bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı uğurlu olsunn merak etmedim desem yalannnnn :86:

eşim terfi etti genel koordinatör olduu:))) maaşımızada baya güzel bi zam geldi.miktarı sölemeyim
Allah herkese nasip etsinnn.emeklerinin karşılıgını almak cok güzell
ama şuda bir gercek.her başarılı erkegin arkasında bi kadın vardırr .hemen kendimede bi pay cıkardımm

Kızlar bune kalabalık böyle
sanki omuz omuza geziyoz gibi

ona döt döte gibi denirr

Elara hayırl olsun canım

tşkelr cnm

orlistat canım bence doktorun en iyisini yapmış üzülme erken söyleyip bilen var ama bide tersi var o kadar erken yanılma payı çok oluyo bunu bende yaşadım tersi olunca çok daha fazla üzülüyo insan bende herşeyi yaşamışım ya şimdi sizi okudukça anladım bir kere öğrenirsin en güzeli o bernil canım inşallah olur canım olmamasından çok korkuyorum onun için terddütlerim var olur ve bu doğum işini kapatırız canım ben hiç dördüncüyü düşünmüyodum allah ne yazmışsa insan onu yaşıyor

ooo maşaAllah maşaAllah Rabbim bereket versin

yaprakk merhaba bi kaç şey sorucam.ilk sayfada adetten sonra 3 kez ilişki ile yazılmış.senin adetten sonra mı oldu?kaçıncı gün.diyet vb yaptın mı?

kakule amma dolambaclı işin oldu bugün senin
son anda bioritim sayfasını kapatırken dikkatimi cekti.2010 ocak yazmışım.2011 e alışamadım dahaa

bioritim günelrini tekrar yazıyorum.digerelri yalnış olmuş
ocakta yok
şubat 1-2-3-5-6-7-8-9-24-25-26-27-27 kıza yatkın
şubat 4-5 kız günlerin

yaprakk merhaba bi kaç şey sorucam.ilk sayfada adetten sonra 3 kez ilişki ile yazılmış.senin adetten sonra mı oldu?kaçıncı gün.diyet vb yaptın mı?

Canım ben bişi uygulamadım yani bilmediğimden uygulamadım adetim 19 sabahı bitti akşamı oldu ilişki sonra 21 inde gece oldu sonra 23 ünde gece oldu

hayırlı uğurlu olsun canım
inşallah bizimde bu sene iş açısından çok güzel şeyler olur çok borcumuz var çookkk

hahhahaha ben kibar olanı söyleyimde anlayan anlar :))))

11 ekim son adet tarihin
ilişki günelrinde 9-10 ekimmi diyorsun anlamadım ben

Canım ben bişi uygulamadım yani bilmediğimden uygulamadım adetim 19 sabahı bitti akşamı oldu ilişki sonra 21 inde gece oldu sonra 23 ünde gece oldu

güzel olmuş hayırlısı benim hesabıma göre yum günü olan 23 .gece olan tutmuş sanırım.allah utandırmasın.hayırlı ve sağlıklı evlat olsun.

Bu arada çok tebrik ederim canım.. Allah her gününüzü bu günününüz kadar güzel yaşatır umarım. Hep böyle güzel şeyler olsun hayatınızda

Kızlar yavaş yaaa geçmişi okuduğum kadar geri yazıyosunuz mola verin az dinlenin hamileler var çok yorulmasınlar iki sayfa açtım bi ordan okuyom bi ordan kafam karıştı yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…