bebek cinsiyet belirleme..

ben kadındada erkektede üç yılda bir yenileniyo die biliyorum bazıları erkekte dört dio ama doğruluğu meçhul tutan çok ama tesadüfmü bilmem canım

ben 80.liyim kan hesabini hemen bir kafamda yaptimda 2008 de hamile kalmistim o yil tam esimin kani temizlenmis düsününce bu hesap bana uyuyor ve benim kanimda 2011 de tekrardan temizleniyor, esim 78 li oldugu icin onun kani gecen yil yenilenmis dogru hesapladim degilmi

prof. olacagiz bu gidisle :))

herkese iyi akşamlar kızlar.

canım çok geçmiş olsun çok şükür kalp atışları ii diyosun. dikkat et kendine belkide bir dönem için sürekli istirat verirler. sonu ii olsun inşallah

Oglana bir kardes mi??!! Biz en az iki kardes daha dusunuyoruz bundan sonra Rabbim saglikla verirse..

canım maşşalah, ben de severim kalabalık aileleri imkan olduktan sonra yap bacım valla. birde canım tekrar sorucam folik asit için ne marka kullanmıştın ve n ekadar süre ile?

bernilcim benim kızda tutuyor canım bu kan yenileme olayı, altında yatan mantığı anlamış değilim bu yöntemin o ayrıda.
bu yöntemde şu andan 2012'nin senin doğduğun aya kadar erkek olacağı sonucu çıkıyor. çünkü o tarihe kadar en son eşinin kanı yenilenmiş olcak sonrasında ise senin kanın yenileneceği için kız olma şansı artacak anlatabildim mi?

Son düzenleme:
kızlar aslında bu kn hesabı banada uyuyor
97 yılında eşimin kanı benden sonra hemen tazelenmiş ben ocak o ise temmuz ben temmuzda hamiş kaldım ve oğlum oldu ve sonuç ocağın 19 doğum günüm 2009 da eson yie onun kanı tazelenmişmi oluyor işte burda kafam karıştı

ben hesabi yanlis yapmisim simdi farkettim

canım bir kağıda yaz hem senin hem eşin için (4 er ve 3 er senelik peryotları) hamilelik tarihinide yerleştir uygun tarih aralığına, hamilleik tarihinden önce ilk kimin kanı yenilenmiş ona bak:) bunla ilgili link te vardı otamatik hesaplayan aslında bulursam yazarım

Son düzenleme:
canım maşşalah, ben de severim kalabalık aileleri imkan olduktan sonra yap bacım valla. birde canım tekrar sorucam folik asit için ne marka kullanmıştın ve n ekadar süre ile?

Folik asid e simdi baktim spring valley diye bir marka. Markasi onemli degil. 400mcg folic acid olmasi onemli. Ben diyetteki tuzdan dolayi 5 tane aldim gunluk. Goze cok gorunuyor ama bu erkek diyetinde dusukler cok oluyor cunku sodyum vucuttaki folatin emilimini engelliyor. O yuzden cok almak gerek.
3 ay kesin var oncesi de var ama diyetle birlikte 3 ay duzenli aldim.

öf 2009 da enson eşimin ki yenilenmiş
eşim 77li temmuz ben 79lu ocak
1999 hamile kaldığım yıl temmuz ise ayım

kızlar bırakın şu kan tazeleme olayını vallaa daral geldi banaa.
zamanında cok bakmıştım şimdi görünce başım agrıyor.
bu arada benim kızımda tutmadı.

ok canım teşekkürler, bebişin gönlüne oldu ve halen burdasın, bizle bildiklerini paylaşıyorsun saolasın, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

kızlar merhaba, geçmişi oku oku bitiremedim ben de bıraktım. İkili muhabbetlerin de içine girmek istemedim çünkü çoğu kişiyi tanımıyorum.

elara bizim tahmnin sen de tutmadı. kutuya kırmızı mührü vurmuşsun.

Esinin yasini 4 e bol, kendi yasini da 3 e bol, en az kalan kiminse onun kani en son yenilenmistir mesela ben 29÷3 9 eder 2 artiyor esimin 30÷4 7 eder 2 artiyor Eger esit olursa aylara bakiyorsunuz.. en son kimin dogum gunuyse o kazaniyor. Benim esim yazin kan vermisti... O yuzden onun kani en son yenilenmis sayiliyor. Kan verme dogum gibi olaylar varsa dogum gununun uzerinden degil bu olayin tarihinin uzerinden hesapliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…