- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.381
benim kutudan küçük çıkar gibime geliyor
ama her gece kocişe sen duygularına göre hareket et kendi kutuna git diyorum
ayy gidiyom ben daha yemek yapcam.
canımm kocacıma güzel yemek yapayım.malum fiki fikiyle ödüllendircemicem ,yemekleee ödüllendiriyim dimi.
haydinnn kalın saglıcaklaaa:79:
canımm kocacıma güzel yemek yapayım.malum fiki fikiyle ödüllendircemicem ,yemekleee ödüllendiriyim dimi.
aayy manyak oldum kutular arasında kaldım
senin kutu kaç numaraydıbir reklam arası verelim senin kutunu reklam dönüşü açalım canım
kız benim kutuda ne VAR SENCE
senden küçük çıkmaz bu azimle tosun çıkacak
ezelll ödüle bak kutusuna gitmedi
ne pişirecen kızzz
yeminle kahkaha attım burda ay alemsinnnn
burda yanımda çalışan bi çocuk var abla noluyoooo diyor
eee ezel napıcan kiiişu yumurtlama günü var ya yumurtlama günü ben o günü bir bulsam
kızlar bizim gelinin bioritim,çin takvimi,yumdan 2 gün önce iliişki filan hep kızda
ama 8 haftalık usg resminde bebek solda.buna görede erkek.cok merak ediyorum hangisi olcak diye.
sizcene olur ???
benim kutudan küçük çıkar gibime geliyor
ama her gece kocişe sen duygularına göre hareket et kendi kutuna git diyorum
kız bak şimdi benim jeton düştü sizin dün geceki fiki fiki senin kanalları açmakla kalmamış kocanında kanalları açmış
ezelll ödüle bak kutusuna gitmedi
ne pişirecen kızzz
hoşgeldin tazmanya evet kalabalık vallah hepimiz güzel haberler alalım diye bekliyoruz inşaAllah RAbbim her birimizin gönlündekini nasip eder
Merhaba
formu sürekli takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü sayfaların hızına yetişemiyorum. Senden benim de bir ricam olacak, eğer sana zahmet olmazsa benim bebeğimin cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapabilirmisin.
Ben şu anda sat a(9 ekim) göre13+3 üm ama bebek ultrasonda 3 gün önden gidiyor muhtemelen 20 ya da 25 ekim arasında hamile kaldım. sol yumurtalığımdan hamile kalmışım 8. haftaki ulrtasonda bebeğimiz sağ taraftaydı. bunlar dışında doğum tarihim gerekli mi bilmiyorum ama 18 ekim 1981 saat 11:05 de doğmusum. şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler
sendede büyük var bacıımm en büyük sende
ay hadi inşaAllah ama kolay çıksın kız tosun mosun normal yoldan çıksın ama
aayy Allah iyiliğini versin senin
Valla bende çok güldüm eşim bana derdi yarışmayı seyrederken sen kutunda ne hissediyosun diye bende hep büyük derdim büyük düşünün büyük olsunayy cok güldüm yaa Allah iyiliginizi versinn
elara sen bu gidişle yemeği yapamıycan
yaa bu arada sen benim msj larımı niye atlıyosun valla ekrandan ben de sana atlıycam o olacak
bişey sormuştum acaba senin önerdiğin günlere mi yani adetten sonra sık ilişki yumutrlayana kadar.yoksa biritme göre mi hareket ediyim ikisi de tam ters günler çünkü.
bu bilgilere göre kız ama Elara iyice bir bakar
Valla bende çok güldüm eşim bana derdi yarışmayı seyrederken sen kutunda ne hissediyosun diye bende hep büyük derdim büyük düşünün büyük olsun
elara sen bu gidişle yemeği yapamıycan
yaa bu arada sen benim msj larımı niye atlıyosun valla ekrandan ben de sana atlıycam o olacak
bişey sormuştum acaba senin önerdiğin günlere mi yani adetten sonra sık ilişki yumutrlayana kadar.yoksa biritme göre mi hareket ediyim ikisi de tam ters günler çünkü.
eeehhh o zaman bende de büyük var hemde büsbüyüüüüüüüüükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?