- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.421
Ya azıcık kalkmaya gelmiyor başından bilgisayarın alemsiniz vallaSüpermiş bu var mısın yok musun olayı ... Hadi bakalım sıra benim tahminlerde sizce benim kutumda ne varrrrr
Erkek mi kız mı bekliyorum tahminleriiiiii hadiiii
adetten sonra hemenmı yoksa yumutlamadan 3 gun oncemı yapcan cnm anlamadım
bence kutuna git.kızınmı var oğlunmu
momof hayırlı olsun allah sağlık sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
kızında da bişey uygululamışmıydın momof.
Valla 12 haftalık oldu bile canım mecburum kutuya gidicem deeee tahmin alıyorum sadece
Oğlum var iki tane ondan bu kadar yoğun kamuoyu araştırmasındayımmmm
Ilk kizimda birsey uygulamadim ozel ama adet bitiminden adete kadar gunde iki -uc kez iliski olmustu yeni evliydik. hemen hamile kalmistim
Ikinci kizimda zamanlamayi uyguladim. Yumurtlamaya 2 gun kalana kadar sık iliski. Sut ve sut urunlerini cok tukettim, tuzsa neredeyse sifir, muz et pek yemedim.. zaten sevmezdim.. tr donusu ucakta usuttugum icin sudafed iciyordum o da kiz icin uygun kuru ortami olusturuyor.
Ilk kizimda birsey uygulamadim ozel ama adet bitiminden adete kadar gunde iki -uc kez iliski olmustu yeni evliydik. hemen hamile kalmistim
Ikinci kizimda zamanlamayi uyguladim. Yumurtlamaya 2 gun kalana kadar sık iliski. Sut ve sut urunlerini cok tukettim, tuzsa neredeyse sifir, muz et pek yemedim.. zaten sevmezdim.. tr donusu ucakta usuttugum icin sudafed iciyordum o da kiz icin uygun kuru ortami olusturuyor.
kız için ne gerekiyosa yapmıssın sen ya. ama bende kuru ortamda kız sansını artırdıgını dusunuyorum
momof2 nasıl bu kadar ayrıntılı hatırlıyorsun ya
momof2 nasıl bu kadar ayrıntılı hatırlıyorsun ya
ne yaptığını yazmıştır bi kenara.ben de yazıyorum çünkü.hem ben de doğuralı 5 sene oldu ama hatırlıyorum dün gibi
Ee tedbir bizden takdir O ndan.. Bana net Ayse diyorlardi internette cok arastirdigim icin. Shettles in kitabini filan almistim.. Allah im kizimda da elimi bos cevirmedi..
kız isteyerekmi oldu
ne yaptığını yazmıştır bi kenara.ben de yazıyorum çünkü.hem ben de doğuralı 5 sene oldu ama hatırlıyorum dün gibi
Okuyan cok asagida masallah, katilin arkadaslar, buyrun...ben bunu hiç unutmamda kızımda hiç bişey denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?