bebek cinsiyet belirleme..

ayy gidiyom ben daha yemek yapcam.
canımm kocacıma güzel yemek yapayım.malum fiki fikiyle ödüllendircemicem ,yemekleee ödüllendiriyim dimi.
haydinnn kalın saglıcaklaaa:79:

Merhaba
formu sürekli takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü sayfaların hızına yetişemiyorum. Senden benim de bir ricam olacak, eğer sana zahmet olmazsa benim bebeğimin cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapabilirmisin.
Ben şu anda sat a(9 ekim) göre13+3 üm ama bebek ultrasonda 3 gün önden gidiyor muhtemelen 20 ya da 25 ekim arasında hamile kaldım. sol yumurtalığımdan hamile kalmışım 8. haftaki ulrtasonda bebeğimiz sağ taraftaydı. bunlar dışında doğum tarihim gerekli mi bilmiyorum ama 18 ekim 1981 saat 11:05 de doğmusum. şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler

ayy gidiyom ben daha yemek yapcam.
canımm kocacıma güzel yemek yapayım.malum fiki fikiyle ödüllendircemicem ,yemekleee ödüllendiriyim dimi.
haydinnn kalın saglıcaklaaa:79:

kız bak şimdi benim jeton düştü sizin dün geceki fiki fiki senin kanalları açmakla kalmamış kocanında kanalları açmış

yeminle kahkaha attım burda ay alemsinnnn
burda yanımda çalışan bi çocuk var abla noluyoooo diyor

umut sen bunları dinlersen daha çook kahkaha atarsın canım.baksana hepsi delü

şu yumurtlama günü var ya yumurtlama günü ben o günü bir bulsam
eee ezel napıcan kiii

kızlar bizim gelinin bioritim,çin takvimi,yumdan 2 gün önce iliişki filan hep kızda
ama 8 haftalık usg resminde bebek solda.buna görede erkek.cok merak ediyorum hangisi olcak diye.
sizcene olur ???

bence erkek içime öyle doğdu

benim kutudan küçük çıkar gibime geliyor
ama her gece kocişe sen duygularına göre hareket et kendi kutuna git diyorum

yaa ezel güldürdün valla

kız bak şimdi benim jeton düştü sizin dün geceki fiki fiki senin kanalları açmakla kalmamış kocanında kanalları açmış

bu bilgilere göre kız ama Elara iyice bir bakar

elara sen bu gidişle yemeği yapamıycan
yaa bu arada sen benim msj larımı niye atlıyosun valla ekrandan ben de sana atlıycam o olacak
bişey sormuştum acaba senin önerdiğin günlere mi yani adetten sonra sık ilişki yumutrlayana kadar.yoksa biritme göre mi hareket ediyim ikisi de tam ters günler çünkü.

acelen yoksa bekle derim.ikisi denk geldiginde denee
yopk beklemem diyorsan yumdan önceki ilişkileri baz al.bioritimi es geç
ama yinede sen bilirisnn

ben olsam adetten 3 öncesi denerdim kader kısmet hemen tutmayada bılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…