bebek cinsiyet belirleme..

bi çıktık MAŞALLAH kutular almış başını gitmiş numaralı kutulardan tutun kırmızı mühürlü kutulara kadar çeşitlerini öğrendik bizim kutular dolu ağir toplar inşALLAH sizin kutularda dolarda askerlerımız gelir kutulu karılar sizi

bence kutuna git. kızınmı var oğlunmu

adetten sonra hemenmı yoksa yumutlamadan 3 gun oncemı yapcan cnm anlamadım

ikisi de aynı oluyo benim canım.25 gün sürdüğünden benim yumurtlamam 11. güne falan geliyor.yani adetten hemen sonra başlayıp 3 gün full çalışırsak yumurtlamadan 3 gün önceye denk geliyo.yaaa şimdi futbol taktiği gibi olmuş anlattığım 3-5-2 taktiği

kızlaaaar alemsiniz "kutuna git" ha :))

momofcum bilgi için teşekkürler, gereken herşeyi yapmışın maaşallah canım allahta gönlüne göre verdi. darısı bizlere birde folic acid'in markası neydi söyleyebilirmisin.

bende erkek için diet yapmaya çalışıyorum ve bayağıda kilo aldım ama( gözüm görmüyor şimdilik:)
hamile kalayım bir kase kase yoğurt ve peynir yicem

momof hayırlı olsun allah sağlık sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
kızında da bişey uygululamışmıydın momof.

Ilk kizimda birsey uygulamadim ozel ama adet bitiminden adete kadar gunde iki -uc kez iliski olmustu yeni evliydik. hemen hamile kalmistim
Ikinci kizimda zamanlamayi uyguladim. Yumurtlamaya 2 gun kalana kadar sık iliski. Sut ve sut urunlerini cok tukettim, tuzsa neredeyse sifir, muz et pek yemedim.. zaten sevmezdim.. tr donusu ucakta usuttugum icin sudafed iciyordum o da kiz icin uygun kuru ortami olusturuyor.

ben de oğluma yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım.şimdi senin dediğin gibi adetten sonra sık ilişki ve süt ve süt ürünleri ve sudafet içmeyi düşünüyorum.tuzu kesiyorum et ben de pek sevmem.magnezyum ve kalsiyum araştırdım hangi besinlerde var onlarla beslenicem.ama elara en az 2 ay önceden başlaman lazım dedi.ben şimdi başlıyorum maalesef tutarsa tutar artık naaplım dimi

kız için ne gerekiyosa yapmıssın sen ya. ama bende kuru ortamda kız sansını artırdıgını dusunuyorum

momof2 nasıl bu kadar ayrıntılı hatırlıyorsun ya

Sadece ilk kizim icin hic birsey yapmadim. Sonucta ilk ne olursa olsun, zaten bu konularda pek bilgim de yoktu. Ikinci kizimda zamanlamayi ozellikle denedim, digerleri zaten genelde yaptigim seylerdi.. Oglumda da herseyi denedim

ne yaptığını yazmıştır bi kenara.ben de yazıyorum çünkü.hem ben de doğuralı 5 sene oldu ama hatırlıyorum dün gibi

Yok yazmadim ama kitap gibi hafizam var. Hala 10 sene onceki tanidiklarimin telefon numaralari hafizamda, dogum gunleri vs.. atamiyorum kafamdan istesem de. Hafiza karti 16gb galiba Yasin i 11 yasimda bir komsu amcanin vefatinda 7 si yapilir ya.. 7 gunde ezberlemistim.. Annem dedi, adam oldu bizim kiza yaradi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…