bebek cinsiyet belirleme..

ben çıkıyorum kızlar öptüm sizi momof bana dua et nolur hamiş duaları tutarmış.ben de bi kızım olsun istiyorum.yarın görüşürüzz

merhaba kızlar
2 gundur yıne cok kotuyum bugun cok sukur sımdı daha ıyı oldum bı bakıyım dedım gecmısı okuyum gelıyorum

Ay canim ya sana özelden yazdigimin bir faydasi olmadi mi?,, tez zamanda sifani bulursun insaAllah.....

cnm hıc korkma ya benım arkadas hemde pespese yaptı sezeryanla 4.yu
benımde 3 sezeryan ıns 4.de yakalayacaz pıpılıyı:)) artık kapayacagız bebıs ıslerını
ınsssssssssssssss..............

Amin insaAllah kiz millet catir catir 5-6 tane doguruyo sen hamis kalda öyle böyle dogurursun hayirlisi ile simdiden takamyin bunlari kafaniza.....

Ahhhh Ah bilgiyle olsa öyle bi dökülürdüm ki :) Ama malesef nasıl oldu bilmiyorum oğluşlar :) Sanırım erkek istiyorsun sen de umarım allah kalbine göre verir canim

Evet 4,5 yasinda kizim var birde oglus istiyorum ömrümün ikinci baharinda bu arada yas 35 de......

ooo 2 ay mıı???

Kiz ne demisler Beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir sonucunu düsün ......

E bacim topigin genel koordinatörünede genel koordinatör koca yarasir e bide gelecegin koordinatörünü yaptiniz mi degmeyin keyfinize gitsin kiz sen bu güzel yüregin sayesinde bu aldigin dualarla senin sirtin yere gelmez Rabbimin izni ile.....

senin koltugu kimsyee vermicem ben.direkt müzeye kaldırcamm
bi umut daha kaldırmaz benim bünyem

Kiz benimkinide verme yüregim dayanmaz koltuguma oturanin cekeceklerine malum oda benim gibi zor dogurursa ,,hay bu koltugun sahibinin canagina demesin sonra.....

sendede büyük var bacıımm en büyük sende

Kiz bi ciktim isimi yapip ,kizimi almaya gittim almis basinizi gitmissiniz komedi dükkanina ya ama haksizlik bu neden kacirdimki ben bu muhabetti Ezel özlemistik kiz senin espirilerini iyiki varsin yasi kücük zekasi büyük bacimiz bizim

Amin canim dolsun artik bizim kutularda degil mi ama kiz yeni parolamiz bu olsun kutun dolu mu bos mu ? Benimki simdilik bos yakinda dolar insaAllah...

arkadaşalar hepinize iyi akşamlar...başaıma neler geldi anlatayım...dün işe başladım raporum bitmiştir...işe gittim 20 dk durmadım kanamam başladı ve hemen hastaneye gittim..dün hastanede yattım...bebek iyi kalp atışını duymak için ayrıntılı ultrasona da aldılar..bilmiyorum benim ve bu cici bebemin sonunu ne olacak..artık Allah tan hayırlısı ne ise o olsun istiyorum...

erkek bebek yöntemlerini isteyen ama aktif katılan arkadaşlar kimler????
yeni gelen arkadaşlar hatırlatın bana kendinizi.o kadar cok oldukki valla unutuyorum kim kimdi diye
ben ben bennnnnn

kızlar bu viks şurubu alırken sizdende dr onalı reçete istedilermi.eczacı bana vermedi
SURUP YOKSA VICKSIN KREMINI MALUM YERIMIZE SURSEK YANA YANA

erenaltan
tazmanya
derden
renginnn

size 5 tane özel mesaj atcam.mesaj sürelerinden dolayı hepsi bugün gelemz.fırsat buldukca yollarım
ilk mesajı atıyorum kontrol edersiniz.
ELARA BANA 4 TANE YOLLADIN ADLARINI YAZAYIMMI 5. NE

cnm gemıs olsun aman dıkka et bol bol dınlen yat.....

elaracım cnm gozun aydın rabbm agız tadıyla harcamanızı nasıp etsın ıns ....

katılıyorum cnm her basarılı erkegın arrkasaında mutlaka ıyı bır bayan vardır:))

boncuk geçmişi okudum fazla giremiyosun sende...inşallah en kısa sürede bu bulantıların biter...
gwert hamileymiş..Allah tamamına erdirsin..
berre10 baş ağrıları ben ilk hamileliğimde 2 ay çektim..bence doktora git ve hafifi de olsa ağrı kesici kullan...
orislat az vaktin kalmış zaten öğrenirsin arkadaşım..Allah gönlündekini versin.
hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar..

Slm kızlar valla hızınıza yetişemiyorum. İşler zaten yoğundu şu birkaç gündür iyi derken bu seferde diş ağrım başladı. Neyse, fırsat buldukça okuyorum geçmişi eksik kalmayım:)

qwert hayırlısı olsun bebişin inşallah hayırlı haberler getirirsin bize.

elera hayırlı olsun Allah bereketli bol kazançlar nasip etsin cümlemize. Sen regl oldun mu? Yazdıysan geçmişte okumamış olabilirim. Eğer olmadıysan bu zam acaba bebişin rızkı mı diye düşündüm

elara regl oldu canım bugün.

yok hastalanmış ama takviyelerin parası gelmiş olabılir

Gecmis olsun canim kendine dikkat et fazla yorulma.......Senin bu civciv biraz yaramazmi olacak ne?

iyi akşamlar kızlar haskena bernil nasılsınız

Iyiyim canim sen nasilsin güzel kizlarin nasil?

haskenacım sen nasılsın ...

kızlar demın kkda dolasıyodum kadın 3 senede

erkek 4 senede kan yenılıyomus egerkı hamıs kalacagınız yıl

kımın kanı yenılendıyse o ustun gelıyomus ben hesapladım bu sene

için benım 2009 yenılenmıs esımınde 2010da yenılenmıs eeee

sımdı 2011de ne olacak bılmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…