bebek cinsiyet belirleme..

anladım kızlar gönlümdekinin olması mucize olacak galiba neyse 4 boyutludan sonra kesin olarak söylerim yazarız listeye...

ayy kıyamam sana canım beniiimmm Rabbim gönlündekini nasip etsin canım arkadaşım ama ben erkek hissettim nedense
bizimde olay varmısın yokmusuna döndü kutunda ne var hesabı

anladım kızlar gönlümdekinin olması mucize olacak galiba neyse 4 boyutludan sonra kesin olarak söylerim yazarız listeye...

cnm sen niye bu kadar karamsarsın yaa
bioritim,kese olayı,yada takvimler filan illaa tutcak diye bişi yokkiii
bunların hepsi kız olup oglu olanlarıda cok okudumm,yada tersi olanını.

cnm sen niye bu kadar karamsarsın yaa
bioritim,kese olayı,yada takvimler filan illaa tutcak diye bişi yokkiii
bunların hepsi kız olup oglu olanlarıda cok okudumm,yada tersi olanını.

aslında en büyük sebebi eşim ve kendi tarafımda nerdeyse hiç erkek çocuk yok, çok merak ediyorum bu duyguyu, artık şu zincirinde kırılmasını istiyorum...

kızlar bizim gelinin bioritim,çin takvimi,yumdan 2 gün önce iliişki filan hep kızda
ama 8 haftalık usg resminde bebek solda.buna görede erkek.cok merak ediyorum hangisi olcak diye.
sizcene olur ???

allah ne mucizeler gerçekleştiriyo canım elaaranın dediği gibi bütün yöntemleri deneyip tutmayanda çok herşeyi sebeplerle veriyo ama öyle zamanlarda sebepsiz neler veriyo örneek olsun die, hz meryem gibi önce dua sonra tevekkül herşeyi allahtan isteyip sebeplere sarılıyoruz

ayy gidiyom ben daha yemek yapcam.
canımm kocacıma güzel yemek yapayım.malum fiki fikiyle ödüllendircemicem ,yemekleee ödüllendiriyim dimi.
haydinnn kalın saglıcaklaaa:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…