- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.521
erkek cocuk yöntemelrini ben 5 mesajda yolluyorumm
kız bebek yöntemleri 1 mesajlık:)
karbonat erkek bebek için,sirkeli duş kız bebek için deniliyor
ama sirkede potasyum fazla ve erkek bebek dietindede sirke içiliyor diye biliyorum.
layd_s mesaj sürem yine dolu cnm.demete msj atmıştım beklemedeyim
burdan yazayım cvp.
erkek cocukta derin ilişki olcak poziyonda domalarak:)))
kız misyoner yani kadın altta erkek üstte.yada kadın üstte olcak:)
ama poziyonları cokta takmıyorum ben.önemli olan hangi poziyonda rahat olacagındır ve derin ilişkidir.
elara son soru
ben sodamı içeyim maden suyumu veya marka ismi
zamanlamada daha kolay gibi geliyor kız için, erkekte bildiğin ince hesap:) tabiki kendinde olan olmayan meselesi diğeri kolay geliyodur belkide:) şaka bi yana herkesin gönlüne göre olsun inş.
zamanlamada daha kolay gibi geliyor kız için, erkekte bildiğin ince hesap:) tabiki kendinde olan olmayan meselesi diğeri kolay geliyodur belkide:) şaka bi yana herkesin gönlüne göre olsun inş.
elara bugün aştın sen herşey ortalarda domalarak falan ayyyyyyyyyy
elara bugün aştın sen herşey ortalarda domalarak falan ayyyyyyyyyy
elaraya rtük ceza verecek böyle giderse.
layd_s mesaj sürem yine dolu cnm.demete msj atmıştım beklemedeyim
burdan yazayım cvp.
erkek cocukta derin ilişki olcak poziyonda domalarak:)))
kız misyoner yani kadın altta erkek üstte.yada kadın üstte olcak:)
ama poziyonları cokta takmıyorum ben.önemli olan hangi poziyonda rahat olacagındır ve derin ilişkidir.
ben de geçmişi okudum okudum bitmiyor altta da sizin nickler var dedim bir merhaba diyeyim bıraktım geçmişi okumayı.elara canım hayırlı ugurlu olsun esının terfısı sıze mutlulukla gelsın ınsallahhhhkabuledın lutfen
haskenam bacım gorusemez olduk ben gırıyorum okumadan yazmaya zaman kalmıyo kendıne ıyı bak mutlu kal
nısandakarcım canım arkadasım senı gorunce cok sevınıyorum az kaldı ınsallah bebısını kucagına alınca ne guzel olucak ıcını huzur kaplayacak bebeklerın uyurken kalbın sevıncle ve huzurla kaplanacak saglıkla gelın oglusumuz mu zor gunlerde gececek hayırlısıyla ınsalllah
momof hayırlı ugurlu olsun rabbım tamamına erdırsın ınsallah
kızlar okuyorum yazamıyorum ınternetten ev arastırıyorum yaza tasınmak ıstıyoruz evımız kucuk 85 m2
eee dorduncuyude ıstıyoruz seneye benım buyuk kız lıse 3 olacak sınavlara hazırlanacak bıde evımız ısınmıyo ınsallah hayırla ve saglıkla gonlumdkı gıbı bır ev nasıp olur tum ısteyenlerle bırlıkte
kendınıze ıyı bakı mutlu olun yuzunuzden gulucuk evınızden huzur eksık olmasın
benım samımı arkadasım hamıle hıslerı cok kuvvetlıdır benım oglum olacak gıbı gelıyo demıstı ama kızı olacagını ogrenmıs esıne soylemıs ben tahmın etmıstım kızımız olacagını demıs nerden demıs oda sımdı bız 4 erkek kardesız abılerımın hep oglu var bu cark bı sekılde donecektı demıs buda degısık bır bakıs acısı demı
ok saolasın, şu domalarak kısmını bi iyice çalışayım
ha buarada yine linkini bulursam yazarım yabancı bir sitede mevsimsel değişikliklerin cinsiyete etkisi yazıyordu. soğuk hava dalgasından sonraki ay (herhalde sıcaktan soğuğa geçişten bahsediyor) erkek bebk şansını artırıyormuş. birde biliyosunuzdur eylül ayında erkek bebk çok doğuyor diye bir istatistiki çalışma vardı. ama şimdi havalarda yeni soğdu sayılır özellikle ankarada. belki önümüzdeki ay ve bu ay düşünenler için olumlu etkisi olur
oo elaracigim müjde bekliyorduk biz senden .... her ay bizi birazcik heyecanlandir
kan tazeligi bendede tutmuyor hesaplamaktan vazgectim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?