- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.261
gızlarrrrrrrr müjdeli haber geldii ,işimiz olduda bitti maşalllahhhh
cok mutluyumm yaaaaa
dualarınız hemen etki ettiii hepinize ayrı ayrı tşkelr:))))
cok mutluyumm yaaaaa
tebrikler canımmm hep mutlu olun inşaAllah
e hadi hayırlısı be elara süper haber bukadar insanın duasını alıyosun valla allah yardım ediyo işte.
sorun değil elaracım yaa ben mi göremedim acaba diye sormadan iki kere daha baktım.bazen bakmadan soranlara kızıyosun ya korktum valla
bioritmi diyodum gerçi sana özelden de msj atmıştım ama belki gelmemiştir msj sorunu yaşıyosunya.
neyse 21 aralık sat tarihimdi 29 04 1979 doğum tarihim 25 günde adet döngüm başka haa bide bu ay olmazsa 15 aralık adet tarihim ona göre bioritmim ne olur yani kız günleri nasıl olur.özel mesajını aldım diyete deneme günleri mi başlıycaz??cevaplar için çok sağol
ezelcim 1 oğlum var 5 yaşında canım şimdi bide kızımız olsun istiyoruz allah nasip ederse.
cok mutluyumm yaaaaa
merhaba kızlar
2 gundur yıne cok kotuyum bugun cok sukur sımdı daha ıyı oldum bı bakıyım dedım gecmısı okuyum gelıyorum
merhaba kızlar
2 gundur yıne cok kotuyum bugun cok sukur sımdı daha ıyı oldum bı bakıyım dedım gecmısı okuyum gelıyorum
boncuk hoşgeldin iyi olmana çok sevindimm
cnm ya cok gecmıs olsun
ıns en yakın zamanda bıter bu bulantılar yaaa
tsk ederım canlarım ama kızımda 4 aya kadar cekmıstım.Allahtankı anacım var yanımda yoksa maf olmustum ben
orlıstat canım senı anlıyorum erkenden ogrenmek hepımız ıasterız ancak nekadar gec ogrenırsen okadar dogru sonuc alırsın sıkma sen canını hıc rabbım saglıklı bır oğlan vermıstır ıns
evet canım benim üçüde sezeryan bernil atlamışım canım sorunu ama çok korkuyorum içimden bi ses durduruyo beni yani araştırırıyorum ama bi sıkıntı oluyo sanki içimde sende aynı durumdasın ne düşünüyosun bilmiyorum sizleri inşallah çok iyi takip edecem ona göre bakacam artık hayırlısı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?