- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.441
Evet, ikinciyi de kiz istedik..
merhaba kızlar
2 gundur yıne cok kotuyum bugun cok sukur sımdı daha ıyı oldum bı bakıyım dedım gecmısı okuyum gelıyorum
cnm hıc korkma ya benım arkadas hemde pespese yaptı sezeryanla 4.yu
benımde 3 sezeryan ıns 4.de yakalayacaz pıpılıyı:)) artık kapayacagız bebıs ıslerını
ınsssssssssssssss..............
Ahhhh Ah bilgiyle olsa öyle bi dökülürdüm ki :) Ama malesef nasıl oldu bilmiyorum oğluşlar :) Sanırım erkek istiyorsun sen de umarım allah kalbine göre verir canim
ooo 2 ay mıı???
E bacim topigin genel koordinatörünede genel koordinatör koca yarasir e bide gelecegin koordinatörünü yaptiniz mi degmeyin keyfinize gitsin kiz sen bu güzel yüregin sayesinde bu aldigin dualarla senin sirtin yere gelmez Rabbimin izni ile.....eşim terfi etti genel koordinatör olduu:)))maaşımızada baya güzel bi zam geldi.miktarı sölemeyim
Allah herkese nasip etsinnn.emeklerinin karşılıgını almak cok güzell
ama şuda bir gercek.her başarılı erkegin arkasında bi kadın vardırr .hemen kendimede bi pay cıkardımm
senin koltugu kimsyee vermicem ben.direkt müzeye kaldırcamm
bi umut daha kaldırmaz benim bünyem
sendede büyük var bacıımm en büyük sende
bi çıktık MAŞALLAH kutular almış başını gitmiş numaralı kutulardan tutun kırmızı mühürlü kutulara kadar çeşitlerini öğrendikbizim kutular dolu ağir toplar inşALLAH sizin kutularda dolarda askerlerımız gelir kutulu karılar sizi
ben ben bennnnnnerkek bebek yöntemlerini isteyen ama aktif katılan arkadaşlar kimler????
yeni gelen arkadaşlar hatırlatın bana kendinizi.o kadar cok oldukki valla unutuyorum kim kimdi diye
SURUP YOKSA VICKSIN KREMINI MALUM YERIMIZE SURSEK YANA YANAkızlar bu viks şurubu alırken sizdende dr onalı reçete istedilermi.eczacı bana vermedi
ELARA BANA 4 TANE YOLLADIN ADLARINI YAZAYIMMI 5. NEerenaltan
tazmanya
derden
renginnn
size 5 tane özel mesaj atcam.mesaj sürelerinden dolayı hepsi bugün gelemz.fırsat buldukca yollarım
ilk mesajı atıyorum kontrol edersiniz.
arkadaşalar hepinize iyi akşamlar...başaıma neler geldi anlatayım...dün işe başladım raporum bitmiştir...işe gittim 20 dk durmadım kanamam başladı ve hemen hastaneye gittim..dün hastanede yattım...bebek iyi kalp atışını duymak için ayrıntılı ultrasona da aldılar..bilmiyorum benim ve bu cici bebemin sonunu ne olacak..artık Allah tan hayırlısı ne ise o olsun istiyorum...
ben ben bennnnnn
SURUP YOKSA VICKSIN KREMINI MALUM YERIMIZE SURSEK YANA YANA
ELARA BANA 4 TANE YOLLADIN ADLARINI YAZAYIMMI 5. NE
Slm kızlar valla hızınıza yetişemiyorum. İşler zaten yoğundu şu birkaç gündür iyi derken bu seferde diş ağrım başladı. Neyse, fırsat buldukça okuyorum geçmişi eksik kalmayım:)
qwert hayırlısı olsun bebişin inşallah hayırlı haberler getirirsin bize.
elera hayırlı olsun Allah bereketli bol kazançlar nasip etsin cümlemize. Sen regl oldun mu? Yazdıysan geçmişte okumamış olabilirim. Eğer olmadıysan bu zam acaba bebişin rızkı mı diye düşündüm
Slm kızlar valla hızınıza yetişemiyorum. İşler zaten yoğundu şu birkaç gündür iyi derken bu seferde diş ağrım başladı. Neyse, fırsat buldukça okuyorum geçmişi eksik kalmayım:)
qwert hayırlısı olsun bebişin inşallah hayırlı haberler getirirsin bize.
elera hayırlı olsun Allah bereketli bol kazançlar nasip etsin cümlemize. Sen regl oldun mu? Yazdıysan geçmişte okumamış olabilirim. Eğer olmadıysan bu zam acaba bebişin rızkı mı diye düşündüm
Ay bu kız çok fena yaa beni çok güldürüyo her yerde bi neşe kaynağı olurya burdakide ezel işte
iyi akşamlar kızlar haskena bernil nasılsınız
arkadaşalar hepinize iyi akşamlar...başaıma neler geldi anlatayım...dün işe başladım raporum bitmiştir...işe gittim 20 dk durmadım kanamam başladı ve hemen hastaneye gittim..dün hastanede yattım...bebek iyi kalp atışını duymak için ayrıntılı ultrasona da aldılar..bilmiyorum benim ve bu cici bebemin sonunu ne olacak..artık Allah tan hayırlısı ne ise o olsun istiyorum...
iyi akşamlar kızlar haskena bernil nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?