- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.481
arkadaşalar hepinize iyi akşamlar...başaıma neler geldi anlatayım...dün işe başladım raporum bitmiştir...işe gittim 20 dk durmadım kanamam başladı ve hemen hastaneye gittim..dün hastanede yattım...bebek iyi kalp atışını duymak için ayrıntılı ultrasona da aldılar..bilmiyorum benim ve bu cici bebemin sonunu ne olacak..artık Allah tan hayırlısı ne ise o olsun istiyorum...
Oglana bir kardes mi??!! Biz en az iki kardes daha dusunuyoruz bundan sonraRabbim saglikla verirse..
haskenacım sen nasılsın ...
kızlar demın kkda dolasıyodum kadın 3 senede
erkek 4 senede kan yenılıyomus egerkı hamıs kalacagınız yıl
kımın kanı yenılendıyse o ustun gelıyomus ben hesapladım bu sene
için benım 2009 yenılenmıs esımınde 2010da yenılenmıs eeee
sımdı 2011de ne olacak bılmıyom
ben 80.liyim kan hesabini hemen bir kafamda yaptimda 2008 de hamile kalmistim o yil tam esimin kani temizlenmisdüsününce bu hesap bana uyuyor ve benim kanimda 2011 de tekrardan temizleniyor, esim 78 li oldugu icin onun kani gecen yil yenilenmis dogru hesapladim degilmi
prof. olacagiz bu gidisle :))
kızlar aslında bu kn hesabı banada uyuyor
97 yılında eşimin kanı benden sonra hemen tazelenmiş ben ocak o ise temmuz ben temmuzda hamiş kaldım ve oğlum oldu ve sonuç ocağın 19 doğum günüm 2009 da eson yie onun kanı tazelenmişmi oluyor işte burda kafam karıştı
canım maşşalah, ben de severim kalabalık aileleri imkan olduktan sonra yap bacım valla. birde canım tekrar sorucam folik asit için ne marka kullanmıştın ve n ekadar süre ile?
canım bir kağıda yaz hem senin hem eşin için (4 er ve 3 er senelik peryotları) hamilelik tarihinide yerleştir uygun tarih aralığına, hamilleik tarihinden önce ilk kimin kanı yenilenmiş ona bak:) bunla ilgili link te vardı otamatik hesaplayan aslında bulursam yazarım
Folik asid e simdi baktim spring valley diye bir marka. Markasi onemli degil. 400mcg folic acid olmasi onemli. Ben diyetteki tuzdan dolayi 5 tane aldim gunluk. Goze cok gorunuyor ama bu erkek diyetinde dusukler cok oluyor cunku sodyum vucuttaki folatin emilimini engelliyor. O yuzden cok almak gerek.
3 ay kesin var oncesi de var ama diyetle birlikte 3 ay duzenli aldim.
kızlar bırakın şu kan tazeleme olayını vallaa daral geldi banaa.
zamanında cok bakmıştım şimdi görünce başım agrıyor.
bu arada benim kızımda tutmadı.
nerelerdesin bakiim sen
kızma bıraktık
elara bizim tahmnin sen de tutmadı. kutuya kırmızı mührü vurmuşsun.
eşim ve kızımla ilgileniyordumm cnm
onlar yattılar bende bi bakınıyım diye girdim.daha ütü yapcam yaa
sana özelden bişi sorcam bu arada
kızlar bırakın şu kan tazeleme olayını vallaa daral geldi banaa.
zamanında cok bakmıştım şimdi görünce başım agrıyor.
bu arada benim kızımda tutmadı.
canım bir kağıda yaz hem senin hem eşin için (4 er ve 3 er senelik peryotları) hamilelik tarihinide yerleştir uygun tarih aralığına, hamilleik tarihinden önce ilk kimin kanı yenilenmiş ona bak:) bunla ilgili link te vardı otamatik hesaplayan aslında bulursam yazarım
öf 2009 da enson eşimin ki yenilenmiş
eşim 77li temmuz ben 79lu ocak
1999 hamile kaldığım yıl temmuz ise ayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?