- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.321
bioritime göre erkege yatkın
Kızlar yavaş yaaa geçmişi okuduğum kadar geri yazıyosunuz mola verin az dinlenin hamileler var çok yorulmasınlar iki sayfa açtım bi ordan okuyom bi ordan kafam karıştı yawwww
Ama yaaaaTamam belki 6 sı 7 si 8 i de olabilir 6 sıyla 10 u arası diyelim biraz zorlasan diyorum belki döner kıza hı
hayırlı uğurlu olsun canım
inşallah bizimde bu sene iş açısından çok güzel şeyler olur çok borcumuz var çookkk
6-7 kıza yatkın
8 nötr
9-10 erkege yatkın
saol canım bende öyle tahmin ediyorum 23 de akıntıyı ve ağrıyı hissettim sonra battı balık yan gider bugünde deneyelim dedim sanırım o tuttu hayırlısı inş.güzel olmuş hayırlısı benim hesabıma göre yum günü olan 23 .gece olan tutmuş sanırım.allah utandırmasın.hayırlı ve sağlıklı evlat olsun.
aynennn bende bugün cok bakaamadım gecmişee
gece müsait oldugumda bakarım artıkın.sende cok yorma kendini cnm.okumasanda olur boşver:)
belki 10 kez denedim dosya yüklenmesinde bir hata oluştu diyor, sonra tekrar deneyeceğim...
özelden mesajını aldım.gece müsait oldugumda bakabilriim.
.
cnm senin 7-8 haftalık usg resmşnde bebek nerdeydii
benim bugün aklımm bi karış havadaa.sen 13 haftalıksın.ben 7-8 hafatlık usg resmi diye düşünüyorum:))) o endnele ekle resim demiştim.
kakule amma dolambaclı işin oldu bugün senin
son anda bioritim sayfasını kapatırken dikkatimi cekti.2010 ocak yazmışım.2011 e alışamadım dahaa
bioritim günelrini tekrar yazıyorum.digerelri yalnış olmuş
ocakta yok
şubat 1-2-3-5-6-7-8-9-24-25-26-27-27 kıza yatkın
şubat 4-5 kız günlerin
kız herkese yer var burda
zaten hamileler gidiyo anacım
ama bizim koltuklar boşalmadı henüz ona göre
oooooo cok kalabalık burası ya
herkese cooooook slmlar
oooooo cok kalabalık burası ya
herkese cooooook slmlar
sağa yatık uzun şekilde
çok sevindim bol kazançlardilerim umarım hep güzel haberler alırsınız
birde bebek haberi ile yuvanızda mutlu mesut yaşarsınız
zaten bebekler kısmetleri ile gelirmiş sıra sende elara senin müjdeni bekliyoruz
sağa yatık uzun şekilde
8 haftalık usg demi bu şekilde kızzz o zaman erkek oluyor diye biliyorum Elara öyle diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?