- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.141
cnm senın o okutman erkek bebekıcınmı yoksa ummusubyan yelı ıcınmıydı???
ümmüsübyan gelincik yılancık için bazı ınsanlarda erkek bebek tutunamazmış bazılarında kız oyuzden okunmak lazım inanırım bole şeylerecanım
Haskena haklısın valla biz kalıyoz kız
ama bizde ağır ve emin adımlarla gideceğiz dimi
kızlar hepinize günaydın benim işler birazcık yoğun yine geçmişi okumaya çalıştım bitiremedim bitirince hemencecik gelicem mucuuuk muucuuuuuuuuuuuuukkk
haskena cvp vercem sana kızımı emziryom şuıan
bişi sorcam bu benim alıntıyı kayıtmı etmiştin yoksa gecmişe tekrar bakıpmı buldun
haskena günaydın canım bazı yerlerde lekeyi ilk gün kabul ediyorlar senin doktorun sölediği daha mantıklı yoksa benim adet döngüm 28 17 18 ve 19. gün yumurtlamam oluyodu oda çok geç geliyodu bana
ayy haskenacım denemelere başlıyon gariii çk sevindim yaa ama canım sen bi okut kendını ALLAH gönlündekını versın kucağına
berracım bence riske atma kendini ve bebeğini zaten doktorlarda tavsiye etmiyo dikişlerin açılma riski varmış benimde üç sezeryan hatta ikincide dikişlerim incelmiş zar gibi kalmış bebeğin saçları görünüyormuş kendini ve bebeğini düşün bence
Elara bu benim biortim sonucum bunu bir kenara birakalim ve simdi sorumu sorayim.....
Ben cuma günü( 07.01.) clear blue gülen yüzü yaptim ve bana gülmüstü bu durumda teste yazdigina göre yum.24-36 saat arasi catliyor buna görede en gec 9 unda yumurta catladi demekki akintidan öyle anladim cat.sonraki 14 gün sonra adet olunuyor buda 23 Ocaga denk gelmesi gerek diyelimki adettin 15.günü yumurta catlayacak buda 6-7 ocak a denk gelir buna göre ben subatta deneme yapabilirim tabi yumurta takibi ve catlatma ignesi takviyeli ne diyon yapammi eger subat 6 dan itibaren olursa?
yalnış anlamışın Liza. otur 0 verdim sana
Gecmise bakip buldum canim kayit nasil yapiliyo bilmiyorum.........Unutma ben taktirlik nota sahip ögrencilerdenim dersimi iyi calisirim....
...
deneme yapıp hamile kalamayanlar
umut
mimoza
bestembenim
ezel
bu 4 kişi hamile kalsa rahatlıcammmm cok sevincemmmm
ben bu ay hepinizden ümitliyimmm
qwert de hamiş o patladı nihayettt
hayırrrrrrr sen kesinn hamilesinnnnn
ya bak kimseye bu kadar ısrar etmedim(dermişim) lütfenn test yap haber ver
catlarız yarına kadar yaaa
bernil nasıl oluyor o ya nasıl okutuyosun merak ettim benimde bi tanıdığım var dört oğlu var kızlar hep ya hamileyken yada doğduktan sonra ölüyodu bende inanıyorum ona
himaliaaaaaa hoşgeldinn nasılsınn
tekrar gittinmi doktora naptınn.kesinleşti erkek oldugu dimi????
senın ılkı sezeryanı cnm..ama vakumla cekıyolarmıs cocugun kafasını
buda beyınde hasar bırakabılıyomus cok ıyı karar ver cnm bence
ewet lızacım sezeryan cnm
berracım bence riske atma kendini ve bebeğini zaten doktorlarda tavsiye etmiyo dikişlerin açılma riski varmış benimde üç sezeryan hatta ikincide dikişlerim incelmiş zar gibi kalmış bebeğin saçları görünüyormuş kendini ve bebeğini düşün bence
senın ılkı sezeryanı cnm..ama vakumla cekıyolarmıs cocugun kafasını
buda beyınde hasar bırakabılıyomus cok ıyı karar ver cnm bence
ewet lızacım sezeryan cnm
haklısınız kızlar. kızımda sezeryan olmuştum. aslında herşeyim normaldi ama korktum yapamayacağıı düşündüm ve sezeryan istedim. kızım artık 7 yaşında. aradan 7-8 yıl geçmiş olacak . acaba yine de dikişlerde sorun olurmu ? çünkü normal doğum yapmayı çok istedim. o duyguyu yaşamak güzel olsa gerek. ama tabi bebeğim ve benim sağlığım için riskliyse yapamam.
şu güzelligee bakınn maşallah.sabah sabah içim acıldııı
resmin üstüne tıklayın büyüyor resim
cnm tabiki yappp.bence cok iyi denk gelmiş...
yumurtan kendiliginden catlıyorsa ve bunu anlıyorsan ki clear blue de varmış ,bence cat ignesi olma.
onun yan etkileri cok.agrı sızı cok yapıyor,catlamadıgı zaman kist oluşuyor yada regliyi geciktiriyor.
sen dest yaptıgında hamile olmadıgın halde pozitif veriyor.
yum takibi yaptır sadece
deneme yapmadan yine konuşalım eksikler varsa tamamlayalım cnm
haskenacım clear blunun fiatı ne kadar söylermisin
ben o mesajı yazalı bayaa olduuu.iyi bulmuşunn maşallahhhama araamana gerek yoktu cnm yaa sorsaydın tekrar bakardım sana.
mesaj yazdıgım halde yazmadıgımı iddia edenlere kapak olsun.isteyip aranınca bulunuyormuşş demekkii.
bberraa normal dogumu her kadının tatması lazım diye düşünüyorum.muhteşemm bi olay bencee.
cocugunu hakkıyla catır çutur doguruyon. sezeryan olanlar lütfen alınmasın onlarda cok sıkıntı cekiyorlar sonrasında
normal dogumunda sonrası cok güzel.sanki hiç dogum yapmamışsın gibi oluyorsunn.
bak benim altta 3 yada 4 dikişim var ve hiç belli bile degil.agda yaparken iyice bakıyom neresi diye:))
bence şartlar uygun olursa,normal dogum taraftarı bi doktor bulabilirsen normal dogum yapmanı tavsiye ederim
teyzemin görümcesi 4 erkek cocuk dogurdu peşpeşe.
kadının ilk dogumu sezeryandı.2 yıl sonra tekrar dogum yaptı ve normaldi.
kalan 2 dogumu yine normal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?