- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.281
Yapragin oglu topigin asi aykiri bebegi
Canim ya kizim dün pek huysuzdu havalar soguk yuvada cocuklari disari cikartmislar birde yagmur yagmisti üstü basi islanmis tabi degistirmis yedekleri ile bi gittim dolabi islak kiyafet dolu valla korkuyom insaAllah hasta olmaz aldigimdandir cok huzursuzdu sabah biraktim yuvaya her an tel.acip gel al diyebilirler aslinda ben gitmesini istemedim ama agladi gitmek icin kiyamadim .....
Dökül bakalim bilgileri nasil yaptin ogluslarini Allah bagislasin insaAllah bu bebeginde kizdir.....
Canim benim doktorum tam kirmizilari gördügün günü ilk gün kabul edeceksin dedi kahverengi lekeler eskilermis......
Kiz bendede ayni bence biz bu ay tutururuz kiz ana topikte bir sen bir ben agir toplar kaldi ..........
A cok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin ..................
Sanada günaydin fistik kiz ikinci Berra oldun yapsana artik su testi hamilesin diyom ama insaAllah 28 Araliktakinde hamis kalmissindir kiz senin en son 13 Aralikti ...
Ay sorma bizdede vardi kanal acma calismasi herüf dediki bu ay tamam kanallarda acildi artik engel kalmadi.......
inşallah canım bu aralar bu konuya o kadar yoğunlaştımki hep aynı şeyi düşünür oldum, burda 4 boyutlu usg 12 lira girmesi baktırması, bende o şekilde öğrenirim birde cd si olur elimde..
hosgeldın cnm rabbım gonlune gore verır ınsselam kızlarrr
bende kasım annesiyim 2 yaşında bi kızım var topiclerde dolaşırken rastladım size bu aralar 2,bebeği düşünmeye başladım hayırlısıyla bide oğlum olsun istiyorum ama herşeyden önce hayırlısını istiyorum geçmişe bakayım dedim amma çok sayfa var:)benide kabul edermisinizzz
hosgeldın cnmkızlar slmm işim erken bitti erken gireyim dedim iyikide girmişim yani dün gece 3100 de bırakmıştım maşaallah amma yazmışsınız iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya başlayım ben
cnm gozun aydın ıns hayırlı olur hakkınızdaaa
selam hanımlar gittim dr. a kanımıda verdim neyse uzandım yatağa , dedim dr bey cinsiyet konusundadada bir tahminde bulunursanız sevinirim dedim, aaa mümkün değil anca 16. haftada dedi, sinir oldum, eee bende bu hafta gidip 4 boyutluda başka dr. a baktırmazmıyım, sinir oldum, hani bakıpta birşey belli olmuyor dese tamam bir prensesim olacak diyeceğim bu bakmadan öyle didi...
kızlar normal usg de 12. haftada belli olmadımı sizinki yahu...
elara merhaba canim,
ozel mesajda atmistim gerci,
cok zahmet olmazsa ve vaktin varsa benim bioritmime de bakar misin?
su an da hamileyim
SAT : 22.11.2010
dogum tarihim: 27.05.1980
adet siklusu :28 gun
sagol simdidenn
elara cnm cok sevındım ısınızın olmasına gozunuz aydın cnm
masallah nekadar cok yazmıssınız hepsını okumak ısterdım ama aklımda kalmıyor sızlerı cok ozluyorum anneme bu sabah dıyorumkı kızlar olsaydı hangı kızlar dıyor bana .
inşallah canım bu aralar bu konuya o kadar yoğunlaştımki hep aynı şeyi düşünür oldum, burda 4 boyutlu usg 12 lira girmesi baktırması, bende o şekilde öğrenirim birde cd si olur elimde..
kızlar slmm işim erken bitti erken gireyim dedim iyikide girmişim yani dün gece 3100 de bırakmıştım maşaallah amma yazmışsınız iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya başlayım ben
selam kızlarrr
bende kasım annesiyim 2 yaşında bi kızım var topiclerde dolaşırken rastladım size bu aralar 2,bebeği düşünmeye başladım hayırlısıyla bide oğlum olsun istiyorum ama herşeyden önce hayırlısını istiyorum geçmişe bakayım dedim amma çok sayfa var:)benide kabul edermisinizzz
tşkler cnmmm.aminn
bazı doktorlar erken tahminde bulunmaktan kacıyorlar yanılmamak için
aslında en iyisi böle .ilk haftalardaki tahminler yanıltıcı olabiliyor,sonrasında hayal kırıklıgı yaşanıyorr
bebeginin usg resmini aldınmı .doktor yapmadıysa ben yaoayım sana bi tahmin:))
selam kızlarrr
kızlar slmm işim erken bitti erken gireyim dedim iyikide girmişim yani dün gece 3100 de bırakmıştım maşaallah amma yazmışsınız iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya başlayım ben
En erken ne zaman belli oluyordu bu cinsiyet ya sanki ben diğerlerinde 3 aylık söylemişti doktor diye hatırlıyorum ama ??
gızlarrrrrrrr müjdeli haber geldii ,işimiz olduda bitti maşalllahhhh
cok mutluyumm yaaaaa
dualarınız hemen etki ettiii hepinize ayrı ayrı tşkelr:))))
merhaba kızlar
2 gundur yıne cok kotuyum bugun cok sukur sımdı daha ıyı oldum bı bakıyım dedım gecmısı okuyum gelıyorum
umut nerelerdeeeee kızlar
KAKULE
ocak 15 de adet olursan ;
ocak ayında kıza yatkın günlerin 29-30-31
senin tahmini yum günün 26 ocak.22-23-24 ocak ta ilişkiler uygun(hergün )
ama bu tarihlerde erkege yatkın.karar seninnn
şubat günlerinide yazıyorum not al
1-2-3-4-5-6-24-25-26-27-28 kız günlerin
7-8-23 kıza yatkın
hoşgeldin nezaman düşünüyorsun?
:))) sorma bugünelrde pek yogun burasıı
sende h.g cnm
dogum tarihini
ilişki günlerini
adet döngün
son adet tarihini ver tahminde bulanalım
kakule bu arada diet ve takviyeelre en az 2 ay öncesinden başlamak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?