- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.301
hayırlı uğurlu olsunn merak etmedim desem yalannnnn :86:
Kızlar bune kalabalık böyle
sanki omuz omuza geziyoz gibi
Elara hayırl olsun canım
Kızlar bune kalabalık böyle
sanki omuz omuza geziyoz gibi
eşim terfi etti genel koordinatör olduu:)))maaşımızada baya güzel bi zam geldi.miktarı sölemeyim
Allah herkese nasip etsinnn.emeklerinin karşılıgını almak cok güzell
ama şuda bir gercek.her başarılı erkegin arkasında bi kadın vardırr .hemen kendimede bi pay cıkardımm
ona döt döte gibi denirr
tşkelr cnm
yaprakk merhaba bi kaç şey sorucam.ilk sayfada adetten sonra 3 kez ilişki ile yazılmış.senin adetten sonra mı oldu?kaçıncı gün.diyet vb yaptın mı?
eşim terfi etti genel koordinatör olduu:)))maaşımızada baya güzel bi zam geldi.miktarı sölemeyim
Allah herkese nasip etsinnn.emeklerinin karşılıgını almak cok güzell
ama şuda bir gercek.her başarılı erkegin arkasında bi kadın vardırr .hemen kendimede bi pay cıkardımm
ona döt döte gibi denirr
tşkelr cnm
Ah canım yaa benim durumum bi karışık ki sorma gitsin :) Ama anlatmaya çalışayım. Ben doğum kontrol hapı kullanıyordum 11 ekimde adet gördüm bir daha görmedim ama ayın 9 u ya da onunda hamile kaldım eminim bundan yani normal olması gereken 26 sı falan oluyor sanırım ama ben hapı yeni bırakmıştım diye geç yumurtlama oldu 9-10 ikisinden birinde kaldım. Doğum tarihim 04.08.1982 hadi kolay gelsin ben çıkamadım bu işin içinden bakalım siz çıkabilecek misinizzz :))
şıkıştırma umut
11 ekim son adet tarihin
ilişki günelrinde 9-10 ekimmi diyorsun anlamadım ben
9-10 kasım canım yaaaaaKusura bakma
Canım ben bişi uygulamadım yani bilmediğimden uygulamadım adetim 19 sabahı bitti akşamı oldu ilişki sonra 21 inde gece oldu sonra 23 ünde gece oldu
dosya ekle ardından uplaod diyorum yapmıyor kızlar...
Bu arada çok tebrik ederim canım.. Allah her gününüzü bu günününüz kadar güzel yaşatır umarım. Hep böyle güzel şeyler olsun hayatınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?