bebek cinsiyet belirleme..

gızlarrrrrrrr müjdeli haber geldii ,işimiz olduda bitti maşalllahhhh
cok mutluyumm yaaaaa
dualarınız hemen etki ettiii hepinize ayrı ayrı tşkelr:))))

cnm kızmakta haksızmıyım peki?
bi cevap aradıgında öle sayfaaları tek tek okumana gerek yok
benim nickime tıkla forumdaki cevaplarıma bak.
orda kendine yazılan mesaj varmı yokmu görürsünn.cokta ugraşmamış olursunn

ARKADAŞLAR AYRICA BİORİTİMLE İLGİLİİ SORULARINIZI ÖZELDEN YAZIN LÜTFEN.ÖZELMESAJ OLDUGUNDA UNUTMUYORUM
AMA CEVABINI SAYAFAYA YAZARIM MESAJ SÜREMDEN DOLAYI.

selam hanımlar gittim dr. a kanımıda verdim neyse uzandım yatağa , dedim dr bey cinsiyet konusundadada bir tahminde bulunursanız sevinirim dedim, aaa mümkün değil anca 16. haftada dedi, sinir oldum, eee bende bu hafta gidip 4 boyutluda başka dr. a baktırmazmıyım, sinir oldum, hani bakıpta birşey belli olmuyor dese tamam bir prensesim olacak diyeceğim bu bakmadan öyle didi...
kızlar normal usg de 12. haftada belli olmadımı sizinki yahu...

elara merhaba canim,

ozel mesajda atmistim gerci,

cok zahmet olmazsa ve vaktin varsa benim bioritmime de bakar misin?

su an da hamileyim
SAT : 22.11.2010
dogum tarihim: 27.05.1980
adet siklusu :28 gun

sagol simdidenn

elara cnm cok sevındım ısınızın olmasına gozunuz aydın cnm
masallah nekadar cok yazmıssınız hepsını okumak ısterdım ama aklımda kalmıyor sızlerı cok ozluyorum anneme bu sabah dıyorumkı kızlar olsaydı hangı kızlar dıyor bana .

boncuk hoşgeldin iyi olmana çok sevindimm

cnm ya cok gecmıs olsun

ıns en yakın zamanda bıter bu bulantılar yaaa

tsk ederım canlarım ama kızımda 4 aya kadar cekmıstım.Allahtankı anacım var yanımda yoksa maf olmustum ben

orlıstat canım senı anlıyorum erkenden ogrenmek hepımız ıasterız ancak nekadar gec ogrenırsen okadar dogru sonuc alırsın sıkma sen canını hıc rabbım saglıklı bır oğlan vermıstır ıns

KAKULE
ocak 15 de adet olursan ;
ocak ayında kıza yatkın günlerin 29-30-31
senin tahmini yum günün 26 ocak.22-23-24 ocak ta ilişkiler uygun(hergün )
ama bu tarihlerde erkege yatkın.karar seninnn

şubat günlerinide yazıyorum not al
1-2-3-4-5-6-24-25-26-27-28 kız günlerin
7-8-23 kıza yatkın

inşallah canım bu aralar bu konuya o kadar yoğunlaştımki hep aynı şeyi düşünür oldum, burda 4 boyutlu usg 12 lira girmesi baktırması, bende o şekilde öğrenirim birde cd si olur elimde..

cnm hıc korkma ya benım arkadas hemde pespese yaptı sezeryanla 4.yu

benımde 3 sezeryan ıns 4.de yakalayacaz pıpılıyı:)) artık kapayacagız bebıs ıslerını

ınsssssssssssssss..............

selam kızlarrr
bende kasım annesiyim 2 yaşında bi kızım var topiclerde dolaşırken rastladım size bu aralar 2,bebeği düşünmeye başladım hayırlısıyla bide oğlum olsun istiyorum ama herşeyden önce hayırlısını istiyorum geçmişe bakayım dedim amma çok sayfa var:)benide kabul edermisinizzz

kızlar slmm işim erken bitti erken gireyim dedim iyikide girmişim yani dün gece 3100 de bırakmıştım maşaallah amma yazmışsınız iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya başlayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…