bebek cinsiyet belirleme..

bende kaçıyorum yawww
birazcıkda çalışalım dimi kovacaklar beni yakında :)))

herkese iyi akşamlarrrr

neler yapmicaamm ki anacıııımm :112:
hadi bakalım hayırlısı

acelen yoksa bekle derim.ikisi denk geldiginde denee
yopk beklemem diyorsan yumdan önceki ilişkileri baz al.bioritimi es geç
ama yinede sen bilirisnn

beklemeye dermanım kalmadı baksana şubatta da yok bu ay denemeler sürecek inşallah

eeehhh o zaman bende de büyük var hemde büsbüyüüüüüüüüükkk

anammmm kaçınnnn benim oğlanda 4100 kg doğmuştu ben de fil yavrusu doğuruyorum derdim.

ben olsam adetten 3 öncesi denerdim kader kısmet hemen tutmayada bılıyo

adetten 3 önce nasıl anlamadım tazmanya

hadi cıktımm benn bu kezz.:80:

görüşürüzz kendine iyi bak

yanlış yazmışım zaten cnm bu ezel kafa bırakmadı kımsede aksam aksam yumurtlamadan 3 gun once dıcektım

Kızlar selam şöyle geçmişi bir okuyum geldim. (son 5-6 sayfa kaldı ama konu kaçırmış olabilirim:))

Orlistatın bebeğinin cinsiyeti belli olmamış sanırım hadi hayılısı listenin nazarlık hali devam eder inş.

bengücüm sağlık olsun birdahaki aya inşallah.

Elara hem eşinin işi hemde diğer mesele için gözünüz aydın olsun canım.

bernilcim ben bir sezaryandan sonra 5 yıl arayla normal doğum yapanı duydum ama fazla sayıdaki sezaryan için nedir durum bilemiyorum

tazmanyacım benim kızın yaşını sormuşun 6 ya doğru hılz gidiyor :)

yaprakçım maaş. seninde 5 aylık olmuş bile.

birde sanırım qwert hamişmiş, hayırlı olsun ikinci iyi haberide cinsiyette veririsin inş.

şimdide okumadığım kısımalra bakayım:) tembellik yok:)

ezel çık aradan anacım şurda önemli işler konuşuyoruz
tamam tazmanya benim aklımada zaten 3 gün tamamı olarak yattı.yani adetten sonra 3-4 dün falan hayırlısı yaa allahım niyetlerimizi biliyor artık yapacağımızı yapalım da gerisini allaha havale ettim ben.

aayy manyak oldum kutular arasında kaldım

senin kutu kaç numaraydı bir reklam arası verelim senin kutunu reklam dönüşü açalım canım

Aaa ezel sen bana da erkek dediydin degil mi?? Kucuk kizima da, yeni hamile kaldigimda sorduydum, normalde pek ilgili degildir ama erkek adi da Ahmet demisti Ben cok severim Ahmet adini.. cocugumun icine dogdu herhalde..Gerci bi Ismet diyor bir Ahmet.. Simdi de hicbirsey istemiyormus..

selam kızlar...
orsilat en çok seni merak ediyordum canım ya.bazı drlar gıcıklık yapı yor.sen özellikle cinsiyet için gt..13.hafta aslında erken ama 14de sölerler.bana 14de kız demişti.11 haftalıkken çık ıntı var ama net bişi söleyemem demişti.14de kesin kız demişti.başka bi dr 14de bile hala belli değil demişti.yani bu işin uzmanına denk gelmek çok önemli....
elara mesaj için teşekkür canım.inşallah bu ay herşeyi tam yapcem.sadece bioritim tutmuyor.kısmet bakalım noolcek

momof hayırlı olsun canım çok sevindim.yaptığın özel bişi varsa mesajını bekliyorum canım
bio ritim erkeğe yatkınmış senin zaten.ben bakmadım ama ilk sayfada yazıyo.elara bakmış yani..
bio sende tutmadı diyen kimdi unuttum:97:

Son düzenleme:

Sagol mimoza, ozel yapmadigim pek birsey kalmadi aslinda. Elimden gelen herseyi yaptim Gecmiste ayrintili yazmistim bulup link atacagim.. Bio benim kizlarimda tutmadi oglumda erkege yatkin cikti ama ben onu hamile kalinca baktim. Yani onu baz almadim.

aayy manyak oldum kutular arasında kaldım

senin kutu kaç numaraydı bir reklam arası verelim senin kutunu reklam dönüşü açalım canım

Ya azıcık kalkmaya gelmiyor başından bilgisayarın alemsiniz valla Süpermiş bu var mısın yok musun olayı ... Hadi bakalım sıra benim tahminlerde sizce benim kutumda ne varrrrr
Erkek mi kız mı bekliyorum tahminleriiiiii hadiiii

adetten sonra hemenmı yoksa yumutlamadan 3 gun oncemı yapcan cnm anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…