bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar yavaş yaaa geçmişi okuduğum kadar geri yazıyosunuz mola verin az dinlenin hamileler var çok yorulmasınlar iki sayfa açtım bi ordan okuyom bi ordan kafam karıştı yawwww

aynennn bende bugün cok bakaamadım gecmişee
gece müsait oldugumda bakarım artıkın.sende cok yorma kendini cnm.okumasanda olur boşver:)

6-7 kıza yatkın
8 nötr
9-10 erkege yatkın

Eeeeee hayırlısı demekten başka çare yok doktora gidince öğrenicem artık bakalım .... İnşallah söyler gittiğimde çok merak ediyorum çünkü öğrensem rahatlıcam.. Erkekse de allah sağlıklı sıhhatli kucağımı almayı nasip etsin ...

güzel olmuş hayırlısı benim hesabıma göre yum günü olan 23 .gece olan tutmuş sanırım.allah utandırmasın.hayırlı ve sağlıklı evlat olsun.
saol canım bende öyle tahmin ediyorum 23 de akıntıyı ve ağrıyı hissettim sonra battı balık yan gider bugünde deneyelim dedim sanırım o tuttu hayırlısı inş.
aynennn bende bugün cok bakaamadım gecmişee
gece müsait oldugumda bakarım artıkın.sende cok yorma kendini cnm.okumasanda olur boşver:)

O zaman anlamıyom boş boş katılıyom gibi geliyo yavaş yavaş geceye kadar yolu var okurum anlayamamıştım anladım şimdi eşinden dolayı tebrikler Allah hep güzel şeyler yaşatsın sana inş.

belki 10 kez denedim dosya yüklenmesinde bir hata oluştu diyor, sonra tekrar deneyeceğim...

cnm senin 7-8 haftalık usg resmşnde bebek nerdeydii
benim bugün aklımm bi karış havadaa.sen 13 haftalıksın.ben 7-8 hafatlık usg resmi diye düşünüyorum:))) o endnele ekle resim demiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sevindim bol kazançlar dilerim umarım hep güzel haberler alırsınız
birde bebek haberi ile yuvanızda mutlu mesut yaşarsınız
zaten bebekler kısmetleri ile gelirmiş sıra sende elara senin müjdeni bekliyoruz

valla haa bugün nedir bu karışıklık ocakta yok derken ocak hepten erkek miii??bu bioritm kaldıysam ben hiç kız doğuramıycam anacım.dediği tarihler yumurtlamadan sonra netcem ben

kız herkese yer var burda
zaten hamileler gidiyo anacım
ama bizim koltuklar boşalmadı henüz ona göre

umutcum arada gidiyorum yemeğe bakıyorum yeriniz rahatlasın diye
senin koltuk bu ay boşalır gibime geliyo

cnm cok sagolll inşallahhh herkessin gönlüne göre evrsin Rabbim.
sen buay denicektin galiba ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…