bebek cinsiyet belirleme..

Ahhhh Ah bilgiyle olsa öyle bi dökülürdüm ki :) Ama malesef nasıl oldu bilmiyorum oğluşlar :) Sanırım erkek istiyorsun sen de umarım allah kalbine göre verir canım.

Bu arada herkese merhabalarrr...... Ben yeniyim ya daha ismen selamlayamıyorum bi süre idare edin artık beni :)

En erken ne zaman belli oluyordu bu cinsiyet ya sanki ben diğerlerinde 3 aylık söylemişti doktor diye hatırlıyorum ama ??

hosgeldın cnm rabbım gonlune gore verır ıns

kızlar slmm işim erken bitti erken gireyim dedim iyikide girmişim yani dün gece 3100 de bırakmıştım maşaallah amma yazmışsınız iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya başlayım ben
hosgeldın cnm

cnm gozun aydın ıns hayırlı olur hakkınızdaaa

tşkler cnmmm.aminn

bazı doktorlar erken tahminde bulunmaktan kacıyorlar yanılmamak için
aslında en iyisi böle .ilk haftalardaki tahminler yanıltıcı olabiliyor,sonrasında hayal kırıklıgı yaşanıyorr
bebeginin usg resmini aldınmı .doktor yapmadıysa ben yaoayım sana bi tahmin:))

elara merhaba canim,

ozel mesajda atmistim gerci,

cok zahmet olmazsa ve vaktin varsa benim bioritmime de bakar misin?

su an da hamileyim
SAT : 22.11.2010
dogum tarihim: 27.05.1980
adet siklusu :28 gun

sagol simdidenn

özelden mesajını aldım.gece müsait oldugumda bakabilriim.

tşkler cnmm hoşgeldin sendeee.birazdaha ii olmana sevindimmm.

inşallah canım bu aralar bu konuya o kadar yoğunlaştımki hep aynı şeyi düşünür oldum, burda 4 boyutlu usg 12 lira girmesi baktırması, bende o şekilde öğrenirim birde cd si olur elimde..

çok uygun fiyatı bence mutlaka gir içinde kalacağına

kızlar slmm işim erken bitti erken gireyim dedim iyikide girmişim yani dün gece 3100 de bırakmıştım maşaallah amma yazmışsınız iyi haberler vardır inş. geçmişi okumaya başlayım ben

hoşgeldin yapraakkk kaç aylık oldun sen kııızzz

hoşgeldin lavinya inşaAllah Rabbim senin de gönlğne göre verir

aldım şekerim dur yükleyeyim ...

cnma rkadaslarım yavasyan mıdem basladı anneme yatmaya cıkıyorum ben opuyorum sızlerı rabbım hepınızın gonlune gore versın ıns.ıns guzel guzel mujdelı haberler alırız

hoşgeldin nezaman düşünüyorsun?

:))) sorma bugünelrde pek yogun burasıı
sende h.g cnm

En erken ne zaman belli oluyordu bu cinsiyet ya sanki ben diğerlerinde 3 aylık söylemişti doktor diye hatırlıyorum ama ??

dogum tarihini
ilişki günlerini
adet döngün
son adet tarihini ver tahminde bulanalım

gızlarrrrrrrr müjdeli haber geldii ,işimiz olduda bitti maşalllahhhh
cok mutluyumm yaaaaa
dualarınız hemen etki ettiii hepinize ayrı ayrı tşkelr:))))

hayırlı uğurlu olsunn merak etmedim desem yalannnnn :86:

merhaba kızlar
2 gundur yıne cok kotuyum bugun cok sukur sımdı daha ıyı oldum bı bakıyım dedım gecmısı okuyum gelıyorum

umut nerelerdeeeee kızlar

canım nasılsın hoşgeldin bebişimiz nasıl ?? düzeldinmi

elara kararsız kaldım bak şimdi.senin tezine göre yumurtlamadan önce yapmam lazım lazım kız için ama o da erkeğe yakın diyosun.şubata da baktım dediğin tarihler hep yumurtlamadan sonra oluyo naapmamı önerirsin acaba.ben gene diyete devam edip adet bittikten hemen sonra çalışmalara başlıyım mı ne dersin 26 ocak yumurtlama günümse 22-23-24 bu iş bitsin artık yaa artık allaha bırakıyorum gerisini hayırlısını versin.

hoşgeldin nezaman düşünüyorsun?

:))) sorma bugünelrde pek yogun burasıı
sende h.g cnm

dogum tarihini
ilişki günlerini
adet döngün
son adet tarihini ver tahminde bulanalım

Ah canım yaa benim durumum bi karışık ki sorma gitsin :) Ama anlatmaya çalışayım. Ben doğum kontrol hapı kullanıyordum 11 ekimde adet gördüm bir daha görmedim ama ayın 9 u ya da onunda hamile kaldım eminim bundan yani normal olması gereken 26 sı falan oluyor sanırım ama ben hapı yeni bırakmıştım diye geç yumurtlama oldu 9-10 ikisinden birinde kaldım. Doğum tarihim 04.08.1982 hadi kolay gelsin ben çıkamadım bu işin içinden bakalım siz çıkabilecek misinizzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…