinda cat.ignesinden tirsiyordum 3,5 atiyom yani ya zarari olursa diye ......Cevabin icin danke meine süß......

haskenacım clear blunun fiatı ne kadar söylermisin

Canim ben yurtdisindayim burada 7 kullanimlik digital olanlar30 Euro ömürlük kullanimlik olanlar da 129 euro test cubuklarida biraz pahali 20 tanesi 30 Euro civari...........

Ben yazdigim cevaplarida aldigim cevaplarida iyi takip ederim hafiza da güclü olunca e birazda zekilik var anladin sen onu........

kız allah seni neresine bakıyosun :))) benimde dikişlerim vardı ama herhalde yok olmuştur :)))

Haskena ne güzel hafızanın iyi olması ben balık gibiyim yaaaaa (( ne yapmalı bilmiyorum güçlendirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…